reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula my Ade nazywamy ''cyganskie dziecko'' bo do kazdego idzie na raczki ale mnie traktuje w szczegolny sposob ::) :laugh:
wiolus zobaczysz, ze Ola lada moment bedzie pieknie siedziala, moja Ada nie siedzi pewnie - czasem musze ja jeszcze asekurowac takze widzisz, ze te tempo czasem spowolnione ale za pol roku nie bedziesz widziala roznicy tylko bedziesz musial za nia juz biegac ;) :laugh:

reklama
Witam wieczorkiem :)
Wlazłam dopiero teraz, ponieważ sprzątałam do tej pory - nadgorliwa jakaś jestem, no ale teraz mam porządek przynajmniej w młodej pokoju - bo do tej pory robiła się tam istna graciarnia ;D ;D ;D

Paula - a ja nie pisałam dziś nic o Kacperku żeby wyzdrowiał ??? hmmm, zaraz sie cofnę aż, a jak nie pisałam, to może myślałam i jak zwykle zapomniałam - normalnie starość nie radość :) coraz częściej i coraz więcej zapominam :(

Wiolus - jasne, że dam się skremować - mało tego, skremuję całą rodzinkę po śmierci - jestem absolutną przeciwniczką cmentarzy z gnijącymi w ziemi ciałami. Matko jedyna, jak to zanieczyszcza nasze mierne środowisko... to po pierwsze, a po drugie - po cholerę mam robic dzieciom i wnukom długi - widzę po nas samych - Pawła cała rodzinka juz prawie pod ziemią, a do opłacania grobów tylko my zostaliśmy... a tego pełno jest !!!! i całkiem sporo sobie grabarze liczą... A reraz mamy jeden grób, za którego trzeba w tym roku zapłacić, a grób jest w opłakanym stanie, więc nie ma sensu opłacać go, jeżeli nie zmieni sie nagrobka - a na takie wydatki sory, ale nie możemy sobie pozwolić - i tak to nikomu nie pomoże...
Tylko nie pomyślcie, że ja taka straszna i bezduszna - poprostu jestem przeciwna i tyle - ważne że się o zmarłych pamięta. A rodziców spalę i koniec - a i tak trzeba będzie jakąś tabliczkę upamiętniającą postawić - więc będzie gdzie znicz postawić :)

Sorbek - a Ty znowu chcesz się kłócić ??? ;D :D :D ;D ;D :D i o mój suwaczek :D :D :D i o odpisywanie :p :D :D :D

Lecę do albumika zobaczyć coście powklejały :)

to ja tez lece do albumika powstawiac pare fotek z Ustki i nie tylko; spac mi sie totalnie odechcialo :p

Wandzik tylko nie o smierci, plizzz, mi ostatnio jakies leki i schizy sie wlaczyly i mam fobie na tym punkcie ::) nie wiem skad to sie wzielo, po urodzeniu jakos tak czasem lek mnie ogarnia o Staska i teraz nienarodzona jeszcze kruszynke; nie mowiac o katastroficznych snach, kiedy zlana potem szarpie Slawka ;D

Ja wlazłam to się wszystkie zmyły :(
dalej pokazywać się babolki ???

no to komentuje zdjęcia :)

Cyprysia nie komentuje ;D :D :D bo jego na żywo widze i na zywo komentuje - silny chłop z niego :)

Natalko - zdjęcia Twoje, to absolutna rewelacja !!!!!! I to absolutnie wszystkie !!!! A opisy najlepsze !!!! Smierdzący kwiatek w skansenie - myslałam że siknę ;D ;D ;D Zjedzona Gabrysia tez ;D ;D ;D z Miśką w brodziku od prysznica - super ekstra !!!! W ogóle musiałabym spędzić tu noc żeby wszystkie opisać. Z Gabi - zdecydowanie najcudowniejsze plenery !!!! Łańcut... nigdy nie byłam, a powinnam, bo to posiadłość Potockich, czyli moich przodków ;D ;D ;D (serio) No w ogóle zdjęć się nie da opisać - przecudne - no i Ingusia w tornie hehehe ;D :D bomba !!!!

Paula - Kacperek ślicznie stoi !!!!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem !!!! A jego ulubiona pozycja hehehe, też myślałam, że peknę ;D ;D ;D świetna fotka !!!! W ogole wszystkie super - z obważankami :) Słodki jest Twój synuś :)

Gocha-n - ja tak samo jak Paula - zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam !!!! ni wiem, może to kwestia nicka gocha ??? Paula, jak Ty sobie wyobrażałaś - bo ja otyłą (sry za tą szczerość) a tu taka laska !!!!!!! Super laseczka z Ciebie !!! Naprawdę - a córcia to bankowo tancerką będzie :) I też ślicznie stoi :) I ile ma włosów !!! Dawaj więcej fotek - zaraz lecę ślubne obejrzej, bo tylko w dzieciaczkach byłam :)

Wiolus - kupiliście nowy aparat ??? Bo zdjecia bardzo ładne i ostre i teraz dopiero widać w całej okazałosci Twoja córcię - jakaż ona śliczna :) I pięknie wygląda w kapeluszu !! Ładne bardzo zdjęcia :)

I Staś nam się pokazał - no chłopisko rośnie... i na moje czysta Ana - widziałam obojga na żywo i jak zdjęcia ogladalismy i ja raz wołam Pawła i mówię: no zobacz, czyst.. nie zdążyłam dokończyć i w jednej chwili ja mówie czysta Ana a Paweł czysty mąż ;D ;D ;D hehehe więc chyba wyszła przepiękna mieszanka :) A oczy jakie Staś ma piękne niebieskie !!!!

Ana - dobra, juz nie będę :)
Zdjęcia Stasia w histreri czadowe ;D ;D ;D

Idę sobie, bo juz sama ze sobą gadam - i w dodatku długaśne posty piszę :p

Wielkie dzieki za miłe słowka i pochwały. A ten nick rodzi takie skojarzenia????? ;D ;D ;D ;D niezłe...

Wioluś to nawet jednej wolnej chwili nie masz. biedna Wiola.
Kamilka też nie chce byc sama, ale nie muszę to być ja - oby ktoś kogo zna. A na ręce do obcych to nie idzie, tylko płacze.

Paula 3 godziny na dojazdy????? ludzie to straszne. ale grunt to znaleźć sobie jakieś zajęcie na czas dojazdu - wtedy szybciej minie

wanda_23 pisze:
Paula, jak Ty sobie wyobrażałaś - bo ja otyłą (sry za tą szczerość) a tu taka laska !!!!!!! Super laseczka z Ciebie !!!

Wanda no nie moge z Ciebie!!! bezbledna jestes ;D ale widzisz, niespodzianka z Gochy taka lasia :)

Paula Kacperek jakie ma mocne nozki ; a Ola wydaje mi sie ze skorka zdarta z mamy Wiolus :)
rzeczywiscie, komentarze Natali the best ;D z Misi tez kawal babki :)

a mi sie spac nadal nie chce, jutro pewnie bede sie reanimowac kawa, poczytam sobie troche - "W oczekiwaniu na dziecko" ;)

DOBRANOC

reklama
no zobaczcie która godzina - czy jestem normalna? dopiero opuściłam albumik.
no i chciałam napisać coś sensownego, ale właśnie nie wiem co. chyba napiszę ogólnie, bo po takiej dawce zdjęć, to musiałabym jeszcze godzinę pisac posta (żeby wszystkie dzieciaczki opisać).

ogólnie - dzieciaczki cudne, zdjęcia wakacyjne po prostu super. i tak jak pisała Joeey, rzeczywiście każdy maluszek zupełnie inny. Ale wszystkie są urocze - każde na swój sposób (jedne mają cudne wielkie oczka, inne czuprynki, uśmiech itp itd).
Obiecuję, że już teraz będę się starała opisywać zdjęcia na bieżąco i konkretnie o każdym. Ale dzisiaj to po prostu byłoby niemożliwe.

No i oczywiście zdjęcia ślubne - cudne. Jak ja lubię takie fotki, suknie, fryzury. Mogę oglądać godzinami (co świetnie zresztą widać). No i mamusie fajowe :)

Do góry