reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hello :)
Wczoraj wieczorem nie mogłam wejść na neta bo Paweł z moim bratem podłączali ruter no i chat mnie znów ominął :( ::)

Teraz Kacper zasnął więc mogę troche poczytać...

reklama
heeh dospalam ;D ;D ;D

Ola te bodziaki sa beznadziejne ja kupilam az 7 sztuk ::) i sie powyciagaly i te rysunki sie zniszczyly ::) ::) ale bawelna 100% hehe no nie wiem moze trafisz na lepsiejsza partie

Hej Babolki!
U nas od 2 dni nocki trochę nerwowe, Gabi lekko popłakuje przez sen i kilka razy sie budzi - to chyba zasługa nieprzestrzegania przeze mnie diety bezmlecznej  ::)  m.in. wczorajszej pysznej kawki mrożonej wypitej w milym towarzystwie koleżanki aOli.
Olu dzięki za spotkanie i pyszny obiadek. ;D  ;D Wracając weszłam jeszcze na Promenadę i kupilam Gabrysi bączka i kierownicę z dźwiekami.

Paula - dla mnie każdy pająk i owad to wrog! aOla miała okazje się przekonać   :D  :D  :D Aż wstyd - stara babka a boi sie jak dziecko.

joeey - ja tez nie ograniczam tesciom kontaktu z wnuczką, wiem że oni ją kochają - dzis jade do nich na rancho na grilla - też mam klasę - prawda?  :laugh:
Ja przedwczoraj tez dostalam pierwszego negatywa i bylam w szoku - spodziewalam sie że za mojego negatywa moge dostac w zamian to samo mimo iz nie zasluzylam ( przyslano mi poplamiony obrus a mial byc w stanie idealnym) ale uzasadnienie tego negatywa mnie rozwaliło: ze skladam reklamacje po 2 miesiacach i obros nie byl poplaminy tylko ja go poplamilam i chce zwrocic! Reklamowalam go od razu po przesyłce. WSTRĘTNA PI>ZDA!

Klucha - nie martw sie stopniowo uda Ci sie odzwyczaic Gabrysie od takiego zasypiania.

Gochna - Gratuluję! Moje dziecie nie ma mamy w swoim slowniku. Zresztą aktualnie to w nim ma tylko "BAPA" i "PUF"  :laugh:  ALE I TAK JESTEM DLA NIEJ NR1

Agnes fajnie tak pochodzic po jarmarku :) ma to swój urok :) u nas we wtorek będzie odpust ale to nie to samo co jarmark, większość straganów to zabawki dla dzieci  ::) a oprócz tego lody, cukrowa wata, obważanki (nie wiem jak to sie pisze  :p) a wieczorem występy, kiełbaski i piwo :) i ma grać zespół Golden Live  8)

Donia ja też robie leczo bez pieczarek tak jak Joeey z cukinia albo z kabaczkiem i niedługo bede musiała zrobić bo mam ich kilka na ogródku  ;)

Kamila czekamy na fotki :)

Joeey wiem coś o tym, ja tez dostałam 3 negatywy niesłusznie tylko za to że coś mi sie nie podobało i wystawiałam neutrala  :mad: ale to było na starym koncie, teraz mam nowe. Stare zawiesili mi bo poniekąd ktoś inny z niego korzystał i podali mojego brata, ale sie wtedy wku...łam  :mad: :mad: bo miałam ponad 100 komentarzy  :mad: no ale było minęło teraz "pracuje" od poczatku  i nauczyłam sie tylko jednego że nie trzeba sie "szczypać" z negatywami!!! bo człowiek chce być uczciwy a potem za to obrywa po uszach!!!

Karina ja jak widze pająka to zaraz w krzyk ::) chociaż małych sie nie boję ale nie wezmę ich do ręki ::) ::)

c.d.n.

Mnie tez chat ominąl bo kurna nie miałamm znowu netu :mad: :mad: :mad:

joeey
napisz od kogobede uważać

ja ostatnio przez moja pieprzona szwagirkę moge zarobić ale dogadałam się z laska i może mi nie wystawi bo sprzedałam jej laktator a był do kitu i laska go chciała oddać to jej odesłałam kasę mam nadzieje że mi nie da negatywa
gabi jakie masz konto ?

c.d.
Klucha bardzo współczuje i mam nadzieję że twoje trudy skończą sie sukcesem, zyczę cierpliwości i wytrwałości! Jak tak czytam o próbach odstawiania od piersi czy uczenia zasypiania samemu to z jednej strony sie cieszę że Kacper już nie jest na piersi tylko na butli :) nie ma problemu z zasypianiem chociaż zdaża sie że czasami pomarudzi zanim zaśnie ale nie jest tragicznie, no ale mimo iż wypija dużą butlę kaszki przed snem to i tak budzi sie w nocy tak koło 3-4 i robię mu butlę  ::) a potem śpi tak do 6-7. Nie wiem jak mam go oduczyć nocnego jedzenia  ::)

Gocha ale super! Gratulacje dla Kamilki! :) napewno czujesz sie bardzo dumna słysząc takie słowa  :D

Magdus Twoja córa też zdolniacha :) Kacper jak coś chce to mówi yyy albo uuu i patrzy sie w tamta strone a jak zobaczy że coś jemy to on tez od razu chce to co my i pokazuje zeby mu dać  :D ostatnio nic nie możemy przy nim zjeść chyba że jest zajęty zabawą.

ufff....nadrobiłam...:)

Dzieńdober
Ale mnie dobrze nastroiłyście do spania tym czatem wczorajszym ....
DSobrze że zebrałam siły bo Maks znowu w ciężki okres wchodzi i czasem płacze jak przy kolce normalnie strasznie mi go szkodawtedy albo innym razem jest taki niedobry że co bym nie zrobiła to jest źle i w ogóle mam wrażenie że wolałby jak bym sobie poszła i dała mu święty spokój.... ale jak sobie chce pójść to jest jeszcze gorzej Masakra......

OOOOO to Ola obiady rozdaje i to dobre jeszcze w dodatku ;D

Karinko to chyba podobnie mają nasze dzieciolki tyle że maks mówi mamma jak go dziąsła swędzą a ostatnio w ogóle cię wypioł i w ogóle nie chce ze mną gadać... no i właśnie coś w stylu puf...... jak pies zaszczeka albo samochód przejedzie
A no i mamy drugiego Zizu z Maksa jego ulubione zajęcie to trykanie sie czołami ...jak poznańskie koziołki.....

Ale do dupyy z tymi negatywami ja mam właśnie co najmniej jeden do wystawienia ale właśnie boje się że nie słusznie dostane taki w odpowiedzi......
Ludzie na Allegro są beznadziejni niektórzy albo oszuści albo krętacze nie nawidze tego i długo trafiałam na porządnych ale w końcu i na takich się trafi. A "władze " allegro nie lepsze maja głęboko gdzieś co sie wyprawia na aukcjach...

Joeey i Karina no ale wy łaskawe jesteście dla teściów normalnie po nogach was powinni całować że tyle klasy macie ;D ;D ;D ;D ;D ;)

ketsa pisze:
Ale do dupyy z tymi negatywami ja mam właśnie co najmniej jeden do wystawienia ale właśnie boje się że nie słusznie dostane taki w odpowiedzi......
Ludzie na Allegro są beznadziejni niektórzy albo oszuści albo krętacze nie nawidze tego i długo trafiałam na porządnych ale w końcu i na takich się trafi. A "władze " allegro nie lepsze maja głęboko gdzieś co sie wyprawia na aukcjach...
Ketsa święta racja!!! ale bez allegro też źle ::) jak mi zawiesili konto niesłusznie zresztą to myslałam ze mnie poniesie bo akurat szukałam wózka i fotelika a ze ja mieszkam w małej miejscowości i u nas wszystkiego nie mozna kupić to allegro czasami jak znalazł i jeszcze do domu przywiozą :p

aa i zapomniałam dodać...Joeey, Karina jakie dobre z Was synowe ;D ;D ;D

reklama
Ketsa a do ktorej jeszcze plotkowalyscie ??? hehe pytamz ciekawosci bo jak wylaczylam kompa to mi sie spac odechcialo :laugh: :laugh: :laugh:\

a z negami swieta racja powinno cos sie z tym zrobic nie fajnie jak nieslusznie dostaje sie taki komentarz ja nie wystawilam kilku osobom tylko dlatego ze nie chce takiego od nich bo to pewne ze takowy wystawia bez powodu :p ale allegro ma to w nosie

Do góry