wcinam leczo na bb ;D jak bedzie co pokazywac to pokaze, na razie jeszcze malusi, ale poprosze Slawka o mala sesje
Paula tak dostalam sliczna koronkowa bluzeczke z Jassu - byly przeceny to mi sie trafilo, jest miejsce na brzuszek i tak uszyta, ze po ciazy wykorzystam, a zreszta co bede opisywac, niedlugo wkleje zdjecie.
Stas padl po kaszce o 20.00 byl wymeczoy i tez dal koncercik godzinny jak Majutek,
Sorbus na pocieche Ci napisze, ze dzisi sie budzil co godzine i tez nie wiem dlaczego, a to piciu, a to kupka, a to zabki posmarowac albo polulac, na szczescie to Slawek wstawal do niego.
U mnie od poniedzialku Slawek tez idzie do szkoly i skoncza sie dobre czasy z siedzeniem na bb, a szkoda, tak milo sobie poplotkowac przy kawce, tym bardziej bedzie mi tej przyjemnosci brakowac jak odetniemy neta, mam nadzieje, ze od nowego roku Tepsa jak obiecala uwolni abonament to znowu podlaczymy, a jak nie to bede musiala wytrzymac do czerwca dopoki nie wroce do pracy, tylko jak wytrzymam ;D bedzie mi strasznie brakowac.
Wanda kiedys chyba pytalas czy wchodze na Lutowki, otoz nie, po pierwsze brak czasu, zeby jechac na dwa fora, a po drugie mi sie szybko nudzi i to stracilo juz na uroku, nie chcialoby mi sie przezywac jeszcze raz tego, poznawac nowe babki itp. Tu mi dobrze, czuje sie jak w rodzince i naprawde z przyjemnosia zawsze siadam z kawa, wszystkich znam itp. Tam tez by bylo pewnie fajnie, ale juz nie to samo. I jak mowie, mam slomiany zapal do wszystkiego, latwo sie podpalam i latwo porzucam, wiec pewnie by mi sie znudzilo
A termin mam na 6 lutego, ale pewnie bedzie wczesniej jak ze Staskiem. Wlasnie musze sprawdzic czy bede miec Rybki czy Wodnika?? :laugh:
I cos mi mignelo o Jopkowej i Kydrynskim, ja jej nie cierpie, jak dla mnie to miagwa, ktora zaistniala tylko dzieki niemu, a sama to pewnie dwie lewe ma i zero pomyslu na dzialanie. Jego za to bardzo lubie, przepadalam za jego audycjami w Trojce. Ale to tylko wrazenia z mediow, moze rzeczywistosc jest zupelnie inna.