reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

u mnie wstawanie też nagminne najlepiej to jakby stała 24h na dobę i juz gruchneła parę razy i głowka sie uderzyła :( :( :( ale popłakała chwilke i potem Ok mam nadzieje że nic jej nie będzie.

Karina
dobrze mówisz :laugh: :laugh: :laugh:

Cyprysiowa
ja sadze że jak nie zrobicie od razu to w ogóle potem koscielnego nie weźmiecie - znam 2 takie pary i do tej pory nie wzieli a jedna juz 3 i druga 2 lata po cywilnym

reklama
Karina Artur smiga do nich kilka razy dziennie, ale moje z nimi stosunki sa nadal zimne - i jak sie nie poprawia to juz mam nianie dla Ady zalatwiona od pazdziernika bo wracam na studia ale Artek krzyczy na mnie, ze jego mam napewno sie zajmie - ale zeby sie zajela musi dobrze zyc ze mna bo nie widze innej opcji - chodzi o dobry, zdrowy kontakt ;) a na wakacje jak pojedziemy to z Adulka :)
a Wy gdzie nad morze sie wybieracie ???

Kamila pewnie, ze cywilny i koscielny za jednym zamachem bo pozniej po cywilu to juz sie nie chce koscielnego szykowac i ludzie koniec koncow nie robia, my sie rozleniwilismy z naszym weselem, przekladamy na rok nastepny z wymowka braku sali wlasnie :) to chyba o sukience Kamilko musisz tez pomyslec ;D bo Martula tez sie hajta i szuka sukienusi ;)

a zapomnialam powiedziec że Gabryśka tez juz ladnie stoi (oczywiscie przytrzymując sie)

A my wczoraj mielismy nasza pierwsza rocznice slubu i bylismy na romantycznej kolacji w restauracji w ktorej wyprawialismy wesele "Zornica" i bylo bardzo milo. Ta kolacja to byla sponsorowana przez wlascicieli - pojedlismy smaczego zarelka i wypilismy buteleczke dobrego winka.
W nocy o dziwo moj osobisty zaczal sie budzic na placz Gabrysi i dzielnie ze mna wstawal - Gabi dzis bardzo często sie budzila i w koncu musialam jej dac cycka bo inaczej nie dalo sie jej uspic, wczesniejsze 2 nocki tez sie budzila bo bolal ja brzuszek ( problemy z kupkami) mam tylko nadzieje ze nie przyzwyczaila do tych pobudek i nie zacznie sie standardowo nocne wstawanie, Gabrysia juz dawno przesypiala cale nocki... Dzis Adam zabral moj motor i pojechal do rodzicow na dzialke - cieszy sie jak dziecko ze moze pojezdzic... jest w trakcie robienia prawa jazdy kat.A.  ;)

Cyprysiowa - my tez zrobilismy lacznie z koscielnym bo rodzice tak woleli i pozniej by bylo ciezko sie zebrac . Trzymam kciuki by udalo Wam sie wszystko zalatwic.

joeey - nie wiemy jeszcze Adam to chcial jechac na Krete ale mi sie teskni za naszym morzem i chce pojechac tam gdzie mnie jeszcze nie bylo... moze Ustka? Darłowo? Zdam sie na Adama z wyborem miejscowosci.
To systuacje masz teraz podobna do mojej - nie chce tesciowej u nas jako opiekunki skoro jest tak byle-jak miedzy nami. Tylko ja nadal nie mam opiekunki na oku...

joeey sukienke bede miala bardziej skromna.Dzis juz sobie wypatzrylam (nie taka duza zeby sie w drzwi nie miescic :D ) ta co spbie wypatrzylam jest skromna ale berdzo ladna-zreszta zobaczycie :D

a no i o czyms zapomnialam

panienski bedzie na chacie i kazda bedzie siedziala przed kompikiem z flaszka :laugh: :laugh: :laugh:
Kamila bardzo eleganckie obraczki ! sa cale z zoltego zlota ??? jaka macie tam grawere ???

Kamila ja też uważam, że cywilny i kościelny razem to bardzo dobry pomysł. mam co prawda znajomych, którzy kościelny wzieli po ok. 3 latach od cywilnego, ale naprawdę ciężko było im sie do tego zabrać. A poza tym przynajmniej odczujecie, że to jest taki specyficzny i uroczysty dzień.
Gratulacje!

dziewczyny powklejajcie swoje slubne zdjęcia bo ja nie widziałam choc pewni były ale cofac sie tyle to nie dam rady.
Proszę :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Kamilko sliczne obraczki i pomysł z panieńskim super ;D ;D ;D

Karinko
moge zadań niedyskretne pytaie?? Mówiłas żę twój maż jest rozwodnikiem a teraz żę kościelnyto znaczy żę z tamta był tylko cywilny czy poprostu dostali tez unieważnienie małżeństwa ? jak nie chcesz to nie odpowiadaj - ja ścibska jestem ale cieszę sie że macie koscielny ślub bo to naprawdę łączy na całe życie . Na poczatku mi siesmutno zrobiła jak pomyślałam zę macie tylko cywilny i nigdy kkościelnego apotem taka miła niespodzianka. Wiem żę jak się nie może to bardzo smutno bez tego kościelnego

reklama
halutko :)

piję sobie własnie poranną kawuśkę :) kto się dołączy???

Kamila - mamy identyczne obrączki tylko nasze się już trochę starły i prawioe nie widać tego ścięcia na końcach...zrobił się taki półokrągły..... he he widać że już mamay za sobą dłuuugi staż ;D :p

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry