reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

hej laski! pozdrowionka z wakacji.  ;D
widze, ze Gabi juz wstawila zdecia z naszego spotkanka. my wstawimy dopiero po powrocie, bo internet u cioci ma tak slimacze tempo, ze nie dalabym rady.

zaraz lecimy do sanoka do skansenu wiec zmykam. przesylam wam wirtualne buziaczki. no i jeszcze MUSZE sie wam pochwalic

MAMY PIERWSZEGO ZABKA!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Gratulacje!!!!

Te dzieciaczki w Albumiku to sa cudenka same!!

Joeey Ada jest podobna do ciebie i do Artura bo WY jestecia jak brat i siostra podobni,a nie jak para ;)

Gocha ja tez nie mam pojecia jak to ze zmianą nicka jest ??? moze mogłabys zostac Gocha tylko dziewczyny musiałyby uważnie nas czytac ;D ;D ;D ;D w koncu Agnes i Agnesa tez podobne a jakos nikt sie nie myli, a moze my mamy ze soba więcej wspólnego niz tylko imię i stąd te problemy :laugh:

ide dalej nadrabiac, jak juz wróciłam to znowu wsiąknę na dobre, ale nie na długo pewnie, za 2 tyg. wracam do pracy buuu... na 1,5 etatu ??? :p

Natalia GRATULUJUJEMY ZABKA!!! ;D ;D ;D ;D

Beata pamietam, ze moj brat juz bardzo dobrze mowil a wciaz mial zpare miedzy zabkami, a potem mu sie zrosla.

Aussie - dlaczego szpara miedzy stalymi jedynkami nie jest ok?

Paulinka tez ma szparke miedzy gornymi jedynkami - Wiktor tez mial :)
potem sie zrosly...
A tak w ogole, to lepsza jest szpara niz za malo miejsca na zeby !! Moja siostra miala za malo miejsca i jej krzywo wyrosly, a zeby to wyprostowac, musiala miec na stale aparat i wyrwane wszystkie czworki, zeby sie miejsce zrobilo. I ten zabieg mogla miec robiony dopiero jak miala 17 lat skonczonych, dla pewnosci, ze juz nic tam nie rosnie. POrazka - wiele sie nacierpiala.

Aussie ja byłam w Rewalu

Natalia - Gratulacje dla Ingusi

Ketsa no Bartek nie pali a pije tez raczej piwko :p no sama nie wiem może dostanie ode mnie mnie ;D ;D ;D

hej hej..:)..my znowu w kafejce neta dopiero bedziemy mieli jak dobrze pojdzie za 2 tygodnie bo na ta moja wioche nic nie dochodzi..hahaha...

Al znowu papusie drze na cala kafejke i mnie szarpie..

Joeey..mam nowy numer..wiec kamila jak mozesz to podaj go bo ja nie pamietam..bo tamten to zasiegu w mojej wioscenie mial..:D

reklama
Do góry