reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wandzia to bidulka z Ciebie. Mnie aż tak nie boli, da się znieść. Pisz koniecznie na bieżąco jak się sprawy mają. Dzięki za zdjęcie, fajny błękit, ale jeszcze troszkę za jasny jak na mój gust. Acha... no i znowu myślałam, że zobaczę Ciebie na tle tej ściany a nie Wiktorka, którego już widziałam na Twojej stronie. ::) (acha, mój mąż mówi, że naszą robił w HTML-u)

Biedne jesteście z tym wstawaniem na siku. Szczerze współczuję! Z drugiej strony to już macie taką wprawkę do wstawania nocnego do dzidziusia. ;)

reklama
Agamarkam - kochana swietnie, ze sie odezwalas w koncu! :laugh: Wiesz moze faktycznie przechodzisz depresje i wtedy powinnas z jakims madrym lekarzem porozmawiac. Nie koniecznie musi sie skonczyc na lekach, ale jezeli cos Ci madrego powie, co powinnas i nie powinnas robic, moze Ci to pomoc. No i sam fakt, ze ktos by sie Toba profesjonalnie zajal chyba juz psychicznie pomaga. Z depresja nie ma zartow, moze sie poglebiac, a po co Ci to, lepiej zaczac dzialac jak najszybciej. Trzymam kciuki za Twoje samopoczucie i sciskam Cie mocno, mocno!! :D Daj koniecznie znac jak Ci idzie.

Aqamarkam bidulka jestes, ale jak pisze patricia - powinnas z lekarzem porozmawiac. Ja mysle ze wpadlas w bledne kolo. Zamartwiasz sie i nie mozesz spac, jestes zmeczona, a jak czlowiek jest zmeczony to sie latwiej stresuje, jest rozdrazniony, robi afery o byle co i znowu stres i znowu brak snu i poglebiajace sie zmeczenie i tak w kolko.....Powinnas porzadnie wypoczac....Wiem ze to latwo pisac trudniej zrealizowac, ale sprobuj.

czesc dziewczyny, ja tez wstaje pare razy w nocy, ale zawsze zwalam to na arbuza, ktorego wchlaniam przed snem, to co sie dziwic potem  ;) dzisiaj tylko raz wstalam i to w zasadzie juz przed siodma tak ze niezle.

Wandzia i jak sie czujesz, moze niech maz Cie wymasuje, albo tak jak mowilysmy wczoraj - przybieraj w miare wygodna pozycje do spania i nie nadwyrezaj sie a w ten piatek do lekarza. Super, ze namowilas meza, przeciez bejbik jest wazniejszy niz sala. Moj tez sie pytal jak bylo i bedziemy jezdzic co poniedzialek  :laugh: najbardziej sie napalam na cwiczenia i regulowanie oddechu, no i ogladanie oddzialu w ramach oswajania mojego dzikiego leku nie prezd porodem ale wstretu do lekarzy, szpitala, igiel i tej calej otoczki, chcialabym rodzic w domu, bo bolu sie nie boje tylko tej lekarskiej atmosfery. buziaki

Czesc dziewczyny :)
Natalia nie martw sie, moje zdjecie tez w koncu ujrzysz - czekam teraz na aparat ktory ostatnio zakupilam na allegro, wiec w koncu sobie popstrykam zdjecia :) A teraz musze te stare wklejac - te ktore mam na dysku :)
Co do koloru scian....hmmmm...jak w pracy patrze na to zdjecie to w ogole nie przypomina koloru moich scian :) Jakos w domu mam lepszy monitor i w ogole :) No ten kolor trzeba by troche wyczyscic i zrobic bardziej niebieskim... No mojwie, ja mam takie niebiansko-niebieskie te sciany :)
Gonia no namowilam go na ta szkole, ale on jest uparciuch !!! o rany !!!! ale w sumie madrze mysli... bo pytal sie co bedzie na tych praktycznych zajeciach i czy aby na pewno bede w stanie wykonywac te wszystkie cwiczenia !!! No ale koniec koncow zgodzil sie :) Tez sie napalam na te zajecia z oddychania - to moze byc fajne :) Boje sie tylko o tlok, ktory moze panowac na sali... Pewnie wiekszosc bedzie przychodzic na 17 !!! i to zupelnie zrozumiale :)

Ja dzis znowu jestem workiem bez dna !!! ciagle bym jadla !!!

Czesc Dziewczyny!!
Widze, ze chyba nie ma juz zadnej, ktora przespalaby nocke w calosci. Przynajmniej bedziemy mnialy wprawe do wstawania jak bedzie juz dzidzia...
Wanda - jak sie czujesz?

aussi dzis czuje sie w miare dobrze jezeli chodzi o wszelkiego rodzaju bole - natomiast mam znowu takie fatalne uczucie glodu !!! Nie wiem czy mialyscie cos takiego - wlasnie zjadlam sniadanie - nie powiem zeby bylo ubogie i czuje sie jakbym w ogole nic nie jadla i jakbym byla straszliwie glodna :)
Ja dzisiaj przespalam cala noc bez sikania - czasem mi sie to zdarza, ale niezbyt czesto :)

reklama
Aussi - ja ostatnio nie wstaje w nocy. Mam na to metode - wieczorem od okolo 8 juz ograniczam picie, za to staram sie pic jak najwiecej w dzien. Jakos sie udaje jak narazie. Obawiam sie jednak, ze jak Malec podrosnie to juz mi nie da spokoju w nocy. Narazie sie ciesze! ;D

Do góry