reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Steffi pisze:Kamila - mamy identyczne obrączki tylko nasze się już trochę starły i prawioe nie widać tego ścięcia na końcach...zrobił się taki półokrągły..... he he widać że już mamay za sobą dłuuugi staż ;D
jaki pochwal sie??? :laugh: :laugh: :laugh:
G
GOCHA-N
Gość
ja też mam długi staż - chyba jestem tu rekordzistką
A
aOLA
Gość
Gocha chyba Donia cię przegoni w długości stażu U mnie 5lat
dołączyłabym do kawusiowych ale zapomniałam wczoraj chleb rozmrozić i musze czekać buuuu a jestem głodna (kawe pije do sniadanka)
dołączyłabym do kawusiowych ale zapomniałam wczoraj chleb rozmrozić i musze czekać buuuu a jestem głodna (kawe pije do sniadanka)
G
GOCHA-N
Gość
no to ciekawa jestem, kto mnie prebije - małżeństwo 5 lat, w sumie jesteśmy ze soba 12 lat.
A
aOLA
Gość
Gochna pobiłam licząc u mnie cywilny to 5lat a staż13 lat!!!!!!!! Poznalismy się w wieku 16lat a teraz mamy po 29 : ;D
G
GOCHA-N
Gość
Ola kurcze, ale jestem zawiedziona, że tak szybko przegrałam . a mi sie wydawało, że my się już tak długo trzymamy razem. A u nas dochodzi jeszcze 3 miesiące, które chodzilismy ze sobą jeszcze jako małolaty (ale i tak przegrałam buuuuuuuuuuuu)
reklama
G
GOCHA-N
Gość
Steffi niezły kawał czasu. to chyba młodo wyszłaś za mąż. a niedługo ładna równiutka rocznica.
Podziel się: