reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Wanda ja tez sądze że nie ma na co czekać zmykaj prędko do lekarza.
Współczuje wam tych bóli :( głowa do góry dziewczyny jeszcze tylko z 3-4 miesiące :p

Idę na obiadek JEŚĆ JEŚĆ JEŚĆ ;D ;D ;D

itsaboy.gif

.png

dev334bb___.png

Biedne jestescie z tymi bolami....Ja mam od czasu do czasu raz mocniej raz slabiej w okolicy krzyza ale nie na srodku a po lewej stronie. Takie jakby szpile mi sie tam wbijaly. Byly dni ze caly dzien dokuczalo przy chodzeniu glownie ale i przy staniu czasami nagle sie "szpila"wbijala. A sa dni ze nic nie czuje. Ale mysle ze to rwa kulszowa po prostu i tyle....

Dziewczyny a czy Wy pijecie duzo wody? Ja pije ogromne ilosci do czego i Was namawiam! Zwlaszcza te ktore maja problemy z pecherzem/nerkami. Woda mozna wielu nieprzyjemnosci uniknac. Ja mam dzisiaj na koncie 2 litry a dzien trwa wiec pewnie do 2,5 - 3 litrow dojde....Nie mowie ze od razu tyle macie pic ale zachecam naprawde do duzych ilosci wody. Nie soki,ale woda. Zwlaszcza te z Was co pija kawe i herbate - te napoje sa zabojcze dla wody w naszym organizmie bo je po prostu odwadniaja. Zasada jest taka - jezeli pijesz 1 kawe - to dla wyrownania poziomu wody w Organizmie powinnas wypic tyle samo wody. To samo z herbata.

Dobra powymadrzalam sie, ale to nie sa blahe sprawy. Woda jest bardzo istotna.

Lece do domku
papa

Wanda jutro ide na Przyjazną do dr. Nagórskiej a do Wasilewskiego ide 15 września . Jak się rejestrowałam 30 sierpnia to 15 września był najblizszym wolnym terminem u niego , nieźle ::)

No nie macie lekko z tymi bólami, współczuję, ja jak do tej pory to nie mogę narzekaćaż tak bardzo, czasem mam takie bóle w dole brzucha podobne do tych które pojawiają się tuż przed miesiączką...... od czasu do czasu ból w plecach, szczególnie rano po wstaniu z łózka, chyba dlatego że nie śpię tak jak mi wygodnie tylko tak żeby brzucha nie uciskać...... czy Wy też macie problemy ze znalezieniem sobie wygodnej pozycji do spania?????
No i to nocne wstawanie do ubikacji po kilka razy......mam pęcherz jak koza, ile wypiję to zaraz wysikam ;D

Wandzia nie ma co żartować, wybierz sie do lekarza. Nawet jak to nic wielkiego to dobrze sprawdzić, ngdy niezaszkodzi.
Mnie boli w prawym boku, jak za długo siedzę przy kompie :p
Własnie wróciłam od promotora, parę małych poprawek do zrobienia i obrona ;D ::)

Czesc mamusie :)
Jestem jestem ciagle nigdzie nie wyjezdzam juz chyba ze..... cos mi odbije a ostatnio ciagle chodze i placze cos okropnego juz nawet nic nie mowie tylko szukam miejsca do poplakania ciagle jakies awantury wszczynam wiec wole pomilczec najgorsze sa noce nie moge wogole spac chodze jak nacpana w dzien tez nie da rady widze lozko i odrazu placze dzis spalam trzy godzinki w samochodzie jak jakas idiotka wzielam klucze zeszlam pod blok zamknelam sie i spalam kurcze ja juz chyba niedaje rady ciagle jestem zmeczona przechodze jakas depresje czy co glupie mysli po glowie chodza juz chce urodzic a tu jeszcze trzy miesiace jest ciezko okropnie ciezko a najgorsze ze jak zwykle zero wsparcia mama sobie pojechala kolezanki maja swoje klopoty siedze i bucze wrrr nie martwcie sie przynajmiej Wy jak to radzilam swojej kolezance wczoraj nos do gory glowa w chmury tylko dlaczego u mnie to niedziala :(

Agamarkam trzymaj sie dzielnie jestesmy z tobą. A na spanie w samochodzie jest juz za zimno ;) pomysl o maluszku lepiej się nie przeziębić bo potem będzie problem.

A ja miałem się pochwalić dziś nie wstalam w nocy na siusiu przespałam całą noc od 22 do 7 rano już nie pamiętam żeby tak było. Ale to głupie cieszyc się że nie wstawało się na siusiu ;D ;D ;D Chociaż oprócz jednego wstawania na siusiu nie narzekam śpi mi się dobrze i budzę się na boku więc jest ok.

Własnie wysprzątałam domek i padłam idę poleżeć w wannie

itsaboy.gif

.png

dev334bb___.png

Natalia wklejam Ci zdjecie na tle mojej niebieskiej sciany...oczywiscie u mnie w domku wyglada to troszke tak jakby czysciej niz na zdjeciu, no ale zdjecie zawsze znieksztalca kolory :)
img00190xk.jpg

aOla, Agnes dzieki bardzo za cieple slowa... narazie nie ide do szpitala - do lekarza ide 14 wrzesnia, wiec to juz za tydzien... Jakbym nie wytrzymywala to wtedy pojde...ale poki co jakos wytrzymam - mam nadzieje :)

Bylam w szkole rodzenia :) Didi a Ty bylas w koncu czy nie, bo Cie nie widzialysmy z Gonia ??? Ja jeszcze przemysle sprawe chodzenia do szkoly, ale jak narazie moj chlop sie zgodzil pod warunkiem, ze zaraz po zajeciach bedzie mogl jechac na sale gimnastyczna pograc w kosza - co za uparciuch jeden :)
Pozdroweczka :)

reklama
Cześć dziewczynki!
Ja też mam takie bóle, ale u mnie to do zniesienia jest i jak to ja mówię sobie - twardkim trza być, więc żadnych piguł nie łykam!
Paaricia - mi wychodzi ok 17 sztuk, jak są goście, a tak było wczoraj to tak ledwo ledwo wystarcza! ;)

Do góry