reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

pamciaw no ja sie o zime obetre zdecydowanie...a poza tym dla mnie grudzien to juz zima :) a co :) a teraz jest lato...bo jest goraco, jak sie ochlodzi to bedzie jesien, a jak spadnie snieg, to bedzie zima :)
no chyba ze jestes w Australii, to wtedy jak spadnie snieg, to jest lato :) hehe
A kalendarzowa zima zaczyna sie zdaje mi sie 22 grudnia :) ale glowy nie dam :) No ja mam termin na zime, wiec mam jeszcze sporo czasu :) Zreszta dopiero jak pojde na urlop to zaczne myslec - teraz nawet nie mam czasu ani sily myslec o porodzie...jak juz bede sobie w domku siedziec, i nie bede miala co robic, to wtedy sie zacznie myslenie :)

reklama
rany ale się objadłam ;D coż za błogie szczęście w moim brzuchu Zrobiłam sobie spagetti i zjadłam cały kopiec i jeszcze na jutro będę miała mniam.
A teraz jestem spiąca jak mopsik idę się położyć

itsaboy.gif

.png

dev334bb___.png

donia do wypicia glukozy polecam cytrynkę. Ja byłam dzisiaj na krzywej właśnie z cytrynką kobity miały ubaw po pachy ale za to dało się wypić i smakowało jak lemoniada ;D

Wanda no niby jak spadnie snieg to zima, tyle ze ostatnio snieg spada w styczniu....a na Boze Narodzenie mamy wiosne.....cholera w koncu wyjdzie na to ze latem rodze! ;)

Popieram Gabi - glukoza + cytrynka to lemoniadka. Mi smakowalo!

To dzięki Gabi I Pamciaw zabiorę ze sobą cytrynę , mslę ze przeżyję, ale będzie cięzko. Pierwsza mam w poniedziałek a drugi raz w środe ::)

pamciaw no bo ta pogoda jest jakas taka ostatnio dziwaczna... moi rodzice w Tunezji 4 dni deszczu mieli :) W Australii ostatnio spadl snieg - lalam przed TV jak pokazywali te skaczace po sniegu kangury :)
no ale z drugiej strony nie ma co sie smiac, bo te anomalia pogodowe niosa za soba te wszystkie huragany, tajfuny i tsunami !!!! Straszne rzeczy sie na swiecie dzieja :(

Tak sobie właśnie chodzę po forum i natknęłam się na wrześniówki i one mają taką fajną listę z terminami. Może też sobie taką zrobimy (tylko fajniejszą ;) )? Co Wy na to?

Hej Dziewuszki!

Ja tez nie uwazam, ze to za wczesnie zeby choc myslec o tym co spakowac. Ja tez wole na spokojnie sie przygotowac, miec pewnosc, ze spakowalam to co trzeba. Jesli potem mialabym Mezowi dokladnie tlumaczyc co ma przyniesc, to by mi takich skarbow naznosil, ze wole nie myslec. ;D No i wychodza "w praniu" takie rarytasy jak te pieluchy dla mam. Nigdy o czyms takim nie slyszalam!! Jak najbardziej ma sens, tylko czy ja tu takie cos dostane...?

Tez niedlugo ide na szkole rodzenia, a wlasciwie to na dwie. :D Jedna to jest 2 dni przy szpitalu w ktorym rodze, a druga to jest 5 dni (po 2 godziny, tez mi dni!) na drugim koncu miasta, ale ponoc rewelacyjne miejsce, gdzie maja swietne podejscie i potem jeszcze po porodzie pomagaja. Moze tam mi powiedza co sie bierze tutaj w Australii. Juz wiem, ze na czas pobytu w szpitalu pieluszki dla dzieci sa zapewnione, ale trzeba wziac pieluszki na wyjscie. Ha! To chyba nie za duzo wiem. : ;D Wlasnie dlatego dobrze jest juz teraz - niekoniecznie sie pakowac, ale myslec o tym, zastanowic sie.

reklama
Do góry