reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
N Gabi gratulacje dla siostry!!!teraz to jest wyczyn zdac za pierwszym razem!!!!!!!ja sie na to nie nastawiam-ale w kazdym badz razie jak zdam to bede nastepnego dnia chodzic do tylu!!!!!opije sie jak kopaczka!!!!

Paula ja na pewno kiedys wpadne :laugh: :laugh: :laugh: nasze szkraby musza sie poznac

Wanda no własnie myslałam co z toba co cie tak nie ma i joeey tez nie ma a tu niespodzianka ;D ;D ;D

Maja juz spi dzieki dziewczyny za słowa otuch y i pocieszenia bez was nie dałabym rady

ale sie ciesze że was mam ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Cześć dziewuszki
Jestem po nocce w pracy.Troche jestem niepytomna bo mało dzisiaj spałam.

Ja Julke musze pochwalić od kąd wyszły jej dolne jedynki ,jest strasznie kochana.

Wracając do tematu zdrad....Otóż...My z Radkiem jesteśmy ze soba od 16 roku życia .Kiedyś rozstaliśmy się na miesiąc .Obydwoje przez ten czas mieliśmy partnerów .Różnica polegała na tym że Radek z nia spał, a ja z tym chłopakiem nie. Ten chłopak był moim ideałem w sęsie tylko fizycznym(charakter mi zupełnie nie odpowiadał) Nadszedł taki moment, ja, ten chłopak i łóżko. I co ???...i nic ,nie mogłam.Ja po prostu wiedziałam że my wrócimy do siebie i nie chciałam go zdradzać.Wiem że to głupie ale tak było i z perspektywy czasu wychodzi na to że miałam rację, bo Radek jest moim jedynym facetem.Ja jestem z tego dumna i wiem że on tez. A ja do tej pory nie mogę przełknąć tej jego kurwicy.

Ana ja tez uważam że wcale nie musisz tyc bylebyś jadła zdrowo ja na poczatku ciazy przytyłam 6 kg a potem zdarzało sie że w ogle w sumie 10,5 ale też miałm wczesniej nadwagę i sie oporostupilnowałam jadłam owoce same zdrowe rzeczy teraz tez tak musze

Amelka to nasze zycie to chore jest!!!!!niby nie byliscie razem  a ty nie mozesz tego zniesc!!!!my baby to glupie jestesmy!jak kochamy to nic nie jest w stanie nas zatrzymac!!! a faceci ....hmmmm.....duzo do zyczenia!!!!!!!!

reklama
Do góry