reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

a ja musze sie pochwalic, ze jutro jade na rozmowe o prace do Pawla pracy - bo chce mnie wkrecic u siebie na umowe zlecenie i praca w domu - takze fajnie by bylo gdybym dostala :)
trzymajcie kciuki :)

reklama
Fakt, 5000 zaraz stuknie - jeszcze dzis :)

niew iem jeszcze o ktorej pojade, ale raczej miedzy 10 a 13 :)
bo to luzne godziny z racji tego, ze jade do glownej ksiegowej u Pawla :)

Wando, trzymam kciuki! Mnie prawie miesiac temu skonczyl sie urlop wypoczynkowy po macierzynskim i dogadalam sie tak ze swoim szefem ze pracuje w domu, a mialam isc na wychowawczy. Bardzo sobie chwale :) pracuje kiedy moge :) Swietnie jak tak mozna polaczyc prace z wychowywaniem dziecka. Zawsze jakis grosz wpadnie, a poza tym troche mi brakowalo zaangazowania w sprawy zawodowe. Chociaz praca w domu nie oddaje tej samej atmosfery co praca w biurze... Ale cos za cos :)
Powodzenia!!

Agnieszka

Wanduś - trzymam kciukasy!! A jeśli chodzi o moje dziecko, to faktycznie po mnie ma tylko... płeć!
Natalia - to może i my wpadniemy, jak tak się postarałaś, hahaha - i przepędzimy teściów! żeby więcej żarełka dla nas zostało, hihihi

Hej Dziewczynki!

Ten moj mlodociony bandytek szaleje nocami i spac starej matce nie daje... Ech... Dzis spal rekordowo dlugo bo az do 5, ostatnio budzi sie okolo 2 i szaleje przez kilka godzin, po czym zdrzemnie sie na godzinke. Dzis wiec od 5 jestem na nogach i nawet nie mam sily dupy podniesc, zeby sobie zrobic kawe. Ech! ::)

Dobra koniec marudzenia! :D

O Ziemzia! Czemu nie spisz? :D Miska fucktycznie caaly tatus!

Wanda trzymam kicuki za prace!

Amelka super masz te zdjecia w podpisie! :D

Natalia poprosze o przepis na rogaliki! Chyba ze juz jest na przepisach? Zaraz sprawdze.

a w ogole to Didi brak nam Ciebie!!! Zakladaj neta szybko i opowiadaj jak CI sie podoba w Irlandii??

Ach no i zrobilam sobie w koncu kawe, nastawilam tez grzecznie pranie, po czym runal deszcz... ::) ::)

Hej Paaricia - no właśnie nie śpię (bo walczę z wklejaniem fotek do albumiku) i w sumie zastanawiam się czy w ogóle opłaca mi się iść do łóżka, hahaha, w końcu i tak zaraz wstanę, bo mój bąk się wyśpi! Dzisiaj Misia śpi jakby chciała, a nie mogła.... co chwila budzi się z dzikim skowytem, chyba ząb ją wkurza ::) No ja już w bezsenność popadam przez to moje dziecię!!

Aha - i smaczniusiej kawusi, najlepiej smakuje jak za oknem pada deszczyk, jeszcze tylko dobra książka i pod kocyk... a dziecię do tatusia!! (szkoda, że to pewnie mało realne!)
Dobra spadam bo będę jak zombi jutro się snuć po osiedlu z wózkiem :laugh:

reklama
Ziemzia biedactwo! To sie nasze Maluchy zmowily... Chyba to poprostu ten wiek - wykluwania sie zebow. Kurcze, ale ja dawno ksiazki nie czytalam! Ostatnio jak Maly byl malenki i ssal mnie godzinami. :D TEraz jak 5 minut possie to duzo...

A u nas deszcze przeszedl, ale za to wieje okropnie. Mialam isc na 2gi spacer, ale chyba sobie podaruje, bo jeszcze mi Atka z wozka wywieje! ;D

Do góry