reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Beata - Mikolaj faktycznie wyglada na starsze dziecko! :laugh:

Gochna - witaj po przerwie!! Wiem, ze trudno sie wdraza po dluzszym odwyku, kiedy nie wiadomo co jest grane... :laugh:

reklama
To my jestesmy ze soba 5 lat, a staz malzenski - 4 lata w pazdzierniku. Tez od razu wiedzialam ze to jest facet z ktorym moge spedzic reszte zycia. I mimo tego ze klotnie u nas mozna zarejestrowac to nie zaluje ;) Piotr mi duzo pomaga przy dziecku, w domu i liczy sie z moim zdaniem, itp. A moj osobisty konczy w tym roku 31, a ja 29 lat.

jsrobek, poniewaz napisalas wiek swojego meza to pozwole sobie napisac - ze on naprawde wyglada baaardzo mlodo :) Szczerze to myslalam, ze ma moze 16-17 lat :) A corcia Wasza to wykapany tatus :)

paaricia, to moj Kubus chyba podobnie jak Twoj Atek. Tez nie stoi i mysle ze jeszcze daleko mu do tego. Na razie tylko staje na czworaka i sie tak smiesznie buja do przodu i do tylu. Potrafi tak stac moze z pol minutki i klap na brzuch :) Raczki ani nozki w takiej pozycji jeszcze nie podnosi.

Pozdrawiam,
Agnieszka

joeey, paaricia i sorbuś dzięki za milutkie powitanie :laugh: tak to prawda ciężko się wdrożyć po przerwie jak się z niczym nie jest na bieżąco, w dodatku widzę ze pojawiła się kolejna Gosia i większość chyba nas nie rozróżnia :( zastanawiam się czy będę musiała iść w ślady Zdenki- Moskito i zmienić nicka ??? :mad:

u nas staż małżeński niedługi, we wrześniu będzie 2 lata ale tak jak i Ketsa uważam że to nie ma znaczenia a liczy sie odkąd mieszkamy razem czyli prawie 9. I tez srednio raz na miesiąc stwierdzam ze ja juz z tym facetem nie wyrobię i się zamierzam wyprowadzić ;D ;D ;D

A my sie dzisiaj widzielismy z Natalia :p ;D ;D ;D juz wrocilam do domu ale zaraz wybywam wkleje wam zdjecia wieczorkiem zlapala nas nieststy ulewa jak juz wracalismy do samochodu i nie powiem nawet bardzo zmoklam ::) na szczescie Oskarek byl suchy :)

bylo superrrrrrrrrrrrrrrr ;D ;D

hej hej dziewuszki !
caly dzien u tatki siedzialam bo nie wspominalam ale na urlop z zona przyjechal do Polski :)
i widze, ze nadal o stazach, a ja na kocia lape z chlopem juz 4 rok mieszkam ;D i slub, a raczej weselicho dopiero w przyszlym roku :laugh:
Donia jak pisalas to juz mnie nie bylo :-[ :-[ :-[ nie kupilas mi pewnie ??? :-[ no nic, moze ktoras jeszcze mnie poratuje ;D

czsc dziewuszki.

wlasnie wrocilismy od Adriana cioci.Widze ze o stazu...moj malzenski jeszcze zerowy a poznalismy sie we wrzesniu 6 lat temu.

dzwonila do mnie dzisiaj rano didi :D rozmawialysmy z 10 minut i pewnie rozmawialybysmy dluzej gdyby Al nie wywrocil na siebie krzesla ;D.Wszystkie macie pozdrowienia. U nich strasznie zimno. Danka w 2 swetrach chodzi,Al ubierany prawie jak na zime a tak dzieci na gołych nozkach,w samych bodkach ::) Pogadałysmy troche o podrozy i didi mowila ze fajnie sie leciało(ja bym w zyciu nie wsiadla :D ) kolo zadnego taliba nie siedziala,samolotu nie porwali,katastrofu zadnej nie bylo wiec lot bez zarzutow :D tylko Alus plul na ludzi przed i za nia ale czy to dziwne ??? :p

Hej...
Znowu o slubach - jutro postaram sie wkleic fotke slubna to przy okazji zobaczycie mojego meza w mundurze :laugh:
joeey - to Twoj tatko tez mieszka za granicą?! Przepraszam za ciekawosc ... ajak Twoje kontakty z jego zona?

Gochna to ja zmienię nicka, bo przecież ty jesteś tu dłużej... a tak to faktycznie będą nas mylić.

A tak na marginesie, czy któraś z Was wie, jak zmienic sam nick? czy muszę od początku się rejestrować?

Ach ten albumik. jak mi się strasznie chce do niego zaglądnąć, a jeszcze nie mogę.
strasznie chciałabym zobaczyć Wasze dzieciaczki. no i Was oczywiście :)

ciekawe, czy Paula juz mnie zgłosiła do moderatora.

reklama
tak w ogole to gdzie jest Paula ??? ??? ??? ::)

Karina smialo pytaj : Ja jestem jak otwarta ksiega ;D moj tatko jest obywatelem Niemiec i sie tam znalazl druga zone - ona super kobieta - gadamy o wszystkim i o niczym bo jej sie buzia nie zamyka - jeszcze bardziej gadatliwa niz ja :laugh:

no i musze napisac smska do Didki bo Wandzik podala nr w albumiku - ale fajnie, ze u nich ok, a tam na wyspach to standard ubierania dzieciaczkow - ciagle na bosaka - ale nie choruja i sa zahartowane wiec ja popieram takie praktyki od niemowlaka :) moja kolezanka co teraz wlasnie przyjechala z UK i bylismy u nich na chrzcinach to malego nie ubiera w ogole w czapki a on lysolek jak taralala - to juz ekstremalne poczynania jak dla mnie :p

Do góry