reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Ketsa dokadnie! a na lampe nie czekaj bierz kase a lampe kupisz gdzieś indziej!

a Karinie chyba chodzi o to że może wysłać archiwum do allegro zeby babce konto zawiesili  :p

Gabi ja nie mówie że Ty kłamiesz tylko tak ogólnie :) a w taki sposób nie informujesz też innych użytkowiników że ten czy tamten gość był nieuczciwy i dalej bedą od niego kupować a on będzie robił ludzi w balona. Ale ja Ciebie doskonale rozumiem ze nie chcesz sama dostać negatywów :)

Gabi ja tez lubie komentarze ale na allegro od niedawna dopiero jestem - i mój maż sie śmieje że tak szaleje za tymi komentarzami :-[ :-[ :-[

Ketsa Ty to sie masz z tymi chłopami  :p najpierw Maksia musisz położyć spac a później jeszcze Astka  ;) ::)

Asiu ja jak tylko zalożyłam pierwsze konto to też tak szalałam  ::) i zeby miec jak najwięcej gwiazdek  ;D ale teraz to już na to nie patrze, bo jak chce cos kupić u uczciwego sprzedawcy to i tak kupie. :)

Hej babeczki :D

Ja juz po kawce ale przed kompem, mały spi :D

Jak wczoraj poszłam usypiac męża to raz dwa zasnął po wszystkim ;) a mi sie spać nie chciało , bym wiedziała ze tak długo siedziałyscie to bym zrobiła trzecie podejscie na czata a tak sie męczyłam w łóżku ::)

Ja mam dwa negatywy ale sie nie przejmuje tym wcale wiem ze to niesłusznie , ale też to odrazu nie przekreśla mnie jako allegrowicza wiec jest ok :D

Paula a ja do leczo daje, pieczarki, cebule papryke i kiełbaskę u mnie juz połowa zginęła :D

reklama

No teraz to mi lampka na ch.....a za przeproszeniem myślałam już właśnie na przyszłośc żeby była.... ale jak tak piszecie to zaraz mu maila wysle.....

Do góry