reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ojej, cale szczescie, ze nie mam takich boli. Bardzo Wam wspolczuje. Trzymajcie sie tam dzielnie! :p

Ziemziu - dzieki ogromne za przepis! Z tej ilosci skladnikow to ile wychodzi ptysiow, oprocz tego ze za malo dla jednej baby w ciazy? ;D ;D

reklama
aussi dzieki bardzo za odpowiedz...no niestety musze poczakac do czwartku...do tej pory nie ma mnie kto zastapic, a nie pracuje na panstwowym niestety tylko na swoim, wiec musze na siebie zarabiac, a jeden dzien w plecy to niestety duzo :( jakos przetrzymam, chyba ze dzis bedzie juz tak bolalo ze nie dam rady, to wtedy jutro pojade do szpitala :( ale to dla mnie ostatecznosc - nienawidze szpitali :(
A najlepsze jest to, ze w poprzedniej ciazy nie mialam w ogole zadnych boli...przez cala ciaze wszystko bylo rewelacyjnie :) a teraz musze sie za to za obie ciaze nacierpiec :(

aOla ja mam bardzo jasny duży pokój, bo duże okna aż na dwóch ścianach, do tego będą jasne meble. Ja właśnie tak chciałam zrobić, żeby na jednej ścianie był jakiś jasny kolor, ale nie taki mdły pastelowy błękit, tylko coś raczej z bieli zabrudzonej szarością i błękitem, ale ten mój mąż (zodiakalny baran - to wszystko wyjaśnia) nie chce tak i już! Do tego z przykrością stwierdzam, że nie ma za bardzo zmysłu do takich rzeczy, nie potrafi dobrać dobrze kolorów i nigdy nie wie czy coś do czegoś pasuje.  :(

Wanda z nerkami to nie ma żartów, bo jak Ci któraś padnie to możesz mieć niezłe problemy, a w ciąży często nerki szwankują, bo np. dzidzia uciska którąś. :(

Nathalie tylko najgorsze jest to, ze mi to nie wyglada na nerki...tak wysoko jak nerki mnie nie boli...raczej wlasnie w kroczu no i kregoslup (zawsze mialam slaby) i na pewno nerw kulszowy !!! Ale i tak jestem juz niezle przestraszona...dzis bede w szpitalu, moze pojde zapytac czy to moze byc cos powaznego.

aussi teraz tylko sie cholernie zestresowalam - nie wiem sama co mam zrobic :( a najgorsze ze musze siedziec w pracy do 16... podpytam sie ...moze ktos mi cos powie konkretnego.. no ale mowie, te bole sa takie jakies dziwne, ze sama nie wiem za bardzo jak je opisac...
Albo sie wkurze i zamkne dzialalnosc do czwartku i dupa !!!! Zdrowie jest najwazniejsze... siedze calymi dniami przed komputerem, a potem jak sie wieczorem klade i zachce mi sie siku, to musze meza wolac zeby mnie podniiosl tak mnie boli :(

No bede dzis w szpitalu to sie dowiem...ale co oni mi moga pomoc ??? dadza mi jakies srodki przeciwbolowe czy co ??? bo jak mnie poloza do szpitala to wcale na lepsze chyba nie wyjdzie, bo jak siedze jest ok a jak sie poloze to mnie najbardziej uciska w roznych miejscach... na plecach nie moge lezec bo mnie boli...i zawsze tylko na jednym boku wytrzymuje bo na drugi nerw kulszowy uciska :(
W kazdym badz razie dzieku za rade...odezwe sie co mi powiedza.

Wanda ja tez mam takie bóle coś jakby w pachwinach lub w kroczu a własnie najczęsciej jak leże jak sie przewracam na drugi bok to muszę nogi razem mocno trzymac bo tak boli jakby miała się noga oderwać :mad: a rwę kulszową to też niedawno miałam ale odpukać mi przeszło ale lekarz powiedział ze przeciwbólowe mozna na to brac. Jutro idę do gina to zapytam o te bóle w pachwinach.

reklama
donia31 no wlasnie wlasnie...nogi razem bo inaczej nie daloby rady...a najlepiej wstac i polozyc sie na drugi bok ze stojacej pozycji... no ja dopiero za tydzien w srode ide do lekarza ...
A do kogo idziesz ??? Do Wasielewskiego ???

Do góry