reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hanka oby tak dalej ;)

Asia no to też musiało być straszne przeżycie z wafelkiem bidna Majcia..... no ale takie rzeczy się zdażają... i trzeba przywyknąc

A ja śpieszę donieść że Nadunia Martuli bidulka przez tydzień w szpitalu była bo jakieś biegunki ją odwirusowe dopadły..... ojjjjj biedne te nasze dzieciątka że też takie maleństwa muszą się tak nacierpieć.......

No i pozdrowionka od Martuli przekazuje może niebawem do nas zajży....

reklama
bylam przed chwila w albumiku - Wandzik jakie duze oczy ma Paulinka, i wiesz, czego Ci zazdroszcze - ze mozesz ja tak ladnie ubierac, butki, sukieneczka, mala dama po prostu :)
Kubus jaki slicznosci chlopaczek, az milo popatrzec, szczegolnie zdjecie na kocyku.

Paula b b Ci dziekuje za wklejenie fot ekspresu, podjaralam sie, bo ze mnie stara kawoszka i wiem, ze z cisnieniowego o niebo lepiej smakuje niz ze zwyklej kawiarki, tez sie przymierzalismy do Seico, ale czekamy na promocje, a tu wiedze, ze kupiliscie w dosc przystepnej cenie.

to ja sie pochwale, ze Stasko tez stoi, najbardziej uwielbia wstawac jak skacze tacie na brzuchu i robi patataj krzyczac "nie nie nie" ;D

a mnie cos brzusio pobolewa, taki klucia i rozciagania, wiec glownie leze z nozkami w gorze.

Właśnie był kurier i przyniósł wózek :D jest jeszcze w częściach ale juz mi się bardzo podoba ;D wieczorembędę miała juz nowy aparacik to strzelę fotki i na zakupach pokarze ;D
A teraz idę składać wózio :D szkoda że moje dziecie juz śpi i dopiero jutro go wsadze ;D ::) ;D ale jestem podjarana

Magi a ty masz juz swój wózio ???

Kamila ja po porodzie do Ciebie dolacze, tez bede sie odchudzac. A Tobie zycze powodzenia, masz juz 90% sukcesu, bo najwazniejsza jest motywacja, a nic tak nie potrafi zmotywowac jak wlasny slub ;D a Ty bedziesz mogla poszalec sobie z fryzura i makijazem, bo masz ciemna karnacje, ciemna oprawe oczu to juz w ogole bedziesz sie rewela prezentowac.

ja na razie tez cwicze codziennie, w ogole odstawilam slodycze, wprowadzilam wiecej warzyw (ciazowe zaparcia :p) , sokow warzywnych i owocow ;D

Ana Ja nie bede na ciebie czekac do przyszłego roku :D planuje schudnac jak najszybciej.No i na slubik farbuje wloski spowrotem na ciemno bo zawsze podobały mi sie ciemne włosy i biała suknia :) A ciażowych zaparc nie zazdroszcze.!!!!!!!!!!!

no i własnie tzreba troszke odnowic ten watek bo sie zakurzył :)

Cześć dziewczynki :)
Stęskniłyście sie , czy zapomniałyście :D :)
Dawno mnie tu niebyło,ale nie ma kiedy wejść i poczytać, także o nadrabianiu zaległści nawet nie ma mowy ;D ;D

U nas wszystko ok, z nowości to nasza Weronisia zaczeła raczkować, cięzko ja upilnować i jak długo siedzi to sie złości, bo chce wędrowac po całym domu ;D ;)

Pamietacie moje problemy z developerem?? Właśnie dzis bylismy u niego na rozmowie i albo dopłacamy, albo rezygnujemy z mieszkanka :( Także zgodzilismy sie na dopłatę i za tydzien podpisujemy aneks w postaci aktu  notarialnego i z wpisem do ksiąg wieczystych i za niecałe 6 m-cy mamy mieszkanko :D :D Strasznie sie ciesze, zwłaszcza, że dziś bylismy na budowie i widziałam nasze gnazdko!!!!! Nakręciłam się okropnie i w głowie juz układam plan umeblowania itp mimo, że jeszcze nieotynkowane, ale juz wszystko podłączone tzn. woda, prąd itp tylko otynkowac i już :D :D Ja juz chcę tam mieszkać!!!

reklama
Ana - ano wielkie ma oczęta ;D ;D ;D a Ty się nie martw, bo może też niedługo będziesz mogła ubierać na różowo :) A powiesz nam jak juz będziesz wiedziec ??? i jeszcze jedno - czy dołączyłaś na forum do lutówek 2007 ??? i na kiedy dokladnie masz termin ??? mów szybko jak na spowiedzi ;D ;D ;D

Donia
- no to zdjęcia cykaj i wklejaj nowego wózka :) A Magi to pewnie wejdzie tu dopiero w poniedziałek, bo tylko w pracy wchodzi :)

Agnes - a pewnie ze Cie pamiętamy - mów szybko wszystko dokładnie o mieszkanku - najbardziej mnie interesuje jak bardzo surowy będzie jego stan, jak je dostaniecie ???

Do góry