reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wanda no to tak jak ja długie lubie...i do różnych osób jednocześnie......
....a tak dużo postów to trochę podejżane jest ....ktoś musi być poważnie uzależniony... ;) ;D

Natalko tak to jest właśnie z tymi teściowymi niktórymi że na wyścigi i wojnę najchętniej z mamą by się wybrały..... tak jak by nie można było sie skupić na tym że mama to mama a babcia to babcia i nie ma tu co ze sobą konkurować...

reklama
Dobra przestaje smecić

Gabi Wanda jakis konflikcik ?????

No dumna jestem jak diabli tym bardziej że nic sie nie zapowiadało i ona tak sama od siebie mama mama nenene - może pieluchy nie chciała zmieniać :laugh: :laugh: :laugh:

Asiu - czy Ty mowisz juz o wszystkich Waszych oplatach ??? czy za samo mieszkanie ??? bo jak wszystkie, to strasznie malo, a jak tylko za mieszkanie to duzo ;D ;D ;D no ale fakt, dziecko to droga inwestycja - ostatnio wyliczylismy ile idzie na same pampersy to sie za glowe zlapalam - a gdzie jeszcze mleczko (drogie jest), inne jedzonko no i ubranka :) no i w sumie wychodzi strasznie duzo :) a na dwojke jeszcze wiecej :)

Ketsa - no pewnie ze nie o Ciebie chodzilo :) ale niewazne juz o kogo, najlepsze jest to, ze przegladalam wlasnie dokladnie jej watki i glupia nie zauwazylam :D ;D ;D ;D ale dobrze, ze w koncu zauwazylam, bo by bylo wielkie nieporozumienie :)

Asiu
- no widzisz, nie znasz nawet tego konfliktu, a to bylo pod koniec ciazy przeciez... wiec sama widzisz ze masz juz peeelno postow :p hehe

Ketsa moja teściowa ma tysiące różnych powiedzeń, które są zrozumiałe dla przeciętnego śmiertelnika, choć nikt nigdy by tak nie powiedział. Niby to nic takiego ale jak ona używa tego zawsze w każdej sytuacji to wychodzi niezły miks i nowa gwara.  :laugh:

Święta racja - każdy powienien swoje miejsce w szeregu znać.  ;)

A powiedzcie mi dziewczyny, czy Wam nie przeszkadza to, że wszyscy uważają, że mają prawo całować Wasze dzieci po brzuszku i robić pierdzioszki w szyjkę? Mnie to doprowadza do białej gorączki. Bierze taka ciocia co pierwszy raz widzi Ingusię moją kruszynkę na ręce i bach pierdzi jej w szyjkę. Jak Boga kocham miałam ochotę podejśc do jej 16-to letniej córki i zrobić to samo!  :mad:

Natalia jakoś nie zauważyłam tylko moja tesciowa ja całuje w usta wrrrrrrrrr :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Wanda
mieszkanie, gaz, światło i internet do tego jeszcze mamy teraz ratę 50 zł to w sumie 600 za wszystko - niby mało ale wiesz przy takich dochodach to sporo

Natalia  ;D moje dziecko caluje tylko ja  ;D ;D czasem pozwalam mamie i tatusiowi   ;D i to tyle tesciowa nie caluje i tesc tez nie bo nie moga !!! jak juz to tylko w nozke  ;) ;D ja jestem świnia jesli o te sprawy chodzi   >:D  ;D

Natalko jakoś nitk na szczęście nie próbował z Maksem tych numerów....ale czasem dziadkowi coś takiego wpadnie do głowy ...to faktycznie dziwne to dla mnie wygląda i dziwnie się z tym czuje... ale to jest jedna z takich rzeczy o której nie wiem jak umiejętnie zwrócić uwagę, dlatego odpuszczam ale jak by to była bardziej "obca " osoba to nie wiem czy bym wytrzymała......

Asiu takie proporcje niestety są w tym chorym kraju..... ale to i tak nie macie najgorzej na prawde!!!

Gabi a coś ty powiedziała na ten temat teścią że pozwalają sobie na to ....jak masz jakiś dobry patent to ja chętnie na mojej teściowej wypróbuje;)

Gabi a jak o tym powiedziałaś teściom/rodzicom? Ja tak jak Ketsa nie potrafię zwrócić uwagi.  :-[ Tomek by potrafił, ale uważa, że przesadzam, jego to nie rusza.

reklama
Sorbek no i oczywiscie gratulacje dla Majutka ona to jest postepowa  ;D

Natalia a Ingusia jest boska zawsze jak ogladam zdjecia to napatrzec sie nie moge a co ona tam robi na tym zdjeciu konkursowym ziewa ???

No i Hania wreszcie sie znalazla w albumiku  ;D urocza Magdus teraz Ty sie pokazuj jak juz masz aparat  ;D ;D

Moj Oskar dzisiaj zasnal podczas jedzenia posadzilam go w krzeselku laduje do dziuba kaszke z owocami a ten sie zaczal przytulac do oparcia i zasnal  ::) pierwszy raz mu sie zdarzylo  ;D ;D

Do góry