reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Martudsia P - Ty tam w Siemianowicach masz dwa fajne sklepy dla maluchów. Chodzi mi o te koło Oparzeniówki. Tanie sklepy. Porwnuje je z cenami z Sosnowca i z Czeladzi.

Pozdrawiam

reklama
Ketsa - gdzie ja twarda sztuka ??? a w zyciu :) to tylko skorupa :) hehehe

Kamila - przepiekna sukienka !!!! Przyjade zobaczyc jak w niej wygladasz do kosciola w listopadzie ;D ;D ;D nie licz na to ze nie :p

Magdus - ja tez mam wrazenie ze Paulinka bardziej lubi Pawla a nie mnie :( Ale moze dlatego, ze ze mna jest cale dnie i jak juz jego zobaczy popoludni, to cala szczesliwa :) Chociaz wiem, ze to corusia tatusia :)

Martusia no dobrze to wszystko ujełaś tak to u nas jest właśnie... i dlatego tyle wśród nas nałogowców nieuleczalnych ..... ale czasem też się kłócimy ;) bo kto się czubi ten się lubi...

Ana No bardzo ciekawe i fajne !!!!!! temaciki się zaczynają bo pogoda się psuje ....no i może będzie prawie tak fak za ciążowych czasów było ;) (chociaż podobno "prawie robi dużą różnicę ;) )

Magdus głupoty gadasz jak nie wiem!!!!!!! już nie raz Ci mówiłyśmy że dużo twoich problemów by się skończyło jak byście się stamtąd wynieśli

A mnie się wydaję że jak Wioluś zupełnie oleję teściową to na zdrowie im nie wyjdzie skoro mąż maminsynek..... niestety z takimi nie tak łatwo ale da się żyć tylko trzeba znaleźć sposób....

Bartek by mi zdrady nie wybaczył raz była taka sytuacja ze poznałam na czacie faceta wymienilismy sie fotkami i w sumie on mi sie nawet spodobał a ja jemu chyba bardzo bo chciał koniecznie do mnie zadzwonić p kilku namowach sie zgodziłam i posuwało sie to troche niebezpiecznie daleko ale na szczeście Bartek sie kapnął ibo znalazł mojego drugiego maila i wszytsko si.e skończyło zanim się zaczeło. Na pewno bym go nie zdradziła nawet sie z tym gościem nie spotkałam ale coś mnie wtedy kusiło i nie mogłam przestać . bartek bardzo to przeżył - wybaczył ale na pewno nie zapomniał gdybym go zdradziła nie wybaczyłby wiem to ja też bym nie wybaczyła nie umiałabym z tym żyć. Poza tym u nas troszke inaczej sie Wandziu zaczeło niz u was po sorki za te słowa ale u was to wpadka chyba zadecydowała o slubie - wniskuje stąd żę piszesz o niepewnym uczuciu a wiem zę wtedy już Wiktorek był w brzuchu( oczywiście nie uważąm żę małżeństwa zawierane jak dzidziusjest w brzuchu sa jakieś gorsze broń bożę ) . A u nas zupełnie dobrowolnioe i uczucie było bardzo pewne dlatego Bartek nie mógł tego zrozumieć a to poprostu takaie jakieś w sumie nic dla mnie bo dla niego na pewno nie

No nieważne w każdym razie nigdy tego juz nie zrobie - tak bardzo bolało mie jak patrzyłam wtedy jak on cierpi że naprawdę - wredna suka ze mnie wtedy była i tyle najważniejsze że juz po wszystkim i w sumie decyzja o dziecku była najlepsa decyzja w naszym życiu pomogła nam majusia o tym wszystkim zapomnieć i odnależć się na nowo

Teraz jest chyba lepiej niz przed slubem ;D ;D ;D

A tak wogole to witaj Martusia!!Pisz do nas~!!!

Kamila to Twoja suknie pewnie piekna zobaczymy najlepiej jak wkleisz fotki ze slubu tylko ze kieeeedy to bedzie ::) ::)

No  Wiousmieszkanie z Tesciami to najgorsza rzecz dla malzenstwa i wychowania dzieci,cale szczescie nie mieszkasz jz z nimi ale i tak z tego co piszsz to baaardzo mocno wywiera wplyw na wasze zycie,zly wplyw.Nie wiem co ci poradzic...Hm...ja sama sobie nie radze wiecnie wiem jak tobie radic.Chemy sie budowa i oszczedzamy na jedzeniu i mieszkaniu,zeby bylo szybciej.Wytrzymam pare lat z nimi albo jak nas pozniej bedzie stac to wynajmiemy cos.Zobazcy sie.....

Wzstko by nie bylo tak zle tylk ota zazdrosc o Hanie mnie dobija najbardziej juz nie klotnie ani nic tylko ta zazdrosc~!!

czy wyście oszalały zanim to wszystko zdążyłam napisać wysłałyście 7 postów ::) ::) ::)
Kamciu sliczne suknie ale musisz sięs ama zaprezentować w niej

~Bo wlasnie mama jest od najgorszych rzeczy w przypadku Hani karmienia!I jeszce przebiranie przewijanie.Hania w tej chwili nie da sie nawet polozyc do przeijania!I ja to musze znosic ani nic z tychrzeczy nie robia!dlatego sa lepsi.Mam nadzieje ze kidys jej po prostu przejdzie!

Wanda bedzie mi bardzo miło jak ujrze twa postac na mym slubie :D

Załaczył mi sie w koncu na moment aparat i zdazyłam scianac zdjecia i nawet 2 zrobic. Zaraz wjkleje tylko dziecko mi przestanie robic awanture :)

reklama

Asia nie wiem co Wańdzia na to ale ja z takim sterotypowym podejściem do wpadki kompletnie się nie zgadzam.. chociaż mówie to z własnego doświadczenia tylko ....i dlatego że my od początku ze sobą mieszkaliśmy i to od początku było dla nas jak małżeństwo....

Kamila
tak wytłumaczyłaś że w sumie nic nie wiem i wole nie wiedzieć wole cię zobaczyć zrobioną na bustwo os stóp do głów :0

Do góry