reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

aOla jeszcze mogę 42 znaki wpisać :laugh: :laugh: :laugh:

mam suwaczek z tik-tak i sunn coś tam i jeden po drugim z odstepem tylko jedna spacja a w zasadzie enter jeden i potem drugi

reklama
donia31 pisze:
Asia jak raz kupiłam hugisy to mam je dodzisiaj ::) pozostałam wierna tylko i wyłącznie pampersom :D

ja kupiłam zielone jak narazie fajne zobaczymy czy zdadzą test nocny - Maja nauczyła sie spac na brzuchi i normalnie koniec świata - rossman bordowy oblał test :mad: :( :( :(
dzisiaj pampers zdaje - jutro wyniki :D :D :D a pojutrze huggies zielony

rany jak dlugo wklejalam zdjecia - ciagle ktos dzwonil i dlatego wcielam sie az 2 razy :laugh:
Aussie wracaj ! weteranki maja przywileje ! ;D
Gaba gratulacje dla Oskarka ;)

zdjecia ze spotkania Ingusia - Oskarek plus rodzice ;) superowe ;D
Karina Gabi ladnie rozrabia no ale trzeba sie przyzwyczajac bo to dopiero poczatek - zaraz zacznie chodzic :laugh:
Asiu a Majutek jak szeroko buziaka otwiera - mala lakomczuszka ;) :laugh:

Paula pewnie nie ma netu - awaria lub cos bo dalaby znac ::)

Czesc dziewczyny !!!

Witam po wakacjach. Zdjecia wkleje pozniej, teraz pisze:

Kamilko i Martulo - gratulacje pazdziernikowych slubow, Kamilko - obraczki sliczne :)

Aussie - no witaj kobito, a ja sie caly czas zabieram do napisania maila do Ciebie, i cos napisac nie moge :( Od czerwca siedzimy w Swarzedzu - jest super :)

Bartys - ano Paulinka coraz bardziej podobna do Pawla :)

Wakacje w miare udane, szkoda ze pogoda w kratke. Z Ewela sie spotkalam wczoraj na piwku, fajnie bylo :) Zdjecia zrobione, ale wklejone beda pozniej.
Do Magi na pyszne ciacho zajechalismy dzisiaj... I wszystko byloby cacy, gdyby Oliwka nie przestraszyla sie okropnej ciotki, ktora ja nawiedzila :( :( :( caly czas bidulka plakala, takze nawet jej nie usciskalam :( no czuje okropny niedosyt i licze na repetycje spotkanka :)

A tak poza tym, to lece do albumiku :)

no i zdjecia cudne !!!!!

Ana - Stas coraz bardziej do Ciebie podobny !!! Ale jak bardzo, w szoku jestem :)

Zdjecia ze spotkac cudne, no i oczywiscie Ada ze sliczna mamusia i Gabrysia szukajaca sluchawek :) No i wszystkie zdjecia superowe !!!!

A teraz lece spac.

reklama
Gocha ta osoba zmieniła nick prosząc o to moderatorkę samemu sie faktycznie nie da.

O i Wanda sie pojawiła ;D ;D ;D

joeey nie wciełas mi się wcale akurat skończyłam ;D ;D ;D

i Pampki przeszły test nocny - tzn zdały jeszcze jutro testujemy huggiesy zielone - nie wiem czy pamietacie o co chodziło to ywjasnię - Maja spi na brzuchu ostatnio i cała zawartość jest z przodu i rossman bordowy oblał test bo nam przemakał

Do góry