reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
N Gabi gratulacje dla siostry!!!teraz to jest wyczyn zdac za pierwszym razem!!!!!!!ja sie na to nie nastawiam-ale w kazdym badz razie jak zdam to bede nastepnego dnia chodzic do tylu!!!!!opije sie jak kopaczka!!!!

Paula ja na pewno kiedys wpadne :laugh: :laugh: :laugh: nasze szkraby musza sie poznac

Wanda no własnie myslałam co z toba co cie tak nie ma i joeey tez nie ma a tu niespodzianka ;D ;D ;D

Maja juz spi dzieki dziewczyny za słowa otuch y i pocieszenia bez was nie dałabym rady

ale sie ciesze że was mam ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Cześć dziewuszki
Jestem po nocce w pracy.Troche jestem niepytomna bo mało dzisiaj spałam.

Ja Julke musze pochwalić od kąd wyszły jej dolne jedynki ,jest strasznie kochana.

Wracając do tematu zdrad....Otóż...My z Radkiem jesteśmy ze soba od 16 roku życia .Kiedyś rozstaliśmy się na miesiąc .Obydwoje przez ten czas mieliśmy partnerów .Różnica polegała na tym że Radek z nia spał, a ja z tym chłopakiem nie. Ten chłopak był moim ideałem w sęsie tylko fizycznym(charakter mi zupełnie nie odpowiadał) Nadszedł taki moment, ja, ten chłopak i łóżko. I co ???...i nic ,nie mogłam.Ja po prostu wiedziałam że my wrócimy do siebie i nie chciałam go zdradzać.Wiem że to głupie ale tak było i z perspektywy czasu wychodzi na to że miałam rację, bo Radek jest moim jedynym facetem.Ja jestem z tego dumna i wiem że on tez. A ja do tej pory nie mogę przełknąć tej jego kurwicy.

Ana ja tez uważam że wcale nie musisz tyc bylebyś jadła zdrowo ja na poczatku ciazy przytyłam 6 kg a potem zdarzało sie że w ogle w sumie 10,5 ale też miałm wczesniej nadwagę i sie oporostupilnowałam jadłam owoce same zdrowe rzeczy teraz tez tak musze

Amelka to nasze zycie to chore jest!!!!!niby nie byliscie razem  a ty nie mozesz tego zniesc!!!!my baby to glupie jestesmy!jak kochamy to nic nie jest w stanie nas zatrzymac!!! a faceci ....hmmmm.....duzo do zyczenia!!!!!!!!

reklama
Do góry