reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

No tak ,znowu nie da się nic wysłać :)

Dor1976 - do sklepów dla maluchów prawie wogóle nie chodzę (mam swój :p) Teraz musimy iść po coś na obiadek.

Wiem,że to śmieszne tylko czytać, ale poprostu się bałam. Teraz mi trochę przeszło :)
Patryczek właśnie palcuje mi lustro :/  
Spędza przed tym lustrem pół dnia :)

Moje małżeństwo było z wyboru....i nie należy do najszczęśliwszych ;(
Więc naprawde na to nie ma reguły.

reklama
No właśnie takie baby że więcej gadają niż robią ;) ale w tym względzie to raczej dobrze ;)

Wanda a stereotypoew to takie że gdzyby nie dzieciak to ciludzie którzy są teraz małżeństwem nie byli by ze sobą .... taki mus i tyle i bardziej są ze sobą dlatego że mają dziecko a nie dlatego że łączy ich poważne i wielkie uczucie ....tak to widzę że taki stereotyp jest ale to co napisałam to teoria a właśnie w praktyce różnie to wygląda

ketsa pisze:
Asia że słabe to potem się okazało .......
A jak by wziąć nas jako przykład twojej teori to uwierz mi że stereotypowe :p ;) i nie kłócić mi się tu bo dobrze mówie!

Ketsa jak poźniej gdyby Wanda nie napisała ze słabe nigdy bym o wpadce nie napisała bo nie uważam wcale ze takie małżenstwa sa mniej trwałe zmam wiele małzenstw wpadkowych trwajacych i kochajacych sie di dzis a to w nawiasie napisałam własnioe do ciebie bo wiedziałam ze sie odezwiesz na ten temat wydaje mi sie ze masz jakis z tym problem a zupełnie niepotrzebnie

no normalnie nie nadążam Was czytać a co dopiero coś napisać  ::) ::) ::) chciałam nadrobic od wczorajeszego wieczora ale nie dajecie mi szansy bo nawet na bieżaco nie nadążam  ::) ::) ::)

widzę że temat zdrady  ;D no i teściów jak zwykle  ::)

Ja nie mogłabym zdradzić, za bardzo kocham Pawła i wiem że on też tego nie zrobi, bo bardzo mocno mnie kocha (ale nigdy nic nie wiadomo, różne są sytuacje i nie wiadomo jak to by było w jakimś wielkim kryzysie :() ale na dzień dzisiejszy tego jestem pewna że żadne z nas tego by nie zrobiło! Pawła kiedyś zdradziła dziewczyna i bardzo jest uczulony na tym punkcie do tego stopnia ze strasznie jest zazdrosny ale ja sie już do tego przyzwyczaiłam.

Kamila ta Twoja suknia musi być piękna i Ty napewno w niej pięknie wyglądasz  :laugh: już nie mogę sie doczekac kiedy zobacze fotki z waszego ślubu  :laugh: widze że ślub jednak w listopadzie, chyba cos przeoczyłam  :-[

wanda_23 pisze:
jsorbek pisze:
no cioesze się że mnie Wanda zrozumiałas :p mysle że bym nie zdradziła bo daleko mieszkaliśmy też od siebie :p ale tak poważnie to nie umiałabym z tym żyć bo kochałam i wtedy bardzo bartkla to chyba taka cheć sprawdzenia czy jeszcze moge sie podobać ot i tyle naszczeście to nie było zauroczenie ale z drugiej strony nauczyło mnie to że czasem taka głu[pota może sie przydarzyć i to nie znaczy że się kogoś nie kocha tylko poprostu sie trochę człowiek pogubił

hehehe - jakie my baby jestesmy dziwne - ja tak samo miałam

oj az strach pomyslec jak bardzo :p

ja sie już nie zarzekam bo jak sie zarzekałam to widzicie co z tego wyszło chociaz nie zdradziłam nigdy

a poza tym

sami wiemy o sobie tyle na ile nas sprawdzono
;D ;D ;D

ale sie dzis wymądrzam :p

Asiu - no pozniej pozniej sie okazalo - Ketsie chodzilo o to ze nie bylo slabe od poczatku malzenstwa tylko po tych 2 latach :) I nie klocic sie :p

Ketsa - no to my zupelnie stereotypowo ;D ;D ;D jestem pewna, Pawel zreszta tez, ze gdyby nie Wiktor, to bysmy sie rozeszli i tyle ;D ;D ;D co nie oznacza ze teraz jestesmy ze soba z musu - w koncu na sile drugiego dziecka nie chcielismy, tylko dlatego, ze sie kochalismy :)

Acha to ja w takim razie źle zrozumiałam a tego ze pózniej nie doczytałam :-[ :-[ :-[

zrozumiałam że sie okazało pózniej w postach waszych niż ja napisałam swojego ::) ::) ::) goopia ja :-[ :-[ :-[

reklama
Do góry