reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula .... no tylko tyle że czepiamy się czego się da ;) ;D ale nie przejmuj się bo każda ma takie odczucia chyba czy zagląda tu często czy rzadko, a choćbyśmy chciały cały czas trzymać ręke na pulsie to nie wyrabiamy dlatego tak się tłumaczymy chyba z tego ;)

tak czy siak mimo że się nie pisze to pamięta się ....;)

reklama
wlasnie :) ja czesto np. myslalam co tam sie u Was dzieje i czy Kacperek zdrowy :) i pisalam, ze brakuje Twoich postow, bo sa fajne.

bylam w galeryjce, wszystkie zdjecia czadowe; GochaN sliczna z Ciebie babeczka, dawaj wiecej ;D

Ketsa no i właśnie to czepianie chyba też dlatego że jesteśmy przemęczone i rozdrażnione dlatego że dzieciaczki tyle uwagi potrzebują, że nie mamy dla siebie czasu a do tego jeszcze marudzą nie chca jeść itp. a my musimy sie gdzies wyładować :p
jak dobrze że siebie rozumiemy nawzajem bo inaczej byśmy sie tu pozabijały ;)

Anano ja wiem ze o nas myslicie :)

GRATULUJEMY ZEBOLKOW  ;D

Paula keep smiling  ;D i buziak dla Ciebie  :-* a Kacperek widze po zdjeciach troszke na wadze przybral bo jakby wiekszy - dawno go nie widzialam i takie odczucie i wloski mu urosly  ;)
tak samo Majutkowi Asi strasznie wloski urosly  :o
Natalka wspaniale zdjecia z wakacji ! podpisy czaderskie i oczywiscie chicco ponee xs rulez  :laugh: to teraz my sie musimy spotkac w Olsztynie - ja we wrzesniu bede podrozowac do Was bo czeka mnie ta nieszczesna poprawka ustna u profesora od prawa cywilnego  :)
Gocha sliczne jestescie obie bez dwoch zdan !!!  :) prosimy o wiecej zdjec, ze slubu, z wakcji - wszystko !  :laugh:

Dzięki Dziewczynki za słowa pocieszenia :)

Paula łączę się z Tobą w bólu w związku z wrześniem, choć przypomniałam sobie, że we wrześniu są u nas w szkole praktyki, więc większości klas nie ma, co oznacza że będę mieć tylko ok. 12 godzin tygodniowo  ;D także dopiero od października zacznie się jazda  ::)

Natalko no ja wiem, że można by olać wszystkie staże, ale kurcze żal mi mimo wszystko, że zostało mi tylko pół roku, w tym ten wrzesień niepełny w zasadzie, potem przerwa świąteczna no i ferie i już mam ten staż za sobą, a to jednak wiąże się u mnie ze zmianą kaski ( teraz mam 1181 zł brutto, a po mianowaniu 1495 zł brutto ). Zobaczymy, może jakoś to będzie, a jak nie to poproszę o pół etatu  ::)

Gocha gratulujemy ząbków :)

Hejka

Co do leku separacyjnego To Wy nie wiecie jakie ja mam jazdy z Ola  :p wyjde z pokoju ryk.Rano po przebudzeniu ide kaszke robic czasami Arek jest z Ola to ona tez w ryk.Na basenie Arek mi gada zebym sobie zjechala z fajnej zjezdzalni dalam mu Ole na rece a ona w ryk :p nikt NIKT nie moze Oli trzymac na raczkach (czasami jak ma dobry dzien to sobie pozwala) oprocz mnie.A ja myslalam ze to przez karmienie piersia a to taki wiek  ::) Mama the best

Paula zyczymy duzo zdroweczka dla Kacperka nie przeziebienie szybko minie.

Wanda to jak sie dasz spalic do krymatorium to ja chce w spadku te sylikony  :laugh:

Natalko Ola tez wpada w histerie jak chce czegos (np. zabawka nie jest w zasiegu reki ale jakby sie wysilila to by ja dosiegla)

ide jeszcze do albumiku i spadam szybciutko sprzatac..... ;D

Gocha ale Kamilka ma długie i gęste włoski :) śliczna dziewczynka :)

Joeey smiling  ;D ;D ;D kochana  :D,  no Kacperek w sumie to nie wiem ile teraz waży a bedąc z nim cały czas nie zauważam żeby jakoś szczególnie urósł (kurcze a dziś bylismy w ośrodku to mogliśmy sie zważyć  :-[) no a włoski rzeczywiście mu szybko rosną :)

Bartyś a ja od 1 września po 7 godzin dziennie + jakieś 3 godziny na dojazdy w tą i spowrotem :(

Wiolus dziekujemy :)

he j ho!!Kobitki!!Mam krzyz panski z Hania ma troszke ciepa glowke przez te zeby i jest nie dowytrzymania!!!!Tzn bardzo marudzi placze i wszystko ja wkurza.Juz na szczescie spi bo nie moglam patrzec jak sie biedak meczy! :(

Bo wyszla jej gorna jedynka i drugiej kawalaczek!pare dni temu zapomnialam sie pochwalic ;)

Paula uszy do gory! Dobrze ze to tylko przeziebenia.!!jakos bedziesz sie musiala przyzwyczaic do pracy i moze troszke docenisz e chwie wolnosci bez Kacperka bo ja ide od pazdziernika do szkoy i nawet mi to tak strasznie nie przeszkadza,przeszkadza mi tylko to ze ona jest niejakiem i co ona bedzie jadla jak cyc godzinami bedzie w kielcach ??? I kto bedzie z nia siedzial jak moja mama bedzie we wloszech ???

Acha Joeey Hania czasem jak sie z kims bawi i mnie zobczy albo uslyszy to placze....ale jak Hania bawi  sie z teesciowa i szwagierkami to nie chce isc do mnie na rece i placze bardziej z tego powodu ze ja zabieram.Mowie nania zdrajca i jestem troche zazdrosna ;)

aaaaaaaaaa no i zapomnialam napisac ze dostalam dzis opitol na ulicy od babki ze takie malenkie 4 miesieczne dziecko mecze wsadzajac do wozka na siedzaco :-[ szkoda ze Ola ma 9 miesiecy i we wozku ladnie siedzi trzymajac sie poreczy.No ale faktycznie Ola taka chudzina i malutka.

reklama
Dziewczyny jak czytam o tym jak Wasze dzieciaczki płaczą jak z kimś innym zostają albo co gorsza płaczą jak są u kogoś innego na ręku to jestem w szoku, Kacperek nie boi sie nawet obcych i chętnie idzie na ręce nie tyle do obcych osób ale do znajomych.

Magdus a Twoja mama nie moze przyjechac z tych Włoszech???

Dobra ide spać.

DOBRANOC

Do góry