reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula .... no tylko tyle że czepiamy się czego się da ;) ;D ale nie przejmuj się bo każda ma takie odczucia chyba czy zagląda tu często czy rzadko, a choćbyśmy chciały cały czas trzymać ręke na pulsie to nie wyrabiamy dlatego tak się tłumaczymy chyba z tego ;)

tak czy siak mimo że się nie pisze to pamięta się ....;)

reklama
wlasnie :) ja czesto np. myslalam co tam sie u Was dzieje i czy Kacperek zdrowy :) i pisalam, ze brakuje Twoich postow, bo sa fajne.

bylam w galeryjce, wszystkie zdjecia czadowe; GochaN sliczna z Ciebie babeczka, dawaj wiecej ;D

Ketsa no i właśnie to czepianie chyba też dlatego że jesteśmy przemęczone i rozdrażnione dlatego że dzieciaczki tyle uwagi potrzebują, że nie mamy dla siebie czasu a do tego jeszcze marudzą nie chca jeść itp. a my musimy sie gdzies wyładować :p
jak dobrze że siebie rozumiemy nawzajem bo inaczej byśmy sie tu pozabijały ;)

Anano ja wiem ze o nas myslicie :)

GRATULUJEMY ZEBOLKOW  ;D

Paula keep smiling  ;D i buziak dla Ciebie  :-* a Kacperek widze po zdjeciach troszke na wadze przybral bo jakby wiekszy - dawno go nie widzialam i takie odczucie i wloski mu urosly  ;)
tak samo Majutkowi Asi strasznie wloski urosly  :o
Natalka wspaniale zdjecia z wakacji ! podpisy czaderskie i oczywiscie chicco ponee xs rulez  :laugh: to teraz my sie musimy spotkac w Olsztynie - ja we wrzesniu bede podrozowac do Was bo czeka mnie ta nieszczesna poprawka ustna u profesora od prawa cywilnego  :)
Gocha sliczne jestescie obie bez dwoch zdan !!!  :) prosimy o wiecej zdjec, ze slubu, z wakcji - wszystko !  :laugh:

Dzięki Dziewczynki za słowa pocieszenia :)

Paula łączę się z Tobą w bólu w związku z wrześniem, choć przypomniałam sobie, że we wrześniu są u nas w szkole praktyki, więc większości klas nie ma, co oznacza że będę mieć tylko ok. 12 godzin tygodniowo  ;D także dopiero od października zacznie się jazda  ::)

Natalko no ja wiem, że można by olać wszystkie staże, ale kurcze żal mi mimo wszystko, że zostało mi tylko pół roku, w tym ten wrzesień niepełny w zasadzie, potem przerwa świąteczna no i ferie i już mam ten staż za sobą, a to jednak wiąże się u mnie ze zmianą kaski ( teraz mam 1181 zł brutto, a po mianowaniu 1495 zł brutto ). Zobaczymy, może jakoś to będzie, a jak nie to poproszę o pół etatu  ::)

Gocha gratulujemy ząbków :)

Hejka

Co do leku separacyjnego To Wy nie wiecie jakie ja mam jazdy z Ola  :p wyjde z pokoju ryk.Rano po przebudzeniu ide kaszke robic czasami Arek jest z Ola to ona tez w ryk.Na basenie Arek mi gada zebym sobie zjechala z fajnej zjezdzalni dalam mu Ole na rece a ona w ryk :p nikt NIKT nie moze Oli trzymac na raczkach (czasami jak ma dobry dzien to sobie pozwala) oprocz mnie.A ja myslalam ze to przez karmienie piersia a to taki wiek  ::) Mama the best

Paula zyczymy duzo zdroweczka dla Kacperka nie przeziebienie szybko minie.

Wanda to jak sie dasz spalic do krymatorium to ja chce w spadku te sylikony  :laugh:

Natalko Ola tez wpada w histerie jak chce czegos (np. zabawka nie jest w zasiegu reki ale jakby sie wysilila to by ja dosiegla)

ide jeszcze do albumiku i spadam szybciutko sprzatac..... ;D

Gocha ale Kamilka ma długie i gęste włoski :) śliczna dziewczynka :)

Joeey smiling  ;D ;D ;D kochana  :D,  no Kacperek w sumie to nie wiem ile teraz waży a bedąc z nim cały czas nie zauważam żeby jakoś szczególnie urósł (kurcze a dziś bylismy w ośrodku to mogliśmy sie zważyć  :-[) no a włoski rzeczywiście mu szybko rosną :)

Bartyś a ja od 1 września po 7 godzin dziennie + jakieś 3 godziny na dojazdy w tą i spowrotem :(

Wiolus dziekujemy :)

he j ho!!Kobitki!!Mam krzyz panski z Hania ma troszke ciepa glowke przez te zeby i jest nie dowytrzymania!!!!Tzn bardzo marudzi placze i wszystko ja wkurza.Juz na szczescie spi bo nie moglam patrzec jak sie biedak meczy! :(

Bo wyszla jej gorna jedynka i drugiej kawalaczek!pare dni temu zapomnialam sie pochwalic ;)

Paula uszy do gory! Dobrze ze to tylko przeziebenia.!!jakos bedziesz sie musiala przyzwyczaic do pracy i moze troszke docenisz e chwie wolnosci bez Kacperka bo ja ide od pazdziernika do szkoy i nawet mi to tak strasznie nie przeszkadza,przeszkadza mi tylko to ze ona jest niejakiem i co ona bedzie jadla jak cyc godzinami bedzie w kielcach ??? I kto bedzie z nia siedzial jak moja mama bedzie we wloszech ???

Acha Joeey Hania czasem jak sie z kims bawi i mnie zobczy albo uslyszy to placze....ale jak Hania bawi  sie z teesciowa i szwagierkami to nie chce isc do mnie na rece i placze bardziej z tego powodu ze ja zabieram.Mowie nania zdrajca i jestem troche zazdrosna ;)

aaaaaaaaaa no i zapomnialam napisac ze dostalam dzis opitol na ulicy od babki ze takie malenkie 4 miesieczne dziecko mecze wsadzajac do wozka na siedzaco :-[ szkoda ze Ola ma 9 miesiecy i we wozku ladnie siedzi trzymajac sie poreczy.No ale faktycznie Ola taka chudzina i malutka.

reklama
Dziewczyny jak czytam o tym jak Wasze dzieciaczki płaczą jak z kimś innym zostają albo co gorsza płaczą jak są u kogoś innego na ręku to jestem w szoku, Kacperek nie boi sie nawet obcych i chętnie idzie na ręce nie tyle do obcych osób ale do znajomych.

Magdus a Twoja mama nie moze przyjechac z tych Włoszech???

Dobra ide spać.

DOBRANOC

Do góry