reklama
Paula25
szczęśliwa :)
bo niby złamałam regulamin ze ktos (mój brat) korzystał z mojego konta : : : a z tego co sobie przypominam to on raz coś sprzedał na moim koncie za moja zgodą oczywiście tylko ze nie wiem czy to o to im chodziło i nie chciałam sie już z nimi kłócić i założyłam sobie nowe konto!
Aleście się rozpisały... :laugh:
Ja do leczo daje: kabaczka albo cukinię, paprykę, pomidorki, cebulkę czasem jakieś mięsko. ;D
Polskich pająków się nie boję! Za to potwornie się boję jednego gatunku w USA, mają ze 4-5 cm długości i skaczą! Zresztą nie wiem czy to pająki he he.
Dobra lece do mojej beksy...
Ja do leczo daje: kabaczka albo cukinię, paprykę, pomidorki, cebulkę czasem jakieś mięsko. ;D
Polskich pająków się nie boję! Za to potwornie się boję jednego gatunku w USA, mają ze 4-5 cm długości i skaczą! Zresztą nie wiem czy to pająki he he.
Dobra lece do mojej beksy...
Paula25
szczęśliwa :)
Gabi nie mam pojęcia trzeba by było dokałdnie przeczytać regulamin, ale kto to czyta : :
zresztą oni pewnie nie mają swojego i dlatego korzystaja z Twojego a mój brat miała swoje konto tylko chyba wtedy mu zawiesili bo nie zapłacił im rachunku.
zresztą oni pewnie nie mają swojego i dlatego korzystaja z Twojego a mój brat miała swoje konto tylko chyba wtedy mu zawiesili bo nie zapłacił im rachunku.
reklama
Gabi no właśnie ja dziś obcinałam takimi nożyczkami do paznokci zaokrąglonymi a i tak ledwo sobie poradziłam i bez przelewu krwi się obeszło...... większych cięć sobie nie wyobrażam.... chociaż Astek mówił że maszynką go przejedzie i będzie z głowy ..... to może jednak bedzie trzeba pojechac do dziececego fryzjera
Podziel się: