reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Z tymi negatywami za negatywa to przegięcie - ja przecież szybko zapłaciłam i za to mam negatywa  ::) Ale nie wystawiać oszustom negatywa to też nie jest rozwiązanie - ja w razie czego mam całą korespondencję z panią"GARDENIA"  z ktorej wynika ze reklamacje zlozylam po kilku dniach i ze ona przyznala sie do plam - takze moj negatywa od niej to 100% klamst - tylko czy ich to interesuje?
Powinni zablokować konto tej oszustce - ona ma juz kilka negatywow podobnych do wystawionego przeze mnie.

joeey - widzisz jaie jestesmy wspaniałe! ;D

reklama
ciekawe co tam u Didi ??? dawno sie nie odzywała  :( ciekawe jak tam im sie mieszka??? i czy mają już necik, ale pewnie nie, bo jakby mieli to napewno by sie odezwała. Didi wracaj do nas!!!!!

No i Dorotka zniknęła bez słowa :( na gg też jej nie ma więc pewnie gdzieś wyjechali.

Gabi to fakt a najgorsze jest to, że nawet za neutrala stawiają negatywa!  :mad: a Ty zeby mieć czyste konto musisz kłamać  ::) ::) ::)

Karina no ale kogo obchodzic bedzie Twoje archiwum rozmow z ta baba ??? Chyba nikogo  :( a negatyw od razu sie rzuci

ja sprzedalam kilka rzeczy i mam zamiar nadal to robic a taki negatyw brzydko wyglada  ::) ::) i nie chcialabym miec choc pewno i tego nieunikne mimo iz jestem zawsze uczciwa i jak licytuje to zawsze place od razu

Paula no ja mam dokładnie jak ty dzieki allegro jakide gdzies do sklepu to byle sprzedawca mi kitu nie wcisnie bo mam dobre rozeznanie no i jak juz zywcem nie mam kiedy do wielkiego miasta sie wybrac to to to najlepszy sposob na zakupy

A z negatywem mam problem dlatego ze to nie taki ewidentny oszust ma mnustwo udanych transakcji...ale mnie przetrzymuje bo towar mu sie skonczyl ma wziacs od innego producenta i mam doplacic 10 zeta (chodzi o lampe owadobójczą) no i nie wiem co z takim robic juz chyba z miesiac sie to ciagnie....chociaz tez mowil ze moze kase oddac.....

Gabi ja chyba skapitulowałam gdziec o 23.30 dokładnie nie pamietam ...ale jeszcze pare babolów tam zostało.....ja musialam astka położyć spać bo zasnął na siedzaco i muchy go gryzły ;D to jeszcze wybiłam szkodniki

Paula ja nie klamie jak mam wystawic negatywa to poprostu nie wystawiam nic i juz  :p ;D hehe na dzien dzisiejszy niewystwionych komantarzy mam hehehehehehe 3 strony  :p ;D ;D ;D ;D  hehehe 71 sztuk  :p

dacie wyslac ???

Karina to napisz odpowiedź będzie pod spodem widoczna że ty wystawiałaś pierwsza i takie tam ja sprawdzam np kto wystawił pierwszy i jak jest neg za neg to biorę to pod uwagę

reklama
Do góry