reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Hej Dziewczynki!

Mamy spacerowke!! :laugh: :laugh: Dzis odebralam i juz nawet wyprobowalam robiac zakupy. :laugh: Pozniej wkleje zdjecie na zakupach - ma sie rozumiec zdjecie z zawartoscia! :D

Co ja to mialam... No nic, napisze cos pozniej, teraz chlopaki poszli na spacer wiec chce ten czas wykorzystac i ponadrabiac rozne papierowe zaleglosci.

Buziaczki!

Witajcie z rana :)

Czekam na męża bo poszedł po zakupy i obiecałam że zaczekam na niego z kawką :)
Kacper śpi więc korzystam z okazji i melduje sie na bb :)

mieliśmy iść dziś na grzyby ale całą noc lało że w lesie pewnie strasznie mokro a z grzybów zrobiły sie kapcie :( może jutro pójdziemy jak nie bedzie padało :)

życzę wszystkim miłego dzionka :)

Ana ja też czasami małe piwko z soczkiem bedąc w ciąży wypiłam albo winko czerwone, pytałam sie lekarz i powiedziała ze od czasu do czasu można, byle nic mocniejszego :)

Wanda gratulacje 6 stron!!! oby tak dalej ;D no i życzę zdrówka dla Paulinki coś okropnego te katary i kaszle :( też nie mogę ptrzeć jak Kacperek sie męczy ale pije syropki mam nadzieję ze mu pomogą.

Pati fajnie że mamcie już spacerówkę to jest super sprawa! oby dobrze sie jeździło! :)

Dzisiaj Natalii w kalendarzu :) Natalio jesli masz dziś imieniny to przyjmij najserdeczniejsze życzonka:

Twoje imię w kalendarzu,
To jest Twój szczęśliwy dzień,
Poczta kwiatów w korytarzu,
Już za chwilę spotka Cię!
Życzeń pęki weź do serca,
I uśmiechaj często się...
Smutków niech Ci nikt nie wkręca,
Dziś są imieniny Twe!
:-* :-* :-* :-* :-*

Hejo

Wańdzia no ja cię podziwiam i chyle czoła...mówisz że napisałaś wczoraj 6 stron..... a do tego cały czas na bieżąco na forum.....no jak
aaa no i zdrówka dla Paulinki niech szybko zdrowieje

Paula Kacerkowi też dużo zdrówka....chyba taki okres się zaczyna że bardzo łatwo o przeziębienie...w końcu pogoda to już jesienna

Donia no pochwal się tymi zakupami !!!bom ciekawa ;D. i jaki aparacik w końcu?

Paula dzięki kochanie  :laugh:  :-* :-* :-* to baaardzo miłe, ale ja dziś imieninek nie obchodzę, tylko 1 grudnia.

A na grzybki szorujcie, bo właśnie duże powyrastały!!!  Uwielbiam chodzić na grzyby tylko pająków strasznie się boję i strasznie śmiesznie wyglądam he he, wszyscy ze mnie leją na grzybach, bo mam bluzę z kapturem zawiązaną tak, że widać mi tylko oczy i nogawki też zabezpieczone przed wdarciem się intruzów i mam długaśnego kija, którym macham ciągle przed sobą, żeby zgarnąć ewentualne pajęczyny.  :laugh: :laugh: :laugh:

Wanda małolaty czyli ile lat miały? Mi się zgłosiła babeczka, która ma 23 lata. 19 też by mogła być. Jestem cały czas w domu i to tylko 2 godzinki dziennie. Nie mam za dużych wymagań. A tak w ogóle to jakie można zadać pytania potencjalnej kandydatce??? Pomóżcie bo nie mam pojęcia jak się do tego zabrać.

Z Beatka mam super fajnie, to prawda.  ;D Mam nadzieję, że jak wróci Dawid i jak Beatka wróci na studia to też znajdzie dla mnie chwilkę. Co do mamy Kubusia to nie jest zbyt czasowa, bo pracuje i ma psa na głowie (znamy się z psiego forum). Może jednak znalazłaby troszkę czasu na spotkanko.

Przesyłam fluidki dla Paulinki, żeby szybciutko wracała do zdrowia!!!

I gratuluję zabrania się do pisania pracy mgr. Teraz jak już zaczęłaś to pójdziesz jak burza. Najgorzej zacząć.  ;)

Paaricia czakamy na fotki wózeczka.

reklama
Witam :)

Paula
- a jakie syropki dajesz ??? Ja podaje na wlasna reke flegamine i vit C.

Ketsa - na bierzaco, bo nikogo nie bylo na forum prawie ;D

Natalko - zaraz Ci napisze jakie pytania mozesz zadac :) na privie :) u mnie małolaty to 17 lat :) pełno takich bylo :)

Do góry