reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Mi sie wydaje że nie ale nie wiem na pewno

Gabi ty brałas slub 21 VIII 2004 roklu ???
wtedy co moja pojechana szwgierka :p :p :p

reklama
ja zaluje, ze wystawilam tego negatywa ! teraz bede cwana jak Gabi ale komentarze bede wystawiac pozytywne, a jak negatyw to spasuje  :p
pewnie, ze na allegro czesto taniej, szczegolnie drozsze rzeczy bo pochodza z duzych sklepow i hurtowni wiec ceny sa przystepne, u mnie w miescie w sklepach jest drozej przynajmniej o 30 zl - mam na mysli artykuly dla dzieci bo w tych ostatnio sie lubuje i kupuje  ;)

a ja puscilam wlasnie Artura z Ada do tesciowej  :laugh: i mam chwile dla siebie !
zawsze twierdze, ze mam duzo klasy  ;)  :laugh: :laugh: :laugh: bo ja narcyz jestem  ;D

Gabi ja przed chwilą Maksowi podcinałam ale tylko nad uszami bo takie głupkowate kosmyki mu na uszy właśnie wyłaziły więcej się bałam a przydało by sie tez czuba mu trochę skrócić ale juz sie boje a z taką pierdołą nie będe do fryzjera latac.... ::) tak ze chyba zapuszczamy

_Gabi pisze:
tak 21 sierpnia wtedy co Paula i Moskitka ;D no i Twoja szwagirka :laugh: :laugh:

a ja 23 VIII tylko rok wczesniej a moja szwagirka musiała oczywiście odgapic :mad: :mad: :mad:

ja tez lubię zakupy na allegro i sprzedawanie też

reklama
Do góry