reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wanda, dzięki! Doszła

Gość z allegro odpisał mi. Chcę kupić takii chodzik Hipcio Fischer Price. No i startował od 40 zł. Mówi, że odpowiadałaby mu cena 75, ale jeśli odbieram osobiście to możemy sie targować... Tylko kurka żebym ja sie tergować umiała... spróbuję!

reklama
Witajcie :)

ja tylko na chwilkę bo zaraz idziemy z Kacperkiem do lekarza, dostał strasznego kaszlu i katar mu nie ustępuje cały czas cos mu furczy i boje sie żeby to nie przeniosło mu sie na oskrzela :( :( :(

potem bede konczyła robic słoiki więc może dopiero wieczorem tu zajrze...

Bartyś ja też mam doły z tego samego powodu co Ty :( też wracam do pracy od 1 września :( i ciągle o tym myśle jak mało czasu mi zostało razem z Kacperkiem :( narazie Paweł bedzie siedział z Małym ale jak znajdzie prace to bedziemy musieli poszukac opiekunki :( bardzo mi jest smutno bo Kacperek teraz jest taki fajny, nawiązuje kontakt, tuli sie, chce sie razem bawić :) zaczyna mówić i chodzić a mnie to wszystko ominie :( mam jednak nadzieje  ze jak bede wracała z pracy to będzie (jak to napisałaś) lgnął do mnie :) mósimy sie jakoś trzymać a z czasem pewnie sie przyzwyczaimy  ::) mam nadzieje że Wam sie ułoży i bedzie miał kto z Kamilkiem zostać :)

Słuchajcie, mam taki problem z Ingusią. Czasem, nawet coraz częściej, jak czegoś chce lub nie chce wpada w histerię i próbuje wymusić coś na mnie płaczem. Nie wiem totalnie co wtedy robić i jak zareagować - czy powinnam ją uspokoić i raczej nie poddawać się jej wrzaskom (tak robię) czy raczej krzyknąć, że tak nie wolno? :-[

Wandzik bede wdzieczna za ksiazeczke, przypomnialo mi sie,ze juz raz ja dostalam, ale byla zapisana na innym kompie i stracilam ja podczas czyszczenia dysku ::) Megi5_76@o2.pl

dzisiaj sie rejestruje do Wasila, zobaczymy kiedy bede wiedziala czy nie ma czasem coreczki ;D

Natalia Stas ma tak samo - prezy sie, robi sie czerwony i wrzeszczy, mowie mu stanowczym glosem "nie wolno" ale jakos slabo dziala ;D ale to taka krotka histeria, parosekundowa na szczescie ::)

Natalko, Oliwcia tez tak robi ;) zaleznie od sytuacji, albo jej spokojnie mowie, ze to nieladnie i niewolno i macham jej palcem ;) czasem zamykam jej buzie chrupkiem, to zawsze skutkuje, ale to glupia metoda, bo rozwydrzy mi sie...juz mam wizje jak w sklepie kladzie sie na podloge, ze cos chce... ::) Najlepiej chyba nie zwracac uwagi, to jeszcze zalezy o co sie awanturuje ::).
Natalko, zaluje zaluje ze nie jestem jezykowcem i nie moge zyc z korkow :) Zazdroszcze takiego rozwiazania...Tu w Pile mam znajoma tez po anglistyce, ona z kolei pracuje w domu jako tlumacz, tylko ze znacznie wiecej godzin dziennie, no ale jednak w domu ::) ech, pomarzyc.

reklama
Kamila - teraz to chyba jedynie milego popołudnia :p hehehe a Ty poranna kawke :p

Magi - taaa, albo krzyczy jak niedobra ciotka z rodzinka sie napatoczy :( :( :( wtedy nawet chrupek nie pomaga :(

Do góry