reklama
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
sorbek - no to nie macie zbyt kolorowo - rozumiem ze nie planujesz 2 dzieciaczka ale mam nadzieje ze w przyszlosci sie zmieni wasza sytuacja i moze wtedy sie zdecydujecie na rodzenstwo dla Mai
Oszalałyście!?--- 23 odpowiedzi zanim udalo mi sie wyslac tego posta!
Oszalałyście!?--- 23 odpowiedzi zanim udalo mi sie wyslac tego posta!
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Wanda ale tez i dochody macie pewnie o wiele wyzsze
Ketsa ja nie narzekam aż tak tylko napisałam to żebyście nie myślałay że piernicze głupoty a na pewno starczy na drugiego dzidziusia.
Ale tez problem w tym że Bartek bardzo z tego powodu sie martwi i on nawet słyszeć nie chce by takich zarobkach o drugim dziecku. Zreszta zrobić zawsze można to żadna sztuka ale utzrymać i wychowac to juz większy problem
Gabi no zdolnacha z niej chociaż w gadulstwie :laugh: :laugh: :laugh:
Ketsa ja nie narzekam aż tak tylko napisałam to żebyście nie myślałay że piernicze głupoty a na pewno starczy na drugiego dzidziusia.
Ale tez problem w tym że Bartek bardzo z tego powodu sie martwi i on nawet słyszeć nie chce by takich zarobkach o drugim dziecku. Zreszta zrobić zawsze można to żadna sztuka ale utzrymać i wychowac to juz większy problem
Gabi no zdolnacha z niej chociaż w gadulstwie :laugh: :laugh: :laugh:
Nathalie
Fan(ka)
Wanda co to jest 500 zł? My bedziemy mieli ratę 1000 i to przez 40 lat... jak o tym pomyślę to mi niedobrze. Za to muszę pochwalić mojego Tomka, bo postanowił dziś zamieścić ogłoszenie o kafelkowaniu łazienek. Wcześniej jak mu mówiłam, żeby wymyślił jakiś sposób na dorobienie to była kłótnia a ostatnio sam wyszedł z taką inicjatywą. Jestem w szoku! ;D
Natalko ja co prawda nie miałam okazji jeszcze tych specyfików używać ale poleciła bym to
http://www.allegro.pl/item116016657_scholl_rewelacyjny_krem_na_pekajace_piety.html
http://www.allegro.pl/item117113329_vichy_podexine_krem_regener_pekajace_piety_30ml.html
Scholla to myśle że w ciemno można kupować.
Nathalie
Fan(ka)
Super! Dzięki Ketsa. Postaram się znaleźć te kosmetyki w Olsztynie.
reklama
Podziel się: