reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

u mnie wstawanie też nagminne najlepiej to jakby stała 24h na dobę i juz gruchneła parę razy i głowka sie uderzyła :( :( :( ale popłakała chwilke i potem Ok mam nadzieje że nic jej nie będzie.

Karina
dobrze mówisz :laugh: :laugh: :laugh:

Cyprysiowa
ja sadze że jak nie zrobicie od razu to w ogóle potem koscielnego nie weźmiecie - znam 2 takie pary i do tej pory nie wzieli a jedna juz 3 i druga 2 lata po cywilnym

reklama
Karina Artur smiga do nich kilka razy dziennie, ale moje z nimi stosunki sa nadal zimne - i jak sie nie poprawia to juz mam nianie dla Ady zalatwiona od pazdziernika bo wracam na studia ale Artek krzyczy na mnie, ze jego mam napewno sie zajmie - ale zeby sie zajela musi dobrze zyc ze mna bo nie widze innej opcji - chodzi o dobry, zdrowy kontakt ;) a na wakacje jak pojedziemy to z Adulka :)
a Wy gdzie nad morze sie wybieracie ???

Kamila pewnie, ze cywilny i koscielny za jednym zamachem bo pozniej po cywilu to juz sie nie chce koscielnego szykowac i ludzie koniec koncow nie robia, my sie rozleniwilismy z naszym weselem, przekladamy na rok nastepny z wymowka braku sali wlasnie :) to chyba o sukience Kamilko musisz tez pomyslec ;D bo Martula tez sie hajta i szuka sukienusi ;)

a zapomnialam powiedziec że Gabryśka tez juz ladnie stoi (oczywiscie przytrzymując sie)

A my wczoraj mielismy nasza pierwsza rocznice slubu i bylismy na romantycznej kolacji w restauracji w ktorej wyprawialismy wesele "Zornica" i bylo bardzo milo. Ta kolacja to byla sponsorowana przez wlascicieli - pojedlismy smaczego zarelka i wypilismy buteleczke dobrego winka.
W nocy o dziwo moj osobisty zaczal sie budzic na placz Gabrysi i dzielnie ze mna wstawal - Gabi dzis bardzo często sie budzila i w koncu musialam jej dac cycka bo inaczej nie dalo sie jej uspic, wczesniejsze 2 nocki tez sie budzila bo bolal ja brzuszek ( problemy z kupkami) mam tylko nadzieje ze nie przyzwyczaila do tych pobudek i nie zacznie sie standardowo nocne wstawanie, Gabrysia juz dawno przesypiala cale nocki... Dzis Adam zabral moj motor i pojechal do rodzicow na dzialke - cieszy sie jak dziecko ze moze pojezdzic... jest w trakcie robienia prawa jazdy kat.A.  ;)

Cyprysiowa - my tez zrobilismy lacznie z koscielnym bo rodzice tak woleli i pozniej by bylo ciezko sie zebrac . Trzymam kciuki by udalo Wam sie wszystko zalatwic.

joeey - nie wiemy jeszcze Adam to chcial jechac na Krete ale mi sie teskni za naszym morzem i chce pojechac tam gdzie mnie jeszcze nie bylo... moze Ustka? Darłowo? Zdam sie na Adama z wyborem miejscowosci.
To systuacje masz teraz podobna do mojej - nie chce tesciowej u nas jako opiekunki skoro jest tak byle-jak miedzy nami. Tylko ja nadal nie mam opiekunki na oku...

joeey sukienke bede miala bardziej skromna.Dzis juz sobie wypatzrylam (nie taka duza zeby sie w drzwi nie miescic :D ) ta co spbie wypatrzylam jest skromna ale berdzo ladna-zreszta zobaczycie :D

a no i o czyms zapomnialam

panienski bedzie na chacie i kazda bedzie siedziala przed kompikiem z flaszka :laugh: :laugh: :laugh:
Kamila bardzo eleganckie obraczki ! sa cale z zoltego zlota ??? jaka macie tam grawere ???

Kamila ja też uważam, że cywilny i kościelny razem to bardzo dobry pomysł. mam co prawda znajomych, którzy kościelny wzieli po ok. 3 latach od cywilnego, ale naprawdę ciężko było im sie do tego zabrać. A poza tym przynajmniej odczujecie, że to jest taki specyficzny i uroczysty dzień.
Gratulacje!

dziewczyny powklejajcie swoje slubne zdjęcia bo ja nie widziałam choc pewni były ale cofac sie tyle to nie dam rady.
Proszę :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Kamilko sliczne obraczki i pomysł z panieńskim super ;D ;D ;D

Karinko
moge zadań niedyskretne pytaie?? Mówiłas żę twój maż jest rozwodnikiem a teraz żę kościelnyto znaczy żę z tamta był tylko cywilny czy poprostu dostali tez unieważnienie małżeństwa ? jak nie chcesz to nie odpowiadaj - ja ścibska jestem ale cieszę sie że macie koscielny ślub bo to naprawdę łączy na całe życie . Na poczatku mi siesmutno zrobiła jak pomyślałam zę macie tylko cywilny i nigdy kkościelnego apotem taka miła niespodzianka. Wiem żę jak się nie może to bardzo smutno bez tego kościelnego

reklama
halutko :)

piję sobie własnie poranną kawuśkę :) kto się dołączy???

Kamila - mamy identyczne obrączki tylko nasze się już trochę starły i prawioe nie widać tego ścięcia na końcach...zrobił się taki półokrągły..... he he widać że już mamay za sobą dłuuugi staż ;D :p

Do góry