reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Asiu my na ząbkowanie używamy czopków Viburcol a Eferalgan też mogą być bo są przeciwbólowe.
gochnaR pisze:
Paula Ty to faktycznie taki dobry duszek naszego forum, dla kazdego masz miłe słówko, o nikim nie zapomnisz :)
ale mi miło sie zrobiło :) :) :laugh: staram się jak mogę ;) ale bez przesady :p

Gochna a czego Ty uczysz bo zapomniałam :-[ :-[ :-[
Mam nadzieję ze szybko sie przystosujemy do nowej sytuacji :) no i gratulacje decyzji drugiego dzidziusia :) a kiedy??? :)

Ana a Ty miałaś nam pokazac swój brzuszek ;D

reklama
Witam drogie panie......

Pati dziekuje za komplement!!!!!!!!

Magdus wiesz jest chyba dokjladnie tak jak piszesz!!!!!

Wlasnie Ana pokaz na brzusio-my sie juz za nim stesknilysmy to chodziaz popatrzymy na twoj!!!!!!!!!

Czy to możliwe ???​

P1050470.jpg

OOOOOOo wy jedne
już ja wiem że to nie fotomontaż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Ale zazdroszcze wam bardzo!!!!!! bawcie się dobrze i zostawcie coś na jutro na klinika ;)

witajcie babole  ;D ;D stare i nowe  :laugh: :laugh: :laugh:

nie mam na forum zupelnie czasu zajelam sie wnikliwa obserwacja mojego dziecka bo stwierdzilam co ze mnie za matka skoro rano jak tylko otwieram oczy wlaczam kompa i tak przed nim slecze a dziecko jest samo sobie  :( powiedzialam p a s i jakos wytrzymuje ale bardzo czesto o was mysle i b. mi was brakuje  :) :)

no niestety odkad Oskar wspina sie na wszystko co ma w zasiegu wzroku boje sie go spuscic z oczu na sekunde bo raz polecial mi na glowe i bardzo plakal  :mad: :mad:

no i ta moja wnikliwa obserwacja doprowadzila do sukcesu  ;D Oskarek zaczal zajadac tak jak powinien w koncu zajada kaszki i zupki (na razie sloiczkowe ale jutro poprubuje od nowa swoich mozliwosci) no i z nowosci Oskarek porusza sie przy sofie i w lozeczku  ;D teraz juz nie kocha raczkowania (co robil jak wariat doslownie, nawet moj tato mowil ze nie raczkuje tylko zapier.dala  :laugh:) tylko cwiczy sie w dreptaniu  ;D ;D

Bylam w albumiku zdjecia tam jak zwykle cudnosciowe  ;D bez wyjatku moze uda mi sie mojego misia wrzucic  :laugh: :laugh:

smiec mi sie chce jakie oczy zrobil pediatra jak mu powiedzialam ze z Oskara niejadek sie zrobil bo po zwazeniu go wyszlo ze przybral 200g za 10 dni  ;D ;D ;D a ja w glowe zachodzilam ze moje dziecko nic nie je  ::) ::) pewno nadrabial nocnym karmieniem kiedy to musialam sie zwlekac 5 razy  :mad:

alem posta wywalila  :laugh: :laugh: :laugh: to wszystko co u nas sie dzialo kiedy nas nie bylo  :laugh: :laugh:

reklama
wcinam leczo na bb ;D jak bedzie co pokazywac to pokaze, na razie jeszcze malusi, ale poprosze Slawka o mala sesje ;)

Paula tak dostalam sliczna koronkowa bluzeczke z Jassu - byly przeceny to mi sie trafilo, jest miejsce na brzuszek i tak uszyta, ze po ciazy wykorzystam, a zreszta co bede opisywac, niedlugo wkleje zdjecie.

Stas padl po kaszce o 20.00 byl wymeczoy i tez dal koncercik godzinny jak Majutek, Sorbus na pocieche Ci napisze, ze dzisi sie budzil co godzine i tez nie wiem dlaczego, a to piciu, a to kupka, a to zabki posmarowac albo polulac, na szczescie to Slawek wstawal do niego.

U mnie od poniedzialku Slawek tez idzie do szkoly i skoncza sie dobre czasy z siedzeniem na bb, a szkoda, tak milo sobie poplotkowac przy kawce, tym bardziej bedzie mi tej przyjemnosci brakowac jak odetniemy neta, mam nadzieje, ze od nowego roku Tepsa jak obiecala uwolni abonament to znowu podlaczymy, a jak nie to bede musiala wytrzymac do czerwca dopoki nie wroce do pracy, tylko jak wytrzymam ;D bedzie mi strasznie brakowac.

Wanda kiedys chyba pytalas czy wchodze na Lutowki, otoz nie, po pierwsze brak czasu, zeby jechac na dwa fora, a po drugie mi sie szybko nudzi i to stracilo juz na uroku, nie chcialoby mi sie przezywac jeszcze raz tego, poznawac nowe babki itp. Tu mi dobrze, czuje sie jak w rodzince i naprawde z przyjemnosia zawsze siadam z kawa, wszystkich znam itp. Tam tez by bylo pewnie fajnie, ale juz nie to samo. I jak mowie, mam slomiany zapal do wszystkiego, latwo sie podpalam i latwo porzucam, wiec pewnie by mi sie znudzilo ;) A termin mam na 6 lutego, ale pewnie bedzie wczesniej jak ze Staskiem. Wlasnie musze sprawdzic czy bede miec Rybki czy Wodnika?? :laugh:

I cos mi mignelo o Jopkowej i Kydrynskim, ja jej nie cierpie, jak dla mnie to miagwa, ktora zaistniala tylko dzieki niemu, a sama to pewnie dwie lewe ma i zero pomyslu na dzialanie. Jego za to bardzo lubie, przepadalam za jego audycjami w Trojce. Ale to tylko wrazenia z mediow, moze rzeczywistosc jest zupelnie inna. :p :D

Do góry