Paula25
szczęśliwa :)
Asiak witaj
współczuje powrotu do pracy ja też wracam już od 1 września
dobrze, że chociaż możesz Julitkę z babcią zostawić 
no i jestem w szoku że Twoja córcia już od 2 miesięcy robi na nocnik
dzieciaczki tutaj dopiero podejmują pierwsze próby. Fajnie że będziecie mieli własne mieszkanko, zazdroszcze bo my też mieszkamy z moimi rodzicami, co prawda mamy własne piętro ale to nie to samo co swoje 
zagladaj do nas częściej, buziaczki dla Julitki :-* :-* :-*
Magdus nie przejmuj sie tym co gada teściowa, powiem Ci dlaczego Hania u dziadków nie płacze, bo z Kacperkiem jest tak samo, jak pójdzie na dół do dziadków to jest zawsze grzeczny, a w domu marudzi....otóż nasze dzieciaczki znają już bardzo dobrze swoje mieszkanie, wszystko jest już znajome bo przebywają w nim praktycznie cały czas a u dzidków są od czasu do czasu i to jest dla nich coś innego dlatego wszystko je tam ciekawi i nie płaczą. Olej co gada teściowa, to Ty jesteś matką i wiesz że z Toba Hani jest najlepiej. Jesteś najlepszą mamą na świecie! tak jak każda z nas :laugh: :laugh: :laugh:
no i jestem w szoku że Twoja córcia już od 2 miesięcy robi na nocnik
zagladaj do nas częściej, buziaczki dla Julitki :-* :-* :-*
Magdus nie przejmuj sie tym co gada teściowa, powiem Ci dlaczego Hania u dziadków nie płacze, bo z Kacperkiem jest tak samo, jak pójdzie na dół do dziadków to jest zawsze grzeczny, a w domu marudzi....otóż nasze dzieciaczki znają już bardzo dobrze swoje mieszkanie, wszystko jest już znajome bo przebywają w nim praktycznie cały czas a u dzidków są od czasu do czasu i to jest dla nich coś innego dlatego wszystko je tam ciekawi i nie płaczą. Olej co gada teściowa, to Ty jesteś matką i wiesz że z Toba Hani jest najlepiej. Jesteś najlepszą mamą na świecie! tak jak każda z nas :laugh: :laugh: :laugh: