reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hej, hej

Gocha ja tez ci pobiłam , we wrześniu mamy 10 rocznice ślubu :laugh: a razem juz 13 lat ::)

My juz obraczek nie nosimy długo ale chcemy sobie kupić nowe właśnie na rocznice takie odnowienie ;) :D

Kamila ode mnie gratulejszyn bo jeszcze nie było i masz racje ze od razu taki i taki slub :D

reklama

Dzień dobry Panią stażystką...
to macie się już czym pochwalić... w takim razie mi się wydaje że ja to chyba mogła bym startować konkurencji jednych z krótszych związków (nie pisze małżeństwa bo jak się zastanowie to to na prawde żadnego znaczenia dla nas nie ma ... wszystko liczy się od momentu jak postanowiliśmy się nie rozstawać i nie tracic czasu na dojazy kraków-Łódź)
A zresztą i tak średnio raz w miesiącu czasami częściej czasami rzadziej mam wrażenie że dłóżej z tym kolesiem nie wytrzymam nerwowo... ale za to potem jestem pewna że jak go nie ma to nic sęsu większego nie ma... ;)

ehhhh no i znowu się rozpisałam nie wiadomo o czym a o teściowej miałam pisać...... ;D ::) żartowałam na razie was nie zamęczam musi jej się więcej przewinień nazbierać bo tak to mi się nie chce rozdrabniać ;)

No my za 8 dni 3 rocznica slubu a razem 7 lat ale za to mój mąż ma 23 to jak bedzie w waszym ;) :laugh: :laugh: :laugh: wieku to dopiero będzie miał staż :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

albo powinnam napisac w naszym wieku ;D ;D ;D

donia ja tez jadę tylko ciekawa jestem czy cos bedzie i jest tez niezła promocja na huggiesy zilone 34,90 za takie paki +40% zobacze chyba kupie

Hej!

Dzisiaj o stażu piszecie?! :laugh: U nas 29 września będzie 5 latek. A mam dopiero niecałe 24 lata! ;D

joeey wydaje mi się, że wstawiałam już Dawida w albumiku...No, a jesli nie to cos wrzuce jak misiek przyjedzie... :laugh: No, a Miki chyba naprawdę do mnie jest podobny... ;D Ale budowe ma zdecydowanie mojego męża, i wzrost, bo ja malutka jestem...

+++++++++699999999999999999999
To bylo przywitanie Gabrysi - wykasowala mojego posta!
Mam malego smrodka na kolanach, BO PRZYNAJMNIEJ MAM JA NA OKU - teraz rozpracowuje stojak z plytami.

My mamy bardzo krociutki staż. Poznalismy sie i od razu poczulam ze to facet na cale życie i z nim chce miec dom, dzieci itp. Tylko czasami mysle ze moze niepotrzebnie sie tak spieszylismy - ale na razie niczego nie zaluje ;)

jsorbek - tak adam mial z poprezdnia zona tylko slub cywilny. Faktycznie gdyby bylo inaczej byloby mi zal.

Kurcze musze spadac bo gabi sie domaga zupki.
zaraz wracam

reklama
Hej Dziewczynki!

Jestem pod wrazeniem, ze Wasze szkraby same stoja! Atek nie. :laugh: Za to jest bardzo blisko raczkowania! Juz staje na kolankach, tylko jeszcze nie potrafi sie dlugo utrzymac. :D

Nasz staz malzenski to 4 latka. :laugh:

Spedzilam dzis mnooostwo czasu szukajac nam wakacji. Nie bylo latwo znalezc cos odpowiedniego, bo jako, ze Atek nie lubi prysznica (boi sie), a na umywalke juz za duzy, potrzebujemy wanne. Okazuje sie, ze w przyzwoitych cenach trudno znalezc kurort z wanna! Do tego chcialam zeby to nie byl 1 pokoj tylko apartament, zebysmy mogli wieczorem czuc sie swobodnie >:D >:D, kiedy Maly bedzie juz spal w spokoju. Stwierdzilam tez, ze wolalabym miec mniej nocy, ale lepszej jakosci dla odmiany. ::) Wobec tego, mimo ze Roland sie zgodzil pojechac na 5 nocy, pojedziemy na 4 ale za to bedziemy mieli spa w pokoju! Jak relaks to relaks! No i wreszcie znalazlam hotel gdzie sie zatrzymamy
http://www.grandpalais.com.au/ Dodam tylko ze bookujac przez taka specjalna strone www.wotif.com bedziemy mieli apartament za polowe ceny. ;D

Do góry