reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Moskito masz racje...zaraz ide sobie odgrzać drugą  ;D ;D ;D

cieszę się że u Was wszystko w porządku a Ty że nie tylko pracowałaś ale mogłaś też poimprezować i odpocząć  :laugh:

ech moje dziecie wstalo więc duzo nie popisze....zresztą mam kupe prasowania  :p

reklama
hehehe....za to ja jak pojade do teściów to wiem kto jaki medal zdobył, ile padło bramek, kto wygrał mecz itp. :) mój teść non stop kanał sportowy ogląda ::) ::) ::)

Hej laseczki - to ja ta gaduła (jak twierdzi Wanda) hahaha  ;D
Przeleciałam pobieżnie kilka stron i wszystko mi się już pomerdało, więc nie wiem coc komu i dlaczego miałam pisać, ale to pewnie dlatego, że jestem zakręcona jak domek ślimaka dzisiaj.

Jejciu i już mój bąk mnie zamęcza ciąganiem za nogawkę.... no i znów się gania na czworakach z tatą (tata goni ona ucieka i zmiana... świra można dostać). Misia ma już jednego zęba, którym gryzie WSZYSTKO! Próbuje też stawać bez trzymanki, co sprawia, że mam codziennie kilka małych zawałków i jeden duży. Ale mam nadzieję, że w końcu się nauczy zanim faktycznie padnę trupem z przerażenia, bo ulubione zajęcie mojego bąka to próby stawania w najbardzie nieodpowiednich sytuacjach i w najbardziej ekstremalnych miejscach....

Trzymajcie się cieplutko, mam nadzieję, że znajdę więcej czasu na zaglądanie tu, teraz mam kupę roboty, bo kończę projekt, ale potem się odemnie nie opędzicie!!  ;)

Omiotłam wzrokiem kilka stron i teraz nie wiem co pisać - mogłam robić notatki jakieś na bieżąco ::)

Rany - mam nadzieje ze moja kochana synowa i Martulka juz mają tą nieprzyjemną historię z wirusami za sobą!! to niesprawiedliwe ze takie maleństwa muszą przechodzić takie okropne choróbska :mad: :mad:

Wogóle widze ze tu więcej zainfekowanych maleństw - dla Wszystkich zdrowy buziak :-* z dozwoloną porcją naturalnego antybiotyku ;D ;D ;D

Ana - juz sie nie mogę doczekać az podzielisz sie z nami info- kto jest lokatorem brzuszka - chłopczyk czy dziewuszka ;D ;D ;D a co do piwka ::) ja miałam zalecone w ciąży pół szklaneczki piwka od czasu do czasu (po historii z kolką nerkową) powiem ci,ze grzecznie sie zastosowałam ;D ;D ;D

Sorbuś - wszystkiego najlepszego z okazji 4000 posta ;D ;D ;D

Agnes - no super ze drgnęła sprawa mieszkanka ;D ;D ;D a jaki ma metraż??zmieścimy sie wszystkie na parapetówke???hehehe

Kamilus - gdym ujzała Twój suwaczek - fala radości zalała me oblicze!!! GRATULACJE!!!!i dni lecą ;D ;D ;D

hehe Steffi, Paula - no to chyba trzeba polubić te opowieści dziwnej treści ::) ale jak tak babcia opowiadała jak nienawidzi pewnej bohaterki Mody..,która to jest chora erotycznie (to był cytat) ::) ::) ::) hehe zaczyna mi brakować kobieciny

Cześć Gaduło Ziemziu jak twierdzi Wanda ;D ;D ;D to szybko kończ ten projekt ;D ;D
ziemzia pisze:
kończę projekt, ale potem się odemnie nie opędzicie!! ;)

nic sie nie bój - jakby co zaopatrzymy sie w Ziemziowstrzymywacz (skoro czasowstrzymywacza w plusie oferują, to moze i coś takiego???) hehehe ;) ;) ;)

a co do gryzienia - czasem czuje sie jak bilet autobusowy - Karolek ma dwie sztuki uzębienia ;D ;D ;D
jeśli chodzi o wstawanie trzymając sie głupich rzeczy - to mi sie od razu przypomina Karol próbujący wstać trzymając sie odsuniętej szuflady, czy też, łapiący sie za otwór przy komputerze - powstały po wymontowaniu nagrywarki ::) ::) ::) ::)

no - na razie koniec laby - młody juz dawno wrócił ze spaceru - i juz sie na mnie wkurza :p

hej dziewczynki wpadlam tylko na sekundke sie przywitac...i powiedzieec ze AL juz ma super wielkiego zeba no i chodzi trzymajac sie wszystkiego ..no i to na tyle bo AL wyje na cala kafejke jak oszalaly..papapa..sciskam

Moskito fajne masz zdjęcie w aviatorku :)
nie no Ty mnie kobieto zawsze rozwalasz Ziemziowstrzymywacz dobre hehehe  ;D ;D ;D

Ziemzia fajnie ze sie odezwałaś :) Kacperek też ucieka jak sie go gania na czworakacha a jak sie przy tym cieszy  :D nie wpadł jeszcze na to  że można gonić ;) no i też staje wszędzie gdzie sie da i czasem sie puszcza a mi wtedy serce zamiera  ::) ::) ::)

no i nie moge przy nim poprasowac bo staje mi przy desce do prasowania a jestem z nim sama  ::)

zaraz Paweł przyjedzie to idziemy sie kąpać....Filipek Doni pewnie już dawno śpi  ::)

Didi witaj kochana :laugh: jak miło Cie widzeć :) szkoda ze tak rzadko :( Gratulacje dla Alutka ząbka i chodzenia!!! :D

i ja pozdrawiam kwietniową mamę :) ;) ;) śliczne masz dzieciaczki :D

usiadłam sobie z herbatka do kompa a tu ni kak da :p

Moskito śliczne masz zdjęcie Karolka w podpisie :)

reklama
Dobrywiecier - to jeszcze jedna grudniowa mamusia pozdrawia kwietniową mamusie ;D piękne dwa szczęścia ;D ;D ;D

Paula - dziękuje ślicznie za komplementy ;D ;D

no i mówie dobranoc ;D ;D ;D czas sie pierdyknąć w łóżeczko ;D

Do góry