reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Moskito masz racje...zaraz ide sobie odgrzać drugą  ;D ;D ;D

cieszę się że u Was wszystko w porządku a Ty że nie tylko pracowałaś ale mogłaś też poimprezować i odpocząć  :laugh:

ech moje dziecie wstalo więc duzo nie popisze....zresztą mam kupe prasowania  :p

reklama
hehehe....za to ja jak pojade do teściów to wiem kto jaki medal zdobył, ile padło bramek, kto wygrał mecz itp. :) mój teść non stop kanał sportowy ogląda ::) ::) ::)

Hej laseczki - to ja ta gaduła (jak twierdzi Wanda) hahaha  ;D
Przeleciałam pobieżnie kilka stron i wszystko mi się już pomerdało, więc nie wiem coc komu i dlaczego miałam pisać, ale to pewnie dlatego, że jestem zakręcona jak domek ślimaka dzisiaj.

Jejciu i już mój bąk mnie zamęcza ciąganiem za nogawkę.... no i znów się gania na czworakach z tatą (tata goni ona ucieka i zmiana... świra można dostać). Misia ma już jednego zęba, którym gryzie WSZYSTKO! Próbuje też stawać bez trzymanki, co sprawia, że mam codziennie kilka małych zawałków i jeden duży. Ale mam nadzieję, że w końcu się nauczy zanim faktycznie padnę trupem z przerażenia, bo ulubione zajęcie mojego bąka to próby stawania w najbardzie nieodpowiednich sytuacjach i w najbardziej ekstremalnych miejscach....

Trzymajcie się cieplutko, mam nadzieję, że znajdę więcej czasu na zaglądanie tu, teraz mam kupę roboty, bo kończę projekt, ale potem się odemnie nie opędzicie!!  ;)

Omiotłam wzrokiem kilka stron i teraz nie wiem co pisać - mogłam robić notatki jakieś na bieżąco ::)

Rany - mam nadzieje ze moja kochana synowa i Martulka juz mają tą nieprzyjemną historię z wirusami za sobą!! to niesprawiedliwe ze takie maleństwa muszą przechodzić takie okropne choróbska :mad: :mad:

Wogóle widze ze tu więcej zainfekowanych maleństw - dla Wszystkich zdrowy buziak :-* z dozwoloną porcją naturalnego antybiotyku ;D ;D ;D

Ana - juz sie nie mogę doczekać az podzielisz sie z nami info- kto jest lokatorem brzuszka - chłopczyk czy dziewuszka ;D ;D ;D a co do piwka ::) ja miałam zalecone w ciąży pół szklaneczki piwka od czasu do czasu (po historii z kolką nerkową) powiem ci,ze grzecznie sie zastosowałam ;D ;D ;D

Sorbuś - wszystkiego najlepszego z okazji 4000 posta ;D ;D ;D

Agnes - no super ze drgnęła sprawa mieszkanka ;D ;D ;D a jaki ma metraż??zmieścimy sie wszystkie na parapetówke???hehehe

Kamilus - gdym ujzała Twój suwaczek - fala radości zalała me oblicze!!! GRATULACJE!!!!i dni lecą ;D ;D ;D

hehe Steffi, Paula - no to chyba trzeba polubić te opowieści dziwnej treści ::) ale jak tak babcia opowiadała jak nienawidzi pewnej bohaterki Mody..,która to jest chora erotycznie (to był cytat) ::) ::) ::) hehe zaczyna mi brakować kobieciny

Cześć Gaduło Ziemziu jak twierdzi Wanda ;D ;D ;D to szybko kończ ten projekt ;D ;D
ziemzia pisze:
kończę projekt, ale potem się odemnie nie opędzicie!! ;)

nic sie nie bój - jakby co zaopatrzymy sie w Ziemziowstrzymywacz (skoro czasowstrzymywacza w plusie oferują, to moze i coś takiego???) hehehe ;) ;) ;)

a co do gryzienia - czasem czuje sie jak bilet autobusowy - Karolek ma dwie sztuki uzębienia ;D ;D ;D
jeśli chodzi o wstawanie trzymając sie głupich rzeczy - to mi sie od razu przypomina Karol próbujący wstać trzymając sie odsuniętej szuflady, czy też, łapiący sie za otwór przy komputerze - powstały po wymontowaniu nagrywarki ::) ::) ::) ::)

no - na razie koniec laby - młody juz dawno wrócił ze spaceru - i juz sie na mnie wkurza :p

hej dziewczynki wpadlam tylko na sekundke sie przywitac...i powiedzieec ze AL juz ma super wielkiego zeba no i chodzi trzymajac sie wszystkiego ..no i to na tyle bo AL wyje na cala kafejke jak oszalaly..papapa..sciskam

Moskito fajne masz zdjęcie w aviatorku :)
nie no Ty mnie kobieto zawsze rozwalasz Ziemziowstrzymywacz dobre hehehe  ;D ;D ;D

Ziemzia fajnie ze sie odezwałaś :) Kacperek też ucieka jak sie go gania na czworakacha a jak sie przy tym cieszy  :D nie wpadł jeszcze na to  że można gonić ;) no i też staje wszędzie gdzie sie da i czasem sie puszcza a mi wtedy serce zamiera  ::) ::) ::)

no i nie moge przy nim poprasowac bo staje mi przy desce do prasowania a jestem z nim sama  ::)

zaraz Paweł przyjedzie to idziemy sie kąpać....Filipek Doni pewnie już dawno śpi  ::)

Didi witaj kochana :laugh: jak miło Cie widzeć :) szkoda ze tak rzadko :( Gratulacje dla Alutka ząbka i chodzenia!!! :D

i ja pozdrawiam kwietniową mamę :) ;) ;) śliczne masz dzieciaczki :D

usiadłam sobie z herbatka do kompa a tu ni kak da :p

Moskito śliczne masz zdjęcie Karolka w podpisie :)

reklama
Dobrywiecier - to jeszcze jedna grudniowa mamusia pozdrawia kwietniową mamusie ;D piękne dwa szczęścia ;D ;D ;D

Paula - dziękuje ślicznie za komplementy ;D ;D

no i mówie dobranoc ;D ;D ;D czas sie pierdyknąć w łóżeczko ;D

Do góry