reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

spoko spoko Wanda nie dam rady na 100 %

Piszę po linijce bo ja nie lubię czytać aż takich długaśnych :-[ :-[ :-[ myslałam żę wy też :p ;) :laugh: :laugh: :laugh: ale tak serio to mam skleroze i sobie cos po fakcie zawsze przypominam

My mamy mało Elżbietka to ma chyba ponad 6000 to jest wynik

reklama
spoko, na pewno mnie przegonisz :) zdaje sie ze jestem dluzej na forum, i to o kilka miechow, a mam tylko o tysiaka postow wiecej :p
a ja lubie z kolei dlugie posty, ale dlugie ze pisane do kilku osob, a nie dlugie na jaden temat, tak jak jeden z moich ostatnich sprzed zepsutego kompa :p

a jedna laska ma juz ponad 10.000 postow !!!

Sorbuś a kim jesteś z zawodu? Czy jeszcze się uczysz? jak znajdziejsz pracę to na pewno będzie Wam łatwiej. No i jeszcze jeden plus - macie mieszkanko, za to my musimy brać kredyt na ... 40 lat... to brzmi jak wyrok...

Gratuluję Mai postępów, tym bardziej, że to MAMA! Moja Ingusia ciągle mówi "tata", umie też powiedzieć "baba" i "dziadzia" oraz "dziś".

Aaaa, przypomniało mi się jak byliśmy u teściów, usłyszałam jak teściowa będąc sama z małą w pokoju mówi do Ingusi "powiedz baba, ba-ba", a jak weszłam to mówiła "powiedz mama".  ::) Wkurzała mnie zresztą ciągle, bo ciągle podkreślała, że Ingusia mówi już wszystko tylko nie "mama". Normalnie mnie to nie rusza, bo Ingusia nie mówi jeszcze ze zrozumieniem, ale jak teściowa tak ciągle o tym mówiła to aż mi było przykro.  :-[

Asia no ależ niesamowicie zdolny twój Majutek podziwiam ogromnie..... my jeszcze długo długo chyba do tego dochodzić będziemy......
A z pieniążkami to tak to u nas w tym kraju jest niestety...... ja też chętnie bym gdzieś wyemigrowała ale jestem bardzo przywiązana tutaj pewnymi sprawami....chociaż jak by się bardzo chciało to pewnie by się to przeskoczyło... a jak już coś to myśle o Nowej Zelandi....

Wańdzia no właśnie ja byłam pewna że już coś o zasilaczu twoim słyszałam...aż się zaczełam zastanawiać czy to nie ja o czymś nie napisałam o czym powinnam ;D

Natalko dialekt twojej teściowej jest rozbrajający..... ciekawe czy przeciętnemu człowiekowi łatwo by się było z nią dogadać......

Karinko ja tak mam często ...czyli jestem bardziej walnięta :)

Poważnie nie widziałam :o :o :o :o :o :o

Wanda to gonimy gonimy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

tez lubię długie do kilku os.ób a na jeden temat właśnie nie bardzo ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Natalka ja nie mam tego problemu ale mojemu tacie swego czasu tak sie dzialo i mama kupila mu dernilan i mu pomoglo to tez jest na takie twardy naskorek na pietkach :) ale najlepiej jak zapytasz w aptece napewno Ci cos doradza

Asiu (jsorbek) - no to dumna z Ciebie MAMA. Majeczka zdolniacha gaduła :-)
Gratuluję

WeroNiśka też sobie gada, czasami jej wychodzi: mama, mami, mamu, baba, babu, dadi, ale częściej to chińszczyzną do nas gada i zdziwiona patrzy, że ją nie rozumieny.
:-) :)

Natalia jestem po marketingu - ja pracowałam ale to przyjacuiólka mi załatwiła robotę było super do czasu aż firma zaczeła się sypać i teraz juz nie mam powrotu przez to żę byłam w ciaży - ale nie żałuję ani trochę Broń Boże - jakoś dajemy radę dla Majusi zawsze nam musi starczyć - i fakt mamy mieszkanko to juz duża ulga - opłaty w sumie z 500-550 zł mamy to i tak nieźle

reklama
Do góry