reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula my Ade nazywamy ''cyganskie dziecko'' bo do kazdego idzie na raczki ale mnie traktuje w szczegolny sposob ::) :laugh:
wiolus zobaczysz, ze Ola lada moment bedzie pieknie siedziala, moja Ada nie siedzi pewnie - czasem musze ja jeszcze asekurowac takze widzisz, ze te tempo czasem spowolnione ale za pol roku nie bedziesz widziala roznicy tylko bedziesz musial za nia juz biegac ;) :laugh:

reklama
Witam wieczorkiem :)
Wlazłam dopiero teraz, ponieważ sprzątałam do tej pory - nadgorliwa jakaś jestem, no ale teraz mam porządek przynajmniej w młodej pokoju - bo do tej pory robiła się tam istna graciarnia ;D ;D ;D

Paula - a ja nie pisałam dziś nic o Kacperku żeby wyzdrowiał ??? hmmm, zaraz sie cofnę aż, a jak nie pisałam, to może myślałam i jak zwykle zapomniałam - normalnie starość nie radość :) coraz częściej i coraz więcej zapominam :(

Wiolus - jasne, że dam się skremować - mało tego, skremuję całą rodzinkę po śmierci - jestem absolutną przeciwniczką cmentarzy z gnijącymi w ziemi ciałami. Matko jedyna, jak to zanieczyszcza nasze mierne środowisko... to po pierwsze, a po drugie - po cholerę mam robic dzieciom i wnukom długi - widzę po nas samych - Pawła cała rodzinka juz prawie pod ziemią, a do opłacania grobów tylko my zostaliśmy... a tego pełno jest !!!! i całkiem sporo sobie grabarze liczą... A reraz mamy jeden grób, za którego trzeba w tym roku zapłacić, a grób jest w opłakanym stanie, więc nie ma sensu opłacać go, jeżeli nie zmieni sie nagrobka - a na takie wydatki sory, ale nie możemy sobie pozwolić - i tak to nikomu nie pomoże...
Tylko nie pomyślcie, że ja taka straszna i bezduszna - poprostu jestem przeciwna i tyle - ważne że się o zmarłych pamięta. A rodziców spalę i koniec - a i tak trzeba będzie jakąś tabliczkę upamiętniającą postawić - więc będzie gdzie znicz postawić :)

Sorbek - a Ty znowu chcesz się kłócić ??? ;D :D :D ;D ;D :D i o mój suwaczek :D :D :D i o odpisywanie :p :D :D :D

Lecę do albumika zobaczyć coście powklejały :)

to ja tez lece do albumika powstawiac pare fotek z Ustki i nie tylko; spac mi sie totalnie odechcialo :p

Wandzik tylko nie o smierci, plizzz, mi ostatnio jakies leki i schizy sie wlaczyly i mam fobie na tym punkcie ::) nie wiem skad to sie wzielo, po urodzeniu jakos tak czasem lek mnie ogarnia o Staska i teraz nienarodzona jeszcze kruszynke; nie mowiac o katastroficznych snach, kiedy zlana potem szarpie Slawka ;D

Ja wlazłam to się wszystkie zmyły :(
dalej pokazywać się babolki ???

no to komentuje zdjęcia :)

Cyprysia nie komentuje ;D :D :D bo jego na żywo widze i na zywo komentuje - silny chłop z niego :)

Natalko - zdjęcia Twoje, to absolutna rewelacja !!!!!! I to absolutnie wszystkie !!!! A opisy najlepsze !!!! Smierdzący kwiatek w skansenie - myslałam że siknę ;D ;D ;D Zjedzona Gabrysia tez ;D ;D ;D z Miśką w brodziku od prysznica - super ekstra !!!! W ogóle musiałabym spędzić tu noc żeby wszystkie opisać. Z Gabi - zdecydowanie najcudowniejsze plenery !!!! Łańcut... nigdy nie byłam, a powinnam, bo to posiadłość Potockich, czyli moich przodków ;D ;D ;D (serio) No w ogóle zdjęć się nie da opisać - przecudne - no i Ingusia w tornie hehehe ;D :D bomba !!!!

Paula - Kacperek ślicznie stoi !!!!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem !!!! A jego ulubiona pozycja hehehe, też myślałam, że peknę ;D ;D ;D świetna fotka !!!! W ogole wszystkie super - z obważankami :) Słodki jest Twój synuś :)

Gocha-n - ja tak samo jak Paula - zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam !!!! ni wiem, może to kwestia nicka gocha ??? Paula, jak Ty sobie wyobrażałaś - bo ja otyłą (sry za tą szczerość) a tu taka laska !!!!!!! Super laseczka z Ciebie !!! Naprawdę - a córcia to bankowo tancerką będzie :) I też ślicznie stoi :) I ile ma włosów !!! Dawaj więcej fotek - zaraz lecę ślubne obejrzej, bo tylko w dzieciaczkach byłam :)

Wiolus - kupiliście nowy aparat ??? Bo zdjecia bardzo ładne i ostre i teraz dopiero widać w całej okazałosci Twoja córcię - jakaż ona śliczna :) I pięknie wygląda w kapeluszu !! Ładne bardzo zdjęcia :)

I Staś nam się pokazał - no chłopisko rośnie... i na moje czysta Ana - widziałam obojga na żywo i jak zdjęcia ogladalismy i ja raz wołam Pawła i mówię: no zobacz, czyst.. nie zdążyłam dokończyć i w jednej chwili ja mówie czysta Ana a Paweł czysty mąż ;D ;D ;D hehehe więc chyba wyszła przepiękna mieszanka :) A oczy jakie Staś ma piękne niebieskie !!!!

Ana - dobra, juz nie będę :)
Zdjęcia Stasia w histreri czadowe ;D ;D ;D

Idę sobie, bo juz sama ze sobą gadam - i w dodatku długaśne posty piszę :p

Wielkie dzieki za miłe słowka i pochwały. A ten nick rodzi takie skojarzenia????? ;D ;D ;D ;D niezłe...

Wioluś to nawet jednej wolnej chwili nie masz. biedna Wiola.
Kamilka też nie chce byc sama, ale nie muszę to być ja - oby ktoś kogo zna. A na ręce do obcych to nie idzie, tylko płacze.

Paula 3 godziny na dojazdy????? ludzie to straszne. ale grunt to znaleźć sobie jakieś zajęcie na czas dojazdu - wtedy szybciej minie

wanda_23 pisze:
Paula, jak Ty sobie wyobrażałaś - bo ja otyłą (sry za tą szczerość) a tu taka laska !!!!!!! Super laseczka z Ciebie !!!

Wanda no nie moge z Ciebie!!! bezbledna jestes ;D ale widzisz, niespodzianka z Gochy taka lasia :)

Paula Kacperek jakie ma mocne nozki ; a Ola wydaje mi sie ze skorka zdarta z mamy Wiolus :)
rzeczywiscie, komentarze Natali the best ;D z Misi tez kawal babki :)

a mi sie spac nadal nie chce, jutro pewnie bede sie reanimowac kawa, poczytam sobie troche - "W oczekiwaniu na dziecko" ;)

DOBRANOC

reklama
no zobaczcie która godzina - czy jestem normalna? dopiero opuściłam albumik.
no i chciałam napisać coś sensownego, ale właśnie nie wiem co. chyba napiszę ogólnie, bo po takiej dawce zdjęć, to musiałabym jeszcze godzinę pisac posta (żeby wszystkie dzieciaczki opisać).

ogólnie - dzieciaczki cudne, zdjęcia wakacyjne po prostu super. i tak jak pisała Joeey, rzeczywiście każdy maluszek zupełnie inny. Ale wszystkie są urocze - każde na swój sposób (jedne mają cudne wielkie oczka, inne czuprynki, uśmiech itp itd).
Obiecuję, że już teraz będę się starała opisywać zdjęcia na bieżąco i konkretnie o każdym. Ale dzisiaj to po prostu byłoby niemożliwe.

No i oczywiście zdjęcia ślubne - cudne. Jak ja lubię takie fotki, suknie, fryzury. Mogę oglądać godzinami (co świetnie zresztą widać). No i mamusie fajowe :)

Do góry