reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

w sumie nic nowego mi nie powiedziala ale jakos tak bojowo nastroila ;D naprawde jestem gotowa powalczyc bo naprawde warto ;)

co do srodkow przeciwbolowych to ja nie zauwazam roznicy jak je podaje - taki sam placz - juz dawno z niczego nie korzystalam ale pod reka jest viburcol i nurofen w syropie ...

reklama
Gocha to chyba Ty pisalas o tych aukcjach, ja sie przyznaje (tylko nie bijcie ! ) ze skopiowalam ostatnio opisy aukcji i tylko je zmodyfikowalam wg siebie - chodzi mi o opisy producenta np wozek czy fotelik sam. :p

hej dziewczęta walizki mamy spakowane więc wpadłam tylko powiedzieć papaaaaa bo dziś w nocy jedziemy wreszcie nad... morze !!! wracamy 24 sierpnia więc prosze dużo nie pisać ;)
pozdrawiam i całuje
p.s. ciekawe jak ja wstane o 3 ::) ::) ::)

Joeyy opisy producenta i zdjęcia wiele osób kopiuje i ja niczego złego w tym nie widzę. ale ten ktoś skopiował nie tylko mój opis (nie zmieniając nawet jednego przecinka), ale przede wszystkim zrobione przeze mnie zdjęcie. to była rzecz używana, więc chyba wklejenie cudzego zdjęcia jest nie w porządku wobec kupujących (oni są przekonani, że kupują to, co widzą).

Gocha masz calkowita slusznosc - tez bym sie wkur....bo to szczyt bezczelnosci ! :mad: dla mnie niesmaczne jest juz to, ze skopiowany opis jest niezmodyfikowany, a co dopiero to samo zdjecie :mad:

wszystkie na wyjazdach ! az mi smutno bo nie wiem czy doczekam sie jakichkolwiek wakacji, mialo byc tak pieknie w Egipcie, a tu sie zapowiada, ze ani tam ani nigdzie sie chyba nie wybierzemy bo moja druga polowa to pracoholik :mad: i ciagle w pogoni za pieniedzmi - przeciez to i dla jego zdrowej psychiki powinien troche przystopowac i odpoczac a nie tam pedzic :p ::) nic nie rozumie..... ::) stary chlop a taki glupi !

w kazdym badz razie wszystkim wyjezdzajacym mamusiom wspanialego wypoczynku zycze ! ! ! ;)

ufff zdanka ale zazdroscimy wyjazdu nad morze ::) ::) ::)

a my dzis po imprezce - imieniny teściowej :laugh: :laugh: :laugh: ale fajnie było

zawsze troche babcie odciażą :laugh: :laugh: :laugh:

joeey do tego Egiptu mieliście jechać z Małą?

my na jakąś zagraniczną wycieczkę z Kamilcią wybieramy się w nastepnym roku. takie mamy plany, a z ich realizacją to różnie bywa (sama to chyba wiesz najlepiej ;D)

Gocha no wlasnie sami na tydzien mielismy sie wyrwac ale na dzien dzisiejszy nie najlepiej z tesciowa wiec nie nie mam dobrej opieki dla malej ;) no ale zmusze tego mojego pana do wakacji - MUSZE ::)

reklama
Do góry