Ja wlazłam to się wszystkie zmyły
dalej pokazywać się babolki ???
no to komentuje zdjęcia
Cyprysia nie komentuje ;D
bo jego na żywo widze i na zywo komentuje - silny chłop z niego
Natalko - zdjęcia Twoje, to absolutna rewelacja !!!!!! I to absolutnie wszystkie !!!! A opisy najlepsze !!!! Smierdzący kwiatek w skansenie - myslałam że siknę ;D ;D ;D Zjedzona Gabrysia tez ;D ;D ;D z Miśką w brodziku od prysznica - super ekstra !!!! W ogóle musiałabym spędzić tu noc żeby wszystkie opisać. Z Gabi - zdecydowanie najcudowniejsze plenery !!!! Łańcut... nigdy nie byłam, a powinnam, bo to posiadłość Potockich, czyli moich przodków ;D ;D ;D (serio) No w ogóle zdjęć się nie da opisać - przecudne - no i Ingusia w tornie hehehe ;D
bomba !!!!
Paula - Kacperek ślicznie stoi !!!!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem !!!! A jego ulubiona pozycja hehehe, też myślałam, że peknę ;D ;D ;D świetna fotka !!!! W ogole wszystkie super - z obważankami
Słodki jest Twój synuś
Gocha-n - ja tak samo jak
Paula - zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam !!!! ni wiem, może to kwestia nicka gocha ??? Paula, jak Ty sobie wyobrażałaś - bo ja otyłą (sry za tą szczerość) a tu taka laska !!!!!!! Super laseczka z Ciebie !!! Naprawdę - a córcia to bankowo tancerką będzie
I też ślicznie stoi
I ile ma włosów !!! Dawaj więcej fotek - zaraz lecę ślubne obejrzej, bo tylko w dzieciaczkach byłam
Wiolus - kupiliście nowy aparat ??? Bo zdjecia bardzo ładne i ostre i teraz dopiero widać w całej okazałosci Twoja córcię - jakaż ona śliczna
I pięknie wygląda w kapeluszu !! Ładne bardzo zdjęcia
I Staś nam się pokazał - no chłopisko rośnie... i na moje czysta Ana - widziałam obojga na żywo i jak zdjęcia ogladalismy i ja raz wołam Pawła i mówię: no zobacz, czyst.. nie zdążyłam dokończyć i w jednej chwili ja mówie czysta Ana a Paweł czysty mąż ;D ;D ;D hehehe więc chyba wyszła przepiękna mieszanka
A oczy jakie Staś ma piękne niebieskie !!!!