reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Asiu my na ząbkowanie używamy czopków Viburcol a Eferalgan też mogą być bo są przeciwbólowe.
gochnaR pisze:
Paula Ty to faktycznie taki dobry duszek naszego forum, dla kazdego masz miłe słówko, o nikim nie zapomnisz :)
ale mi miło sie zrobiło :) :) :laugh: staram się jak mogę ;) ale bez przesady :p

Gochna a czego Ty uczysz bo zapomniałam :-[ :-[ :-[
Mam nadzieję ze szybko sie przystosujemy do nowej sytuacji :) no i gratulacje decyzji drugiego dzidziusia :) a kiedy??? :)

Ana a Ty miałaś nam pokazac swój brzuszek ;D

reklama
Witam drogie panie......

Pati dziekuje za komplement!!!!!!!!

Magdus wiesz jest chyba dokjladnie tak jak piszesz!!!!!

Wlasnie Ana pokaz na brzusio-my sie juz za nim stesknilysmy to chodziaz popatrzymy na twoj!!!!!!!!!

Czy to możliwe ???​

P1050470.jpg

OOOOOOo wy jedne
już ja wiem że to nie fotomontaż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Ale zazdroszcze wam bardzo!!!!!! bawcie się dobrze i zostawcie coś na jutro na klinika ;)

witajcie babole  ;D ;D stare i nowe  :laugh: :laugh: :laugh:

nie mam na forum zupelnie czasu zajelam sie wnikliwa obserwacja mojego dziecka bo stwierdzilam co ze mnie za matka skoro rano jak tylko otwieram oczy wlaczam kompa i tak przed nim slecze a dziecko jest samo sobie  :( powiedzialam p a s i jakos wytrzymuje ale bardzo czesto o was mysle i b. mi was brakuje  :) :)

no niestety odkad Oskar wspina sie na wszystko co ma w zasiegu wzroku boje sie go spuscic z oczu na sekunde bo raz polecial mi na glowe i bardzo plakal  :mad: :mad:

no i ta moja wnikliwa obserwacja doprowadzila do sukcesu  ;D Oskarek zaczal zajadac tak jak powinien w koncu zajada kaszki i zupki (na razie sloiczkowe ale jutro poprubuje od nowa swoich mozliwosci) no i z nowosci Oskarek porusza sie przy sofie i w lozeczku  ;D teraz juz nie kocha raczkowania (co robil jak wariat doslownie, nawet moj tato mowil ze nie raczkuje tylko zapier.dala  :laugh:) tylko cwiczy sie w dreptaniu  ;D ;D

Bylam w albumiku zdjecia tam jak zwykle cudnosciowe  ;D bez wyjatku moze uda mi sie mojego misia wrzucic  :laugh: :laugh:

smiec mi sie chce jakie oczy zrobil pediatra jak mu powiedzialam ze z Oskara niejadek sie zrobil bo po zwazeniu go wyszlo ze przybral 200g za 10 dni  ;D ;D ;D a ja w glowe zachodzilam ze moje dziecko nic nie je  ::) ::) pewno nadrabial nocnym karmieniem kiedy to musialam sie zwlekac 5 razy  :mad:

alem posta wywalila  :laugh: :laugh: :laugh: to wszystko co u nas sie dzialo kiedy nas nie bylo  :laugh: :laugh:

reklama
wcinam leczo na bb ;D jak bedzie co pokazywac to pokaze, na razie jeszcze malusi, ale poprosze Slawka o mala sesje ;)

Paula tak dostalam sliczna koronkowa bluzeczke z Jassu - byly przeceny to mi sie trafilo, jest miejsce na brzuszek i tak uszyta, ze po ciazy wykorzystam, a zreszta co bede opisywac, niedlugo wkleje zdjecie.

Stas padl po kaszce o 20.00 byl wymeczoy i tez dal koncercik godzinny jak Majutek, Sorbus na pocieche Ci napisze, ze dzisi sie budzil co godzine i tez nie wiem dlaczego, a to piciu, a to kupka, a to zabki posmarowac albo polulac, na szczescie to Slawek wstawal do niego.

U mnie od poniedzialku Slawek tez idzie do szkoly i skoncza sie dobre czasy z siedzeniem na bb, a szkoda, tak milo sobie poplotkowac przy kawce, tym bardziej bedzie mi tej przyjemnosci brakowac jak odetniemy neta, mam nadzieje, ze od nowego roku Tepsa jak obiecala uwolni abonament to znowu podlaczymy, a jak nie to bede musiala wytrzymac do czerwca dopoki nie wroce do pracy, tylko jak wytrzymam ;D bedzie mi strasznie brakowac.

Wanda kiedys chyba pytalas czy wchodze na Lutowki, otoz nie, po pierwsze brak czasu, zeby jechac na dwa fora, a po drugie mi sie szybko nudzi i to stracilo juz na uroku, nie chcialoby mi sie przezywac jeszcze raz tego, poznawac nowe babki itp. Tu mi dobrze, czuje sie jak w rodzince i naprawde z przyjemnosia zawsze siadam z kawa, wszystkich znam itp. Tam tez by bylo pewnie fajnie, ale juz nie to samo. I jak mowie, mam slomiany zapal do wszystkiego, latwo sie podpalam i latwo porzucam, wiec pewnie by mi sie znudzilo ;) A termin mam na 6 lutego, ale pewnie bedzie wczesniej jak ze Staskiem. Wlasnie musze sprawdzic czy bede miec Rybki czy Wodnika?? :laugh:

I cos mi mignelo o Jopkowej i Kydrynskim, ja jej nie cierpie, jak dla mnie to miagwa, ktora zaistniala tylko dzieki niemu, a sama to pewnie dwie lewe ma i zero pomyslu na dzialanie. Jego za to bardzo lubie, przepadalam za jego audycjami w Trojce. Ale to tylko wrazenia z mediow, moze rzeczywistosc jest zupelnie inna. :p :D

Do góry