reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wandzia mieszkano bedzie otynkowane, wycekolowane i pomalowane na biało.Moja koleżanka tez u niego odbierała całkiem ładnie sciany ma zrobione, tylko kłaśc kolorek ;) Podłogi wylane tzn gołe, okna PCV, drzwi wejsciowa i podłaczenia :) I to wszystko ;D ;D

reklama
hello z wieczora :)

Kacperek już śpi więc mam chwilkę żeby wejść na bb :)

bo za chwile może obejrzymy sobie z Pawłem jakiś film :)

ciemne chmury sie zbliżają chyba zaraz będzie jakaś burza ::)

to dobrze że u Moskitków wszystko ok :) dziękujemy za pozdrowienia :)
biedna Moskito tyle pracy i kupa ludzi, może usiądziesz do bb żeby odpoczać ?? ;)

Donia przyjemnej imprezki :)

Steffi no zobaczymy jak to u nas bedzie ::) tyle że ja nie zauważyłam żeby Kacper miał lęk separacyjny...ale może wszystko przed nami :p oby nie ::)

Asiu dobrze ze Majeczce nic sie nie stało :)

Biedna Nadia mam nadzieje ze wszystko już w porzadku a Martula pewnie sie strasznie zamartwiała ::) bo jak szpital to od razu tak groźnie brzmi :(

to ja troche go odnowie ;D
nie odchudzam sie bo wchodze w rozmiar 34 - przedwczoraj kupilam sobie spodnie w tym rozmiarze :o
ale jak patrze na siebie na zdjeciach to gruba jestem - nie wiem jak to wytlumaczyc - ja mam poprostu grube rece - chcialabym miec ladny biceps ;) umiesnione nogi juz mi sie nie podobaja :p
i dzisiaj bylam na paznokietkach, a tam sie okazalo, ze otworzylili rowniez salon fryzjerski w tym samym pomieszczeniu (rodzina) i odrazu zazyczylam sobie zrobienie odrostow - smiesznie to wygladalo, Kaska mi robila pazurki, a fryzjerka wlosy w tym samym czasie....i taka piekna dzis ide na balety, Ada sprzedana do tesciowej (tak tak sama jestem w szoku) ale sie wyszaleje i to jedyny watek na jaki dzis wchodze bo musze sie szykowac ;) :laugh:

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH STOJĄCYCH DZIECIACZKÓW!!!

ja mam z tym urwanie głowy ::) Kacper staje przy wszystkim i wszedzie ::)

Donia fajnie że macie już wózio :) oby dobrze sie jeździło :)

Ana w sumie to już niedługo bedziesz znała płeć :) trzymam kciuki za dziewczynke! :laugh:

Agnes pewnie że Cie pamiętamy :) no gratuluję zakupu mieszkanka :) a gdzie Wy to miszkanko kupiliście?

Paweł poszedł po piwko więc zaraz może jakiś seansik filmowy :)

Agnes ale fajnie masz ja tak lubiłam remontowac nasze mieszkanko

Donia no wklejaj szybko ten wózio

Ana
tez trzymam za dziewuszke ;D ;D ;D

reklama
a i zapomniałam też sie odzywaima racjonalnie tzn nie jem kolecji i bardzo skromnyy obiad za to dośc spore śniadanie np kajzerka i dwie paróweczki i jak narazie efekt taki że brzyszek mam płaski a przed okresem to u mnie rzadkosc

Do góry