Zaraz maz wroci z pracy wiec tez sie bede zegnac do juterka oczywiscie.My tez mamy za tydzien rocznice nasza pierwsza ;D przez ten rok roznie bylo raczej gorzej niz lepiej :
pol roku z tesciami(koszmar) dalej sie docieramy do siebie mysle ze kiedys bedziemy sie rozumiec bez klutni :
DOBRANOC BABISZONKI 
reklama
paaricia
Fanka BB :)
Hej dziewczynki!
Wpadam tylko sie przywitac, bo zaraz jedziemy na plaze. Zrobila sie juz calkiem przyzwoita pogoda i namowilam Rolanda na wyjazd na godzinke.
Sorbek - Ty pisalas kiedys ze masz takie sprytne paski, co malutko miejsca zajmuja? Czy mozesz mi podac strone? Chce zaczac odliczanie do naszego wyjazdu ale te tickerki co robie to mi sie za cholere nie mieszcza. :
Caluski dalwszystkich mamus i dzieciaczkow!! :-* :-* :-* :-*
Wpadam tylko sie przywitac, bo zaraz jedziemy na plaze. Zrobila sie juz calkiem przyzwoita pogoda i namowilam Rolanda na wyjazd na godzinke.
Sorbek - Ty pisalas kiedys ze masz takie sprytne paski, co malutko miejsca zajmuja? Czy mozesz mi podac strone? Chce zaczac odliczanie do naszego wyjazdu ale te tickerki co robie to mi sie za cholere nie mieszcza. :
Caluski dalwszystkich mamus i dzieciaczkow!! :-* :-* :-* :-*
Nathalie
Fan(ka)
Paaricia ale fajne zdjęcia masz w paseczku. :laugh:
Zazdroszczę plaży... Buuu... ja chcę do Gdańska...
Ana pomysł jest super, tylko jak go zrealizować? Ja taka mało asertywna jestem i nie wiem czy umiałabym powiedzieć dziewczynie, że chciałabym się spotkać w jej domu... :-[ Już wiem, Tomek jej powie, he he. >
Paula i Wandzia a Wy za to macie fajne podpisiki migoczące. Skąd je macie? Tam jest adres pod spodem?
Zazdroszczę plaży... Buuu... ja chcę do Gdańska...
Ana pomysł jest super, tylko jak go zrealizować? Ja taka mało asertywna jestem i nie wiem czy umiałabym powiedzieć dziewczynie, że chciałabym się spotkać w jej domu... :-[ Już wiem, Tomek jej powie, he he. >
Paula i Wandzia a Wy za to macie fajne podpisiki migoczące. Skąd je macie? Tam jest adres pod spodem?
Hejka z rana!!
Moskito - takie urządzonko to mój mężuś czasem by wypożyczył, hahaha
Didi - załóż sobie neta kobito, bo uschniemy z tęsknoty!
Nathalie - jak nie urok, to ... teściowie, hihihihi A nasza jaskółeczka już wytrenowana na medal i nie robi na mnie wrażenia, bo gówniarka tak stabilnie ją robi, że ja bym tak nie dała rady!
Paula, ja też poproszę tej jajeczniczy, bo ślinotoku dostałam z rańca!
My dzisiaj śmigamy na Pola Mokotowskie poczuć się jak nasze dzieci, hahaha, będzie fajowo!! Miłego dnia!
Moskito - takie urządzonko to mój mężuś czasem by wypożyczył, hahaha
Didi - załóż sobie neta kobito, bo uschniemy z tęsknoty!
Nathalie - jak nie urok, to ... teściowie, hihihihi A nasza jaskółeczka już wytrenowana na medal i nie robi na mnie wrażenia, bo gówniarka tak stabilnie ją robi, że ja bym tak nie dała rady!
Paula, ja też poproszę tej jajeczniczy, bo ślinotoku dostałam z rańca!
My dzisiaj śmigamy na Pola Mokotowskie poczuć się jak nasze dzieci, hahaha, będzie fajowo!! Miłego dnia!
hejka babolce...ale naskrobalyscie, chociaz czesciowo moze poczytam :
ale najpierw niedzielne pranie :laugh:
co do zabkow to w Niemczech sa do kupienia takie kuleczki bez recepty, daje sie 8 i dziecku przechodzi jak reka odjal - bardzom ciekawa dlatego zlecilam Arturowi kupno
co do zabkow to w Niemczech sa do kupienia takie kuleczki bez recepty, daje sie 8 i dziecku przechodzi jak reka odjal - bardzom ciekawa dlatego zlecilam Arturowi kupno
agnes.kol
Fanka BB :)
Hej dziewczynki 
Co do mieszkanka to kupilismy w Pruszczu Gdanskim, parę kilimetrów za Gdańskiem a taniej
dojazd mam taki sam (jak nielepszy) z niektórych dzielnic Gdanska
Metraz niezaogromny bo 58 m2, ale jak to sie mówi "ciasne ale własne
'
Nie jestem w stanie nadrobic, bo dzis pierwszy dzień @ i niebardzi sie czuje, a poza tym uciekam obiadek robić
Miłej niedzielki
Co do mieszkanka to kupilismy w Pruszczu Gdanskim, parę kilimetrów za Gdańskiem a taniej
Nie jestem w stanie nadrobic, bo dzis pierwszy dzień @ i niebardzi sie czuje, a poza tym uciekam obiadek robić
Miłej niedzielki
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Hejka nadrobić dziś nie dam rady
Tylko mi się rzuciło w oczęta żę Moskitek wreszcie sie pojawiła ;D ;D
Pati ja mam tik-tak czyli www.tik-tak.pl a drugie to już się mieści każde i robię bez żądnych odstępów tylko enter po bileciku
Tylko mi się rzuciło w oczęta żę Moskitek wreszcie sie pojawiła ;D ;D
Pati ja mam tik-tak czyli www.tik-tak.pl a drugie to już się mieści każde i robię bez żądnych odstępów tylko enter po bileciku
reklama
Podziel się: