ja nie ukrywam lubie kupowac na allego bo w wielu przypadkach jest duzo duzo taniej nawet jak sie wysylke doliczy nie ??? chyba z tego powodu rowniez korzystacie ;D no i dostawa do domu a zakupiony towar mozna miec na drugi dzien ;D
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Gabi ale jak kupujesz i nie wystawisz komentarza to sama też nie dostaniesz, tylko niektórzy sprzedający pierwsi wystawiają
Donia a ja daję: kabaczek, cebula, marchewka, papryka, kiełbasa, kukurydza ;D ;D ;D
Donia a ja daję: kabaczek, cebula, marchewka, papryka, kiełbasa, kukurydza ;D ;D ;D
no pewnie ze negatyw nikogo nie przekresla ja nie raz kupuje u takich co ja maja ale najpierw je dokladnie analizuje ;D bo jak ktos ma 2000 punktow i 4 czy 5 negatywow to co to jest ???
Paula no wiem ze nie dostene ale co z tego ??? Ja nie potrzebuje tych komentarzy do szczescia przeciez
Paula no wiem ze nie dostene ale co z tego ??? Ja nie potrzebuje tych komentarzy do szczescia przeciez
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
no ja jak kupuje to sie raczej nie boję że ktoś mi negatywa wystawi no chyba żebym sama go wystawiła ale jeszcze na szczęście nie miałam potrzeby chocia ż raz wsumie mogłam ale dałam pozytywa i na dodatek ta sprzedajaca w ogóle nie wystawiłą
chociaz ten neg wtedy na dobre wyszedł bo choc zamówiłam inny kolor cieni ten co przysłąła jest super
chociaz ten neg wtedy na dobre wyszedł bo choc zamówiłam inny kolor cieni ten co przysłąła jest super
Paula25
szczęśliwa :)
Gabi dokładnie z tych samych powodów co Ty korzystam, ale często porównuje ceny w sklepie z allegro
Gabi a nie ma w regulaminei że musisz wystawic komentarz??? ja nie wiem tak tylko sie zasnanawiam zeby Ci z czasem konta nie zawiasili : bo to głupole są
i też kupuje nieraz u tego co ma negatywy ale analizuje je wcześniej
dajcie wysłać!!!
Gabi a nie ma w regulaminei że musisz wystawic komentarz??? ja nie wiem tak tylko sie zasnanawiam zeby Ci z czasem konta nie zawiasili : bo to głupole są
i też kupuje nieraz u tego co ma negatywy ale analizuje je wcześniej
dajcie wysłać!!!
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
_Gabi pisze:nie mow ze zgrzyta ja nie lubie tego dzwieku strasznie az mnie ciary przeszly na sama mysl o zgrzytaniu
brrrrrrrrrr
no mnie przechodzą jak słysze i pociesze cię bo podbno wiekszość dzieciaków zgrzyta ale potem z tego wyrastają ;D
reklama
Podziel się: