reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Beatka sto lat sto lat niech dzidzia rośnie zdrowo !!! duzo buziakow ode mnie i Stasia i wszystkiego naj naj :)

ja tez juz padam na nosek i zaraz lece spac jeszcze tylko bym cos przegryzła ;) moze mleczko sobie chlupnę

reklama
Wandzia i Didi - bedę na pewno!!! Poznacie mnie po białej bluzeczce i dżinsowych rybaczkach ;) blondi dzieweczka, okularki. Pognam prosto z roboty, mam nadzieję, ze sie nie spóźnię. Ubierzcie sie ciepło, dziś zimno jak cholera. Miłego dzionka :)

Gonia, Didi ja tez bede na pewno...i tez prosto z pracy przyjade...mam nadzieje ze sie rozpoznamy :) Ja bede w ciemnych, powycieranych lekko jeansach i czerwonej bluzce na szerokich ramionkach - wlasciwie to wisniowej :)

Dzień dobry wszystkim
Własnie wróciłam ze sklepu i jem śniadanko z moja kruszynka. Serek waniliowy, bułeczka i mleczko ;D

Beatko wszystkiego naj, naj, najlepszego, spełanienia marzeń, bezbolesnego porodu i zdrowej dzidzki.

Muszę się wybrać dziś do mojego promotora po odbiór pracy, mam nadzieję ze sprawdził. niedługo obrona, a ja niebardzo palę sie do nauki :-[ :p

O wlasnie Beatko - masz dzis urodzinki czy mialas wczoraj, bo nie pochwalilas sie chyba ????
W kazdym badz razie wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen, zdrowej dzidzki i samych radosnych chwil w zyciu :)

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek Beatko!!!
geb042.gif

Witam w poniedziałek o poranku !

Dziewczyny - serdeczne dzięki za życzenia ! ;D
A teraz mykam z pieskiem na dwór, a później jakieś śniadanko muszę zjeść...
Buziaki i pozdrowienia ! ;D

Cześć dziewuszki!!
Beatko - wszystkiego najwspanialszego, słoneczka radosnego, dzidzi pulchniutkiej i bardzo wesolutkiej!! A to dla ciebie:
http://www.allthefun.com/1/smileybirthday.htm

Ja dzisiaj znów zapierniczonko w pracy mam, a do tego po pracy biegusiem do szkoły rodzenia (no i godzina ćwiczeń i godzina wykładów) wrócę jak ten osiołek do domku, ale za to znowu usłyszę serduszko mojej pszczółki i to mnie dopinguje ;)

reklama
Beatka - wszystkiego co NAJ! Ale przede wszystkim zdrowka i milosci! Bo wszystko inne da sie kupic ale ani zdrowia ani milosci za zadna cene....

Dziewczyny przepraszam za rozpoczecie tematu poronien...juz nawet nie wiem czemu to napisalam, pewnie dlatego ze to kolezanka i razem sie cieszylysmy z ciazy i mojej i jej....ale obiecuje - NIC W TYM GUSCIE JUZ NIE NAPISZE!

Ziemzia ale zrobilas reklame Jelpowi. Po tym co napisalas to pewne ze bede kupowala jelpa, wiec cofam to co pisalam wczesniej ze roznica miedzy jelpem a lovella jest jak miedzy arielem a persilem. No bo fosforany lub ich brak to jednak zasadnicza roznica w przypadku naszych kruszynek.

Dobrze miec na forum specjalistow w roznych dziedzinach....:)

Ja mam mieszkanko wymalowane, wypucowane, nic tylko mebelki kupowac. Ale to po urlopie (od 17 wrzesnia! Hurrrrraaaaa!!!). Jest slicznie, czysciutko, pachnaco i w ogole mam mega syndrom wicia gniazdka bo zawsze o dom dbalam ale teraz przechodze sama siebie.... ;)

Dobra koncze bo musze do roboty sie brac ostro!

Do góry