reklama
ja zaluje, ze wystawilam tego negatywa ! teraz bede cwana jak Gabi ale komentarze bede wystawiac pozytywne, a jak negatyw to spasuje
pewnie, ze na allegro czesto taniej, szczegolnie drozsze rzeczy bo pochodza z duzych sklepow i hurtowni wiec ceny sa przystepne, u mnie w miescie w sklepach jest drozej przynajmniej o 30 zl - mam na mysli artykuly dla dzieci bo w tych ostatnio sie lubuje i kupuje
a ja puscilam wlasnie Artura z Ada do tesciowej :laugh: i mam chwile dla siebie !
zawsze twierdze, ze mam duzo klasy :laugh: :laugh: :laugh: bo ja narcyz jestem ;D
pewnie, ze na allegro czesto taniej, szczegolnie drozsze rzeczy bo pochodza z duzych sklepow i hurtowni wiec ceny sa przystepne, u mnie w miescie w sklepach jest drozej przynajmniej o 30 zl - mam na mysli artykuly dla dzieci bo w tych ostatnio sie lubuje i kupuje
a ja puscilam wlasnie Artura z Ada do tesciowej :laugh: i mam chwile dla siebie !
zawsze twierdze, ze mam duzo klasy :laugh: :laugh: :laugh: bo ja narcyz jestem ;D
Gabi ja przed chwilą Maksowi podcinałam ale tylko nad uszami bo takie głupkowate kosmyki mu na uszy właśnie wyłaziły więcej się bałam a przydało by sie tez czuba mu trochę skrócić ale juz sie boje a z taką pierdołą nie będe do fryzjera latac.... : tak ze chyba zapuszczamy
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
_Gabi pisze:tak 21 sierpnia wtedy co Paula i Moskitka ;D no i Twoja szwagirka :laugh: :laugh:
a ja 23 VIII tylko rok wczesniej a moja szwagirka musiała oczywiście odgapic
ja tez lubię zakupy na allegro i sprzedawanie też
Paula25
szczęśliwa :)
Gabi nie jestem pewna trzeba sprawdzić w regulaminie Allegro :
Joeey bardzo dobrze zrobiłaś
Tak my mamy 21 drugą rocznice ślubu ;D
Joeey bardzo dobrze zrobiłaś
Tak my mamy 21 drugą rocznice ślubu ;D
reklama
Paula25
szczęśliwa :)