reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Niestety, mój mąż jest "głuchy" i można gadać, a do niego trafia jak grochem o ścianę!! A dzisiaj mam go już tak dość, że się pokłuciliśmy na amen, nawet nie chce mi się już o tym pisać bo mam beznadziejnego męża po prostu...

Gochna-N - Brawooooo!! Dla Kamilki, zuch dziołcha! Teraz tylko czekać jak zacznie wstawać przy mebelkach!!

reklama
Eeee Ziemzia na pewno nie jest tak zle,pogodziccie siei bedzie ok!Na pewno nie jest taki beznadziejnzna pewno ma jakies zale tzm,, mmmmmmmmmmm

HELLO ;D ;D ;D ;D ;D

Melduję posłusdznie że powróciłam z Mazur.... ale jeszcze nie mogę dojść do siebie po podróży powrotnej... postaram się z grubsza nadrobić co naskrobałyście w czasie mojej nieobecności..... :) :)

Hej , jestem i ja ,juz po odwiedzinach gosci od wczoraj :laugh:

Pisałyscie o ząbkowaniu , u nas mimo ze juz 6 zabków to ani razu nie podawałam nic przeciwbólowego , tak wychodza za to sliny to litry :D

Z mojego męża tez marny opiekun ::)

Lece do albumiku , i chyba spac bo coś niewyspana jestem ;) ;)

melduje sie i JA ;D
ide zobaczyc co zescie naskrobaly :)
moja Ada juz spi od 20 i staczam z nia walke - koniec ze smokiem w ciagu dnia i spac ma chodzic o 20 czyli od 19 jest usypianie - ja tez mam prawo pozyc a odnosilam ostatnio wrazenie, ze moje dziecko wchodzi mi na glowe ! ale spotkalam sie z jedna madra mamausia i dala mi kilka rad ! takze dzialam - na szczescie przy drugim dziecku jest sie juz cwanszym ! :laugh:

To ja się zamelduje również.
ZIemzia, mam nadzieję, ze już dzisaij dobrze się czujesz. A co do męża, to co ja CI moge powiedzieć, faceci po prostu są beznadziejni, to specjalny gatunek. Chociaż ja dzisiaj nie mogę narzekac - mój małżonek cały dzień zajmował się Gabunią i nawet dobrze mu to wychodziło, ale to skutek naszej ostatniej "rozmowy", bo tez coś sie od tego wymigiwał.
Joeey, zdradzisz mi jakich to rad ci udzieliła ta mamusia, może ja też zaczne je stosować, bo ostanio nie wyrabiam.
Steffi witamy z powrotem

coś jeszcze miałm napisac, ale zapomnialam

papa

HEJKA!

ale fajny dzień dzisiaj miałam :) :) :)

najpierw Kamilcia zaczęła raczkować. najpierw tak nieporadnie, bo nie wiedziała, co robić z nóżkami, więc skakała jak zając. a po kilku godzinach już zaczęła "prawdziwe" raczkowanie - raz jedna nóżka, raz druga.
ale tego nie koniec. potem zostawiłam ją na chwilę w kojcu. wchodzę, a mój szkrab sobie stoi i się na mnie patrzy. już kiedyś udało się jej wstać, ale po sekundzie bach na pupę. a dzisiaj już normalnie stała.
zemzia czy Ty jakaś wróżka jesteś? a może masz na wyposażeniu jakąś szklaną kulę???? ;D ;D ;D

reklama
klucha ta madra mamusia - zreszta ma na imie Aniela ;D mowila, ze przy drugim dziecku juz od poczatku uczy dziecko zasypiac samemu, ogranicza noszenie na raczkach, nalezy najwiecej czulosci i milosci dac dziecku tuz przed snem zeby czulo sie bezpieczne i wtedy powinno byc ok ze snem (ja mam ogromny z tym problem od 2 m-cy) , mowila, ze sie wycwanila i dziecko jest dla niej, a nie ona dla dziecka - brzmi dziwnie ale nie mozna pozwolic wejsc sobie na glowe ;) podoba mi sie takie podejscie - wtedy i moje zdrowie psychiczne nie ucierpi bo musze zaznaczyc, ze naleze do tych mamus co opiekuja sie non stop dzidzia przez wiekszosc tyg. - cale szczescie przez 3 dni mamy tatusia ale i tak wiekszosc roboty nalezy do Nas :-[

Do góry