reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

no a ja ciagle mysle i mylse gdzie by tu pojechac na wczasy
bo maz majuz urlop od wczoraj

mielismy jechac nad jeziorko ale pada....

moze nad morze...

kurcze Maja dzisiaj pusiscila oooooogromnego pawiaw aucie jak wracalismy od tesciow
ale humorek zaraz po tym zajsciu (jej przynajmniej) dopisywal wiec chyba nie chora

mysle ze to dlateggo ze poczestowalam ja nie rozdrobniona cukinia........... okropna matka ze mnie!!! (a mam nowy mikser)
tzn tylko troche rozdrobiniona

reklama
O MOja imienniczko jeszcze nie spisz??

Moze cukinia +podroz = sie paw???Chyba nic jej nie bedzie ;)

A Hanka dalej nie spi ::) 8) ide jej pomoc ;)

MIlej nocki!Buziaczki papaap

no wlasnie nie spie tylko szukam po necie

znalazlam pensjonat mustafa... ale nazwa ..!! wyglada fajnie
napisalam maila

wspolczuje wszystkim mamusiom ktore sa calkiem same (tymczasowo)
no MASAKRA
ja tez mam czasami chwile zalamki ze mam tyci tyci czasu dla siebie
ale tak 24h/7 dni w tyg to bym oszalala.... bidulki

co do pawia to tez dont worrry mysle bo humorek miala dobry ale byla obrzygana od stop do glow plus fotelik :)

z tabletkami to jest tak ze na kazdego inaczej dzialaja wiec albo metoda prob i bledow albo trzeba znalezc genialnego ginka ktory ma wiedze b dobra w tym zakresie
ja mialam kiedys chyba nie dobrana za dobrze mercilon
generalnie dzialaly dobrze ale na tej zasadzie ze odechcialo mi sie wsszystkiego z sexem wlacznie :laugh: :laugh:
jakies takie pro depresyjne byly
no chybaze trzeba je lykac razem z prozakiem - moze nie doczytalam ulotki

to wszystko zalezy od poziomu hormonow u danej osobki

obecnie nie zamierzam sie nimi truc i sobie chemia gospodarke hormonalna mieszac - taka jestem ortodoksyjna i wgole

Hejka!

My już na nóżkach...Najedzony Miki jeszcze siedzi w krześle.

Ketsa - właśnie o to chodzi, że ten płacz to dosłownie histerycny. Mam wrażenie, że cała klatka schodowa i wszyscy sąsiedzi go słyszą... :p

Ola - my nie mamy łóżka w Mikołaja pokoju. Hi hi. Ale sposób masz świetny... ;D Ja tez mam tą szczoteczke canpola, ale ją trzeba wygotowywac przed kazdym uzyciem i za bardzo mi się nie chce... ::)

Sorbuś - to następnym razem kupię nurofen skoro mówisz, że skuteczny... ;D

Aaa, i miałam napisać, że wczoraj załagodziłam sprawę z zasypianiem. Nie wiem czy to tak jednorazowo mi się udalo czy już będzie dobrze. Ale zapaliłam mu w pokoju lampkę nocną, troszkę zapłakał, a potem gadał do siebie i gadał aż zasnął! :) :) :)

HEJ Z RANA!

Ale się z rana wkur....łam. Ostatnio wystawiałam na allegro sporo rzeczy do sprzedania. i wyobraźcie sobie że przez tydzień niechcący udało mi się zidentyfikować 3 allegrowiczów, którzy skopiowali moje opisy. i nie zmienili nawet jednego słowa!!! bezmózgowce (przypominam że jestem wkur....iona, więc chyba mam prawo tak o nich napisać). Ale dzisiaj to już było przegięcie - na jednej aukcji ktoś skiopiował nie tylko mój opis, ale zamieścił do tego ZDJĘCIE ZROBIONE PRZEZE MNIE. i to niby jest real photo jego przedmiotu. myślicie że powinnam to zgłosić do allegro? mogą mu zaiwsić konto? na razie napisałam do tej osoby maila (chyba niezbyt miłego ;D ;D ;D ;D ;D). bo po prostu tego to już za wiele.

Magdus to strasznie biedna ta Twoja Dziecinka - 8 antybiotyków, to wychodzi średnio 1 na miesiąc :( chorowita jakaś :( :( :( A co do Pawłów, to zauważyłam, że połowa mężów Grudniówek, to Pawełki

reklama
Gohna tam z boku jest zgłos naruszenie zasad ja bym zgłosiła - a pisania do allegrowiczów nie polecam bo ja raz napisałam to nie dosć że póxniej mi ubliżał pisząc o moich przedmiotach to jeszcze allegro przysłało mi upomnienie bo cos nakłamał - lepiej od razu zgłosic

Do góry