Magi
Fanka BB :)
Hej. Fajno, ze tyle nie piszecie to nadazam z czytaniem
Mysle ze kwestia listy do porodu dobrze, ze teraz wyszla. A takie uwagi jak pieluchy do szpitala sa nieodzowne! Mnie przerazala wizja biegania z takim "sledziem" miedzy nogami - jak mi to bardzo obrazowo przedstawila kolezanka, ktora juz rodzila
Moja dzidzia 2 dni z rzedu malo byla aktywna, rano troche posmyrala, wieczorem posmyrala ledwo ledwo juz po mych dlugich namowach
A dzis do rana sobie tak fajnie fika
Musiala sie jakos inaczej polozyc bo teraz mnie skubie wyzej, i to znacznie wyrazniej czuc, a od dluzszego czasu walila na samym dole podbrzusza, czasem mialam wrazenie ze ja czuje tam gdzie juz nie ma brzucha
Dzis odbieram chrzesniaka ze szkoly, chodzi do 1 klasy, w koncu sie dowiem jakie wrazenia ma
Z tego co wiem baaardzo mu sie podoba w szkole. Pamietam jak sie urodzil i byl taki maluski pomarszczony a tu ciach i juz do szkoly pomyka!
Pa!
Moja dzidzia 2 dni z rzedu malo byla aktywna, rano troche posmyrala, wieczorem posmyrala ledwo ledwo juz po mych dlugich namowach
Dzis odbieram chrzesniaka ze szkoly, chodzi do 1 klasy, w koncu sie dowiem jakie wrazenia ma
Pa!