reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Magi - no zapadlo zapadlo, bo nawet jej dobrze nie widzialam :(

Ana - proszę bardzo :)

Dziewczyny, ale na UAMie maja burdelik no... szok... sami nie wiedzą kiedy pisma wysłali, rano baba mówiła, że już za późno na dosyłanie dokumentów, a teraz inna mówiła, że dopiero co wysłali decyzje studentom !!! no szok jaki bałagan...
ale spoko, ja mam w domu jeszcze większy jak się okazuje - nie mogę znaleźć oryginału Zuzi wyników matur !!! hehehe

Witam wszystkie dziewczyny po przerwach/urlopach - Natalko, Anetko, Steffi i inne :)

Natalko - moja Niśka też wymusza płaczem. Np.bawi sie moim łańcuszkiem na szyi i zaczyna go szarpać..... ja jej mówię, WeroNisia, NIE wolno szarpać, delikatnie się baw i daj buzi........... Ona zaczyna popłakiwać, przytuli sie, pocałuje i dalej zaczyna szarpać......... no to ja ten sam tekst i tak do skutku.

Gratuluję i ząbków i postępów ruchowych.

Bartyś - Kamilek NIGDY nie zapomni, że to TY jesteś jego mamą i ZAWSZE do Ciebie będzie przyklejony :-)

hehe musze pocztać jeszcze raz bo zapomniałam co jeszcze mam napisać

Pozdrawiam

Dziekuję jeszcze raz bardzo za zyczonka wczoraj nie dałam rady już zajrzeć bo mąż czekał ;) :laugh: :laugh: :laugh:

natalia nie mialam pojecia ze az tyle mozna wyciagnac z siedzenia caly dzien w domu i pracowania tylko od 17-20  :o

Hanka
ja tez za nic w swiecie nie umiem sie targowac,za to moj ojciec chyba o wszystko sie targuje :D
Paula Bartys ja sobie nie wyobrazam jakbym miala zostawic Cyprianka praktycznie na caly dzien.
:-[ na szczescie nie musze isc do pracy,ale nawet bedzie mi ciezko go zostawiac co 2 tyg.jak pojde do szkolki.
Natalia Cyprys z tym placzem tez tak ma i tez nie wiem co robic.czasem krzykne bo to czasami nerwy puszczaja  :-[
Wanda jakiego popoludnia ??? i tak jestem zla bo mnie adrian obudzil o 10 juz   :mad:

Kamila, DZIEŃ DOBRY!!! no ja za miętka jestem i kicha, zaproponowałam gościowi 60 i że dziś zabieram Hipka, mam nadzieję, ze na 65 sie skończy i będziemy oboje zadowoleni... obudził Cie już o 10??? No to Ty bys się z moim mężem dogadała ze spaniem - przesypialibyście cały dzień...

Natalka, ja tez mam w domku nerwusa, tyle, ze Agatka, ja sie ją posadzi albo raczkuje to krzyczy bo chce chodzić, wrzasklak coraz większy, na rękach tez jej sie już nie podoba, jakos udaje mi sie póki co odwrócić jej uwagę, czesto - sposobem Magi - chrupkiem, ale widzę, ze to bęzie problem... i tak jak magi juz mam wizje walenia głową w płyty chodnikowe albo w sklepie...

reklama
Do góry