reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Alescie produktywne dzisiaj chwilke mnie nie było a tu strona za stroną :laugh:

A ja dzisiaj wysyłam rury które sprzedałam na allegro i kaske zainkasuje moze jutro to popedze po aparat  ;D coby zdjątka robić ;D

reklama
a ja kiedys zrobilam leczo ze sloika i tez bylo dobre  ;D ;D :p

dajcie przepis moze sie poswiece po wekendzie  :laugh: :laugh: albo kiedys tam bo ide jutro na wesele to sie ojem jak bak  ;D ;D ;D

Paula no tak masz racje oni nie maja swojego bo i po co  ::) jak maja moje  :laugh: :laugh:

u mnie idzie burza  ::) ::)

Gabi a kaske dajecie czy prezent bo my 26 idziemy i nie wiem a jak akske to ile sie teraz daje a jak prezent to co własnie mozna kupic podsuncie mi cos ???

z mojego też zawsze korzystał mąż ale zawsze przychodziło na mnie ze niby to ja  :laugh:

dobra koniec z tym allegro bo tak naprawde to bez sensu mi je zawiesili a nie chce mi sie dochodzić dlaczego bo i tak pewnei nie wygram  ::) mam teraz nowe konto  ;D

Asiu dla mnie leczo bez kabaczka to nie leczo  ;)

My też mamy wesele za tydzień u mojej najlepszej koleżanki która była starszą na naszym slubie i dajemy kaskę chyba 300 zł do tego kupie jakiś prezent zamiast kwiatów przed kościołem.

dobra zmykam bo Kacper wstał to zjemy i pójdziemy na spacerek :)

narazie

Asia damy chyba kaske  ::) oni nam kupili prezent taki ze lo matko lezy w szafie i sie kurzy hehehe zestaw filizanek na stojaku  ::) a damy gora 400 zl bo wiecej nie mamy  ;) ;D idziemy tylko na slub i na obiad  :laugh: :laugh: :laugh: choc ja bym 200 dala taka ze mnie sknera  :laugh: :laugh: :laugh: za sam obiad to i tak na dosc nie ??? ;D

musimy oszczedznie bo zaraz potem mamy chrzciny  ::) i tez z kaski trzeba bedzie wyskoczyc  :( :( :( :(

Donia to tak jak moj maz on kocha sloikowe pulpeciki  ;D ;D jeszcze jak Pudliszkowe to dalby sie pokroic  :D :D

reklama
U nas jak na slub sie idzie to sie daje cos za góra 50 zł a wy tyle to bogaci chyba jestescie :laugh: :laugh: :laugh: ja tam góra 300 moge dać u nas chyba tyle sie gdzieś daje ale w sumie to bym wolała coś kupić bo oni kasiaści są i lepeij żeby mieli pami,atkę

Pomocy - poradźcie coś ????

no my chrzciny 3 września i maż chrzestnym u szwagierki - feee

Do góry