reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Problem w tym, że jeśli już niebieski to tylko taki ciemniejszy wchodzi w grę, a ten się uparł na jeszcze jaśniejszy niż tło naszego forum (coś takiego jak okienko, w którym piszemy naszą odpowiedź). No katastrofa dosłownie! Ja chcę mieć żywe kolorki a nie takie niewiadomo co. :mad:

Czekam na Twoje zdjęcie na tle niebieskiej ściany. ;)

reklama
hej mamusie

Beatko ja się oczywiście też dołączam i życze Ci wszystkiego co najlepsze a przede wszystkim zdrówka i spełnienia marzeń!!!!!

Ja dzisiaj rano byłam na badaniach, musiałam wypić glukozę..... słyszałam że to niedobre ale nie sądziałam że aż tak....... i to do tego na czczo.... błeeeee

Jutro wyniki a w czwartek do gina...... juz się nie moge doczekać aż zobaczę swojego małego rozrabiakę na monitorku

Pozdrówka

Nathalie no ja tam tez wole raczej intensywne kolory :) Cale szczescie jak mialam malowanie w domku, to moj mezulek byl za granica, wiec jak wrocil to musial sie przyzwyczaic :) a tez nie chcial tak intensywnego kolorku :)
Pod wieczor wysle zdjecia :) Jak wroce ze szkoly rodzenia :)

Ok, czekam.

Mam do Was pytanie - czy Wy też macie bóle w kroczu? To znaczy chodzi mi o ból kości od zewnętrznej strony ud, wysoko. Czuję się jakbym jeździła za dużo na rowerze i miała tyłek okpelany od siodełka. Nie wiem czy to normalne, a zapomniałam zapytać lekarza. :(

Natalia ja nie mam takich bóli. A co do koloru to ja mam teraz sypialnie na niebiesko (ciemno) i zmieniam na jasny zielony bo jest fatalnie ciemno ale mam też niewielkie okno. Jeżeli malujesz to może podziel ściany i dwie daj ciemne i dwie jasne najlepiej ciemna tam gdzie okno. Takie połączenia fajnie wyglądają no i masz kompromis z mężem. ;D

Dobrze że jestem zbyt leniwa żeby zrobić te ptysie ale jakby mi ktos je zrobił........mniam.... ;D ;D ;D

Widzę że nie jestem osamotniona w możliwościach jedzeniowych ;) :laugh:

Czesc Dziewczyny!!
Beatka - wszytkiego nalepszego!!! Niech Ci dzidzia zdrowa rosnie i spelnienia najskrytszych marzen.

Widze, ze nie tylko ja ciagle cos wciagam. Wlasnie przed chwila zjadlam 5 nalesnikow z sosem porzeczkowym (jednak nadal mnie te wszystkie kwasne rzeczy kreca ;)). W zyciu nie zjadlabym tyle na raz gdybym nie byla w ciazy. Nie wspomne o ogromnym sniadanku i ciescie, ktore zniknelo w zoladku przed poludniem.

Ja chyba jednak wyprobuje ta Lovele. W koncu to tez dla dzieci specjalnie, a nie slyszlalam, zeby ktos narzekal. A jak ladnie pachnie, to tymbardziej....

Natalia ja generalnie od wczoraj wieczor ledwo wytrzymuje takie mam bole !!!! W kroczu wlasnie tez...chociaz to takie bole ciezkie wlasnie do zidentyfikowania - ale chyba krocze najbardziej by pasowalo... zwlaszcza jak leze i chce wstac albo sie przelozyc na drugi bok i jak podniose jedna noge to tak mnie napi.... ze nie pytaj !!!! Jeszcze na dodatek skonczyla mi sie Nospa forte, a zwykla nospa jest troche gowniana - musze brac 2 naraz a i tak boli strasznie !!!! Tez zamierzam zapytac sie lekarza o te bole - bo w pierwszej ciazy nie mialam zadnych boli a teraz ciagle cos !!!
A na nerw kulszowy to juz nie wiem co mam poradzic - tez kluje niemilosiernie !! Do lekarza ide dopiero w przyszla srode i dopiero wtedy sie zapytam o te bole, takze jakby ktoras z Was wiedziala ze to bardzo grozne czy jak to piszcie :)

Wanda - nerw kulszowy, czyli w plecach, po prawej albo po lewej stronie? Jesli tak, to moze byc nerka. Poza tym jesli Cie pobilewa po ktorejs stronie z przodu, w pachwinach lub wlasnie w okolicach krocza to moze byc moczowod. Diagonoza:kolka nerkowa. Przerabialam to ostanio przez 2 weekendy w szpitalu...

aussi o matko ales mnie teraz wystraszyla... wlasnie takie mam bole... tak na dole i wszedzie naokolo wlasciwie !!! w pachwinach, tak jakby w kroczu, w plecach itp... Ale moczowod ??? od czego moglo mnie takie cos zlapac ??? jak do czwartku nie przejdzie to ide do szpitala !!!

reklama
Wanda - to wszystko niestety wina ciazy... Macica rosnie i uciska na wszystko, co spotka po drodze. No-spa powinna pomoc, ale wiem dobrze jaki to bol i pamietam jak z bolu chodzilam po scianach... :(
Jak boli Cie tylko z jednej strony, postaraj sie polozyc tak, zeby to odciazyc, czyli na drugi bok. Powinno troche przejsc..
Ale nie wiem, czy na Twoim miejscu bym czekala do czwartku.... Bedziesz sie faszerowac lekami, ktore mala pomoga, a sama bedziesz dalej cierpiec...

Do góry