reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
sorbek - no to nie macie zbyt kolorowo - rozumiem ze nie planujesz 2 dzieciaczka ale mam nadzieje ze w przyszlosci sie zmieni wasza sytuacja i moze wtedy sie zdecydujecie na rodzenstwo dla Mai

Oszalałyście!?--- 23 odpowiedzi zanim udalo mi sie wyslac tego posta!

Wanda ale tez i dochody macie pewnie o wiele wyzsze

Ketsa ja nie narzekam aż tak tylko napisałam to żebyście nie myślałay że piernicze głupoty a na pewno starczy na drugiego dzidziusia.

Ale tez problem w tym że Bartek bardzo z tego powodu sie martwi i on nawet słyszeć nie chce by takich zarobkach o drugim dziecku. Zreszta zrobić zawsze można to żadna sztuka ale utzrymać i wychowac to juz większy problem

Gabi no zdolnacha z niej chociaż w gadulstwie ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Wanda co to jest 500 zł? My bedziemy mieli ratę 1000 i to przez 40 lat... jak o tym pomyślę to mi niedobrze. Za to muszę pochwalić mojego Tomka, bo postanowił dziś zamieścić ogłoszenie o kafelkowaniu łazienek. Wcześniej jak mu mówiłam, żeby wymyślił jakiś sposób na dorobienie to była kłótnia a ostatnio sam wyszedł z taką inicjatywą. Jestem w szoku!  ;D

reklama
Do góry