witamy o poranku
MArtusiaP, witamy na forum
Wioluś, nie martw się, że Ola tak krótko wytrzymuje na rehabilitacji. Pzryzwyczai się, polubi rehabilitanta i będzie sie cieszyć. Gaba początkowo była znana w całej przychodni z donośnego głosu, bo wyła przy ćwiczeniach na brzuchu a teraz bez problemu wytrzymuje 25 min cwiczeń, ale potem włącza marude. Za to jak wchodzimy na sale ćwiczeń to sama już czworakuje do zabawek i się cieszy, poprostu oswoiła się z miejscem i naszą rehabilitantką - u Was bedzie tak samo, zobaczysz. A te cwiczenia są na prawde wązne. Gabrysia do poł roku lezała na tylko na plecach, n abrzuchu wyła, żadnych obrotów czy nawet prób ruchu nie raz pisałam na forum jak się tym martwie, a po tych ćwiczeniach za nim skończyła 8 miesiecy, sama usiadłą, zaczeła czworokowac i stawać przy meblech. Ani się obejrzysz, a Ola zrobi to samo. A jaką metodą cwiczycie Voyty, czy NDT Bobath, pewniepisałaś, ale musiaam to przeoczyć. Co do teściowej to może rzeczywiście spróbuj ją "tolerować".
Kamila, wybrałaś już sukienkę? Jesli tak to wstawiaj zdjęcia. A na kiedy w końcu ustaliliście termin, bo to tez mnie ominęło.? sorki
Wanda, pisz, pisz, co dziennie po 6 stron i w końcu napiszesz

, a o jaki masz temat?
Co do przytulania się Gabrysi do ona też jest pieszczocha, ale jak ma humor. CZasami specjalnie nadstawia brzuch albo bok do całowania, a najbardziej lubi wieczorne "chichitki" na łózku. Zamiast się wyciszyc ona rozrabia, ale w końcu pada zmęczona. Wczoraj tatus próbował ja uśpisc, ale skończyło sie to histerią, spazmem i krokodylimi łzam. "Ktoś Gabie zabrał mamusie". Wzszystko było na próbe, bo naczwartek mam zaproszenie do knajpki na babski wieczór... i chyba nie pójde. dzisiaj podejmiemy próbe jeszcze raz może tym razem pójdzie lepiej. Tak to jest jak sie z dzieckiem mamusia nie rozstaje chociaz na godzinke. Co ciekawsze Gaba chętnie idzie do obcych, w piątek byłam w pracy to sama do kilku osób rece wyciągała. Problem w tym, że mama musi byc gdzies obok. A wieczorem to juz masakra, nawet na chwile nie moge odejsc
wiecej nie napisze, bo dziecko podchodzi w zakazane rejony mieszkania, miłego dnia