reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hej!
No Wandzia z rodzinka odwiedzila nas wczoraj, ale jak juz wczesniej mowila Wandzia nie wiedziec czemu Oliwcia sie okrutnie wystraszyla :( :-[ :-[ Chyba nie spodziewala sie naglego wejscia 4 nieznanych jej osob. Takze nasze laski sie nie pobawily sie razem, a myslalam ze beda sobie razem fikaly :-[ Tez czuje smutek, no ale niestety :(

Natomiast dzieciaczki Wandziowe sa super, Paulinka kruszynka jest boska ;D Sciskalam ja, mam nadzieje ze Wandzia mi nie ma za zle ze tak sie wyrywalam do Malej :) Minki Paulinki sa rewelacyjne, szzcegolnie atak na Wiktorka i leki przed moim psem :laugh:
Wzielam dzis specjalnie aparat do pracy, zeby wkleic zdjecia, ale ja ofiara losu zapomnialam kabelka ::)

Beatka, Steffi - gratulacje dla spryciarzy! Oliwcia niestety nie ma drygow do chodzenia :)

reklama
Asia no kolacja to chyba obowiązkowo ;) to może wymyśl jeszcze jakiś drobiazg typu zapalniczka czy piersiówka..... Ja to z moim nie mam większego problemu bo nie dość że pali to jeszcze pije, a ostatnio sobie nawet coś jakby obrączkę fajną wypatrzył ale nie kupiłam mu bo nie lubie jak facet jest obwieszony i tak mnie już do szału doprowadza że zaczął od jakiegoś czasu łańcuszek nocić......

Tak że chyba nic konkretnego ci nie poradziłam.... ale to trzeba jednak znać tą osobę wtedy o wiele łatwiej.....

ale fajnie z tymi spotkaniami :)
dopiero wstalam niedawno ::) mala tak plakala przez zeby nocy, ze musialam potraktowac ja czopkiem :-[ Ada tez z tych chodzacych - daje jej gora 2 m-ce na nauke chodzenia :) uwielbia jak sie ja za raczki prowadzi - juz dosyc zgrabnie przebiera nozkami chodz jeszcze czesciowo na paluszkach :)

ja mam na razie spokój Piotrus za chodzenie się nie bierze Czuje że zacznie brykac jak mamusia do pracy pójdzie i będzie babke i ojca meczył ;D dobre dziecko ;)

nie mam pomysłu co do prezentów Sama zawsze sie głowie a najcz ęsciej kupuje coś do komutera bezprzewodową myszkę, klawiature czy głośniki (ale romantycznie :p ;D)

joeey nam już kilku lekarzy: trzech pediatrów, pan dr od bioderek i rehabilitantka mówili żeby absolutnie ani za rączki ani pod paszkami dziecka nie prowadzac...Że jest to niebezpieczne... :-[

Helou,
kurde nie moge sie kompletnie polapac co, jak kiedy i z kim.
Bylyscie w rewalu? Kiedy? A ja bylam tak blisko?

Czy Wandzia jest juz w Poznaniu?

Patrycja - super apartamencik, przelecialabym sie tam z mila checia...

Hej hej :D

Joeey nie kupiłam bodziaków ani tobie ani sobie bo takowych nie było tzn 2 paków :D kupiłam za to trzy pajace do spania super bawełenka za jedyne 5 zł za sztukę :laugh: bardzo sie cieszyłam aż mąz powiedział że niewiedział ze mi tak mało do szczescia potrzeba ;D ;D

Asia witaj po latach :D tak Wanda od czerwca w Swarzędzu mieszka :D

Patrycja to miłego wypoczynku i relaksu w tym hoteliku :D

Z prezentem też mam dylemat bo to 10 lat t o moze jakis prezent ekstra ::)

Aussie widze ze kompletnienie w temacie jestes Wanda juz od dawna mieszka w Poznaniu w Swarzędzu! ;) A ty chyba tez z Poznania!

Gratulacje dla dzieciaczkow super rozwinietych ruchowo.Hania na razie dopiero dupke zaczela podnosic lezac na brzuszku,to chyba wstep do raczkowania :) ale za to nadrabia buzia ;) mowi niam niam i papa jak sie ja poprosi i wiele innych rzeczy ale juz sama od siebie!

dziewczynki zazdroszcze spotkan i wklejajce zdjatka

Kamilka ja mam takie same obraczki zapomnialam dodac

Ketsa moj tez pali i pije;) o prezent ne trudno.Ja wymyslilam ze w nasza rocznice slubu ma mi kupic pierscionek i zaprosic do restauracji i kleknac przede mna i wyznac mi milosc,powiedzial zebym sobie strzelila baranka(odpowiedz odmowna)

Ja bym chciala cos fajnego zrbic jak Pati,ale u nas na zrobienie czegos fajnego,mozliwosci sa raczej zerowe wiec pewnie pojdziemy do restauracji z Hania(bo noe mam jej z kim zostawic)moze byc,uwielbiam jesc!!!!

reklama
Do góry