reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hej Dziewczynki!

Gabi to witaj w klubie - ja tez nie wyspana i tez sie polozylam o 21... ::) ::) Maly od kilku nocy budzi sie okolo 2 i chce sie bawic i zasypia dopiero kolo 4-5. Dzis jakby bylo malo walnal w nocy 3 kupy!! 3!!!! Musialam 3 razy wstawac i Mu pieluszke zmieniac, ci tylko Go jeszcze bardziej rozbudzalo, ale przeciez nie moglam tych tak zostawic na Jego malenkiej dupce! ::) ::)

Teraz moj Synek spi, zobaczymy jak bedzie dzis w nocy. ::)

Gocha mi tez sie Twoje zdjecia dobrze laduje. Tez mam problem ze zdjeciami Steffi, a szkoda,bo Kubeczek jest taki rozkoszny a czasem nie laduja mi sie wcale, albo tylko pol! :p

reklama
cześć Kobiałki!

Gocha! fotki REWELACJA! dziękujemy! i wcale sie długo nie otwierają. A powiedz gocha, gdzie Ty mieszlasz, jesli spacerujesz w Łazienkach (sorki, pewnie mówiłaś, a ja nie pamiętam...) No i gratuluję zacięcia w golądaniu do późnej nocy... znaczy musiało Ci sie spodobać! A fotki kamilki po urodzeniu znów wzbudziły we mnie wspomnienia - niby niedawno to było, a juz tak wiele sie od tego czasu zmieniło, i jakie małe te nasze kruszynki były...

Ana, Staś nad morzem cudo! A Ty nie marudź, tylko ciesz sie Kruszyna w brzuszku! I żadnych strachów!

Natalka, nie da sie ukryć, ze wakacje mieliście udane! A Łańcut jest super!

Wiola, chcemy więcej Oli!!!

Gabi - chciałaś ząbki - proszę masz, a z nimi takie własnie noce ;)... ale pomyśl, że oskarka męczy to jeszcze bardziej!

Nam dzis nocy nie udało sie przespać całej bez jedzenia, ale do 4 to i tak super! Za to od rana musiałam wkurzyc sie na męża, ale inaczej się nie dało, żaden humor tu by sie nie sprawdził, eh! Sam chciał, nagrabił sobie i już! I oczywiście zdziwiony i biedny poszkodowany... A do tego wczoraj wieczorem został wysłany po pieczywo i kupił tylko bułki dla siebie, kurka - jakby zapomniał, że od 3 lat juz nie mieszka sam... No co za przypadek...

Współczuje nieprzespanych nocek :(

Gochna mi też szybciutko sie ładowały

Najdłużej zawsze ładują się zdjęcia u mnie Woluśi i Gabi chyba ale jeszczesie upewnie

i jeszcze tu sie pochwale

Maja zrobiła pierwsze siku i kupke do nocniczka

Wanda mnie zmotywowała ;D ;D ;D że jest sens :p Mam nadzieje że dzięki temu szybciej przestanie sikać w pieluszki

dzien dobry wszystkim.
dzis zostalam obudzona z premedytacja o 9!!!!!!!!!! Narazie nie mam szans was nadrobic bo musze zerkac na mojego brojaka.
gocha ja tez sobie ciebie zupełnie inaczej wyobrażałam,może nie otyła :) ale taka "babe"i myslalam ze masz ciemne wloski :) a jak twoje wrazenia ???

No to Wielkie Brava dla MAJECZKI :) :) Gratuluję.

A my jeszcze nie kupiliśmy nocnika, zdecydowanie zakupimy taki zwykły np. z kaczuszką.

Sorbuś! Brawo doa Mai!
no to chyba i my zakupimy sobie "tronik" :) :) :), tylko, ze moje dziecie nie ma czasu na siedzenie w jednym miejscu  >:D

Dzień dobry :)

Ja już po porannej kawce :) kupiliśmy sobie ekspres ciśnieniowy i teraz codziennie pijemy pyszną kawkę  :laugh: Paweł wypił kawę i pojechał po pieluchy dla Małego to szybko na bb  ;D

tylko Kacperka musze pilnować bo rozrabia i przy wszystkim staje  ::)

Kamila ja właśnie też tak jak Ty sobie wyobrażałam Goche to chyba przez ten nick ;) a tu taka niespodzianka  :D laska jak nie wiem  :laugh:

Asiu Gratulacje dla Majeczki!!!  :laugh:

reklama
Do góry