reklama
a ja kiedys zrobilam leczo ze sloika i tez bylo dobre ;D ;D
dajcie przepis moze sie poswiece po wekendzie :laugh: :laugh: albo kiedys tam bo ide jutro na wesele to sie ojem jak bak ;D ;D ;D
Paula no tak masz racje oni nie maja swojego bo i po co : jak maja moje :laugh: :laugh:
u mnie idzie burza : :
dajcie przepis moze sie poswiece po wekendzie :laugh: :laugh: albo kiedys tam bo ide jutro na wesele to sie ojem jak bak ;D ;D ;D
Paula no tak masz racje oni nie maja swojego bo i po co : jak maja moje :laugh: :laugh:
u mnie idzie burza : :
Paula25
szczęśliwa :)
z mojego też zawsze korzystał mąż ale zawsze przychodziło na mnie ze niby to ja :laugh:
dobra koniec z tym allegro bo tak naprawde to bez sensu mi je zawiesili a nie chce mi sie dochodzić dlaczego bo i tak pewnei nie wygram : mam teraz nowe konto ;D
Asiu dla mnie leczo bez kabaczka to nie leczo
My też mamy wesele za tydzień u mojej najlepszej koleżanki która była starszą na naszym slubie i dajemy kaskę chyba 300 zł do tego kupie jakiś prezent zamiast kwiatów przed kościołem.
dobra zmykam bo Kacper wstał to zjemy i pójdziemy na spacerek
narazie
dobra koniec z tym allegro bo tak naprawde to bez sensu mi je zawiesili a nie chce mi sie dochodzić dlaczego bo i tak pewnei nie wygram : mam teraz nowe konto ;D
Asiu dla mnie leczo bez kabaczka to nie leczo
My też mamy wesele za tydzień u mojej najlepszej koleżanki która była starszą na naszym slubie i dajemy kaskę chyba 300 zł do tego kupie jakiś prezent zamiast kwiatów przed kościołem.
dobra zmykam bo Kacper wstał to zjemy i pójdziemy na spacerek
narazie
Asia damy chyba kaske : oni nam kupili prezent taki ze lo matko lezy w szafie i sie kurzy hehehe zestaw filizanek na stojaku : a damy gora 400 zl bo wiecej nie mamy ;D idziemy tylko na slub i na obiad :laugh: :laugh: :laugh: choc ja bym 200 dala taka ze mnie sknera :laugh: :laugh: :laugh: za sam obiad to i tak na dosc nie ??? ;D
musimy oszczedznie bo zaraz potem mamy chrzciny : i tez z kaski trzeba bedzie wyskoczyc
Donia to tak jak moj maz on kocha sloikowe pulpeciki ;D ;D jeszcze jak Pudliszkowe to dalby sie pokroic
musimy oszczedznie bo zaraz potem mamy chrzciny : i tez z kaski trzeba bedzie wyskoczyc
Donia to tak jak moj maz on kocha sloikowe pulpeciki ;D ;D jeszcze jak Pudliszkowe to dalby sie pokroic
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
U nas jak na slub sie idzie to sie daje cos za góra 50 zł a wy tyle to bogaci chyba jestescie :laugh: :laugh: :laugh: ja tam góra 300 moge dać u nas chyba tyle sie gdzieś daje ale w sumie to bym wolała coś kupić bo oni kasiaści są i lepeij żeby mieli pami,atkę
Pomocy - poradźcie coś ????
no my chrzciny 3 września i maż chrzestnym u szwagierki - feee
Pomocy - poradźcie coś ????
no my chrzciny 3 września i maż chrzestnym u szwagierki - feee
Podziel się: