reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

czesc lasencje
Byłam dzis wybierać suknie i wybrałam  ;D troche smiechu mialam z przyszła szwagierka bo wredna baba w tej wyporzyczalni pracuje.Chcialam zeby sciagnela mi suknie z wystawy bo tak mi sie podobała ze szok,to ona na to ze to bedzie trwało jakies 20 min,ja jej na to ze chce ja przymierzyc a onaze wtedy da mi taka sam kroj tylko inny kolor a ja ze to nie to samo to i tak mi dała inna,przymierzyłam i mowie ze chce tamta z wystawy to ona sie pyta czy jestem na nia zdecydowana bo jak nie to nie ma sensu jej sciagac i zaraz znowu wieszac,ja na to ze tak!przymierzyłam(sciaganie trwało niecale 2 min.)i jednoglosnie stwierdzilysmy ze szwagierka ze strasznie wygladam :D i od razu ja sciagnelam :D hehe ale mialysmy ubaw :D  

reklama
No i kolezanki nici z wstawiania zdjec bo chyba jedno zdjecie wklejalabym z 10 min!!!!musicie jeszcze trooche poczekac i bedziecie mogly nas "obgadywac"!!!!!!hehhehe....

Paula dfaj juz spokoj z tymi grzybkami bo mam slinotok!!!!!!!!

Sorbus Tomek pracuje w firmie budowlanej,prace wykonczeniowe!!!a twoj maz co bedzie tam robil???

Cyprysiowa i bardzo dobrze :laugh: :laugh: :laugh:

Ewelka
jak pojedzie bo to jeszcze nie na 100 % to cos od spawania tzn przygotowanie dla spawacza - monter czy cos w tym stylu

ale system niezły bo 2 tyg tam a 3 tu

Sorbek Majutek pięknie mówi mniam mniam przy jedzeniu.W ogóle pięknie mówi.
Julka nic tylko babababa chyba że żuje sweter wtedy wychodzi mamama ;).

Paula z Tobą do lasu zawsze  :p ;D

Martusia witaj na nowo!  ;D

Taaa... i co ja miałam napisać??? kurcze, już nie pamiętam.  :-[

A moja Ingusia mnie odpycha jak chcę dać jej buziaczka, ewentualnie ignoruje. Ja ją ciągle całuję, bo muszę się nacałować póki jeszcze się daje.  ;) Poza tym ona taka słodka jest, że nie mogę się opanować.  ::) Za to przytula się bardzo często. A w ogóle to moje dziecko mnie zdradza, ciągle chce do babci. Mam mega doła...  :-[ :-[ :-[

Kama a jaką sukienkę wybrałaś? Niezłe z tą babką w wypożyczalni, he he, dobrze jej tak.  :laugh:

Ewela olej żabę i wstawiaj przez fotosik.  ;)

Kurna, dacie wysłać czy nie? :mad: ;)

jesteśmy z okolic Katowic. Myślałam , że sobie dziś z Wami pogadam a tu nic z tego: właśnie się rozpoczęła akcja ZĘBY. Mały płacze a tata ma problem z uspokojeniem synka. Patryczek już prawie chodzi a  zębów nie widać (tylko słychać :) )

Ja też dziś miałam na obiad świeżo zbierane grzybki, ale jakie to nie mam pojęcia-nie znam się na grzybach :)

Ale tu dziś ruch...
Tu zawsze tak?

Natalko jak mozesz daj wskazowki bo nie mam pojecia jak sie to robi i linka tez prosze!

Sorbus no to rzeczywiscie fajny uklad -ja musze czekac 3 miechy............

reklama
Do góry