reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hmmmmm na wspominki was wzięło ....... ale muszę wam powiedzieć że jakoś dziwnie mi się to czyta..... a też w miarę późno sie tu pojawiłam i chyba głupio też będzie się to czytało nowym mamuśką..... szkoda że nie udało się utrzymac tamtego klimatu ale na ten też nie mam co narzekać ...

hehehehe mam nadzieje że nie wywołam tym kolejnej burzy w szklance wody ale jakoś chciałam to napisać.....

reklama
Ketsa - no to choc sie klocimy ;D ;D ;D
ale mi tez sie niefajnie to czytalo, ja dolaczylam tu w polowie ciazy i tez zawsze czulam sie ta nowa i w tym poscie tez sie poczulam nie ta stara z zasadami :)

A tesknie bardzo za tamtymi czasami jak dzidzia z brzucha dawala tylko o sobie znac ;D

A mi się tam podobało i wtedy i teraz :)

Różnica jest taka że teraz niestety mam mniej czasu na czytanie wszystkiego od a do z.....

my juz po wizycie  ;D wszystko gra  ;D ;D tylko sie strasznie denerwuje skramzi wydziera cuda wyprawia ludu jak ja to zniose  ::) ::) i jak dlugo  ::) ::)

wanda_23 pisze:
Ketsa - no to choc sie klocimy ;D ;D ;D

Wandzia szukasz zaczepki ???  ;D ;D ;D ;D ;D

Wanda absolutnie nie twierdzę, że Ty nie masz zasad! No co Ty! Chodzi mi o to, że wtedy chyba wytworzyły się same takie zasady, że zawsze każda każdej odpisywała. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi! Jak ktoś napisał o jakimś problemie albo dylemacie to zawsze można się było spodziewać szerokiego odzewu, rad itp.

A teraz jest tak, że każda z nas przeważnie pisze o sobie i z reguły do tego to wszystko się zawęża...Ale też nie zawsze...Np ktoś pisze, że jego dziecko marudzi, a następna osoba opisuje, że zastanawia się jaki kupić prezent. Hi hi. Tak teraz mniej więcej jest. Ale ja do nie kieruję tych słów do kogoś konkretnego...Po prostu wtedy było tak, a teraz jest tak. I tyle. Wszystko ma swój urok, inaczej nas by tu nie było.

Ale pojawiła się ponownie Magi i moje wspomnienia z tamtego okresu odżyły...Zresztą sama Wandzia piszesz, że kiedyś było inaczej...inne czasy i pragnienia. He he he. Sorki za wywód.

Ale chyba coś w tym jest co piszę, bo wszystkie forumowiczki z tamtego okresu pouciekały z forum...

reklama
Do góry