reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

post specjalnie dla Wandzika  ;D bo takie lubi !

Karina Ty to masz zlote dziecko ! ale z tego co pamietam masz tez niskie lozko albo tylko materac, ja juz nie bede brala malej do lozka, dzis z niego spadla a one ma 0,5 metra wysykosci !  ::) przez pol sen bo bylam nieprzytomna slyszalam ga ga, ga ga bum i przerazliwy placz  :-[
ale ja glupia jestem  :mad: :mad: :mad: nic jej sie nie stalo na szczescie  :p
Asiu nie martw sie, na pocieszenie powiem Ci, ze moze i Ada nie bedzie miala rodzenstwa chociaz nigdy nie mowie nigdy bo moze za 5 lat mi sie zachce albo wpadka jakas sie zdarzy  ;) a poza tym ja mloda dupa jestem to jeszcze mam czas, do 30-tki jeszcze mi 8 lat zostalo  ;D
w szoku jestem jakie macie male oplaty 550  :o my placimy tylko 120 za mieszkanie bo niby jedna osoba u Nas mieszka hehe ale oplaty miesieczne z rachunkami to 1000 spokojnie  ::)
a mi Ada budzi sie co noc po kilka razy od przyjazdu tutaj - zawsze z placzem  :-[ :-[ daje pic i smoka i zasypia - nie wiem czy to te zabki czy zmiana otoczenia ???
Natalka twoja tesciowa jest zaborcza, moja mowi wprost, ze taka jest ! i tez by chciala zeby baba mowila Ada pierwsze hehe  :laugh: no ale baba i dada latwiej wymowic dziecku niz mama chyba...

reklama
O ja! Zapomniałam Wam powiedzieć, że do raczkowania mojej żabce już niedaleko i do siadania też. Zrobiła już ze 3 "raczki" do tyłu i raz usiadła podpierając się na rączce, tylko, że to było na kanapie z takim wgłębieniem, co je w tym pomogło.

Beatko nie mam pojęcia jak bierze, bo do tej pory nie brał za to kaski.  ;) Myślę, że od metra raczej. Polecam go, bo to były modelarz i jest super precyzyjny, mucha nie siada! Nie wiem czy już Wam mówiłam jak zrobił kiedyś model czołgu, ten czołg (wielkości  powiedzmy 10 x 20 cm) miał otwartą klapę i tam w środku na siedzeniu leżała pognieciona mapa wymiarów 1x1 cm i była NARYSOWANA przez mojego Tomka.  :o

joeey pisze:
post specjalnie dla Wandzika  ;D bo takie lubi !

;D ;D ;D

joeey pisze:
Asiu nie martw sie, na pocieszenie powiem Ci, ze moze i Ada nie bedzie miala rodzenstwa chociaz nigdy nie mowie nigdy bo moze za 5 lat mi sie zachce albo wpadka jakas sie zdarzy ;) a poza tym ja mloda dupa jestem to jeszcze mam czas, do 30-tki jeszcze mi 8 lat zostalo ;D

mi sie zachcialo po 3 latach ;D ;D ;D

Natalko - zdolniacha z Tomka! My koniecznie musimy właśnie łazienkę zrobić, bo jest koszmarna po poprzednich właścicielach...Ale nie wiemy ile Dawidowi uda się zarobić i ile wyniósłby całkowity koszt zrobienia łazienki. Bo to wiadomo i hydraulik jest potrzebny i kupno wszelkich pierdółek do tego celu i wanny...Trzeba wszystko podliczyć... ;) ;D

Natalka to maz zdolniacha  ;D
calowania tez nie lubie ale tylko osob dla mnie dalszych, moje najblizsze kumpelki np moga Ade calowac w buziaka, w usta zabronione ma kazdy - nawet ja tego nie praktykuje - chyba, ze sama sie przyssie do mnie bo to maly krwiopijca wampir  :laugh: a pierdzioszki tylko rodzice moga  :)
w szoku jestem jak czytam o tych kredytach  :o to trzeba miec pewnosc, ze zawsze bedzie sie mialo stala prace, a w naszym kraju to przeciez niemozliwe  :( wiec podziwiam bo ja bym sie bala  :p wole miec male jesli nie mam kupic za gotowke  :-[

joeey - Biedna Adulka.  :mad:  Na pewno przezyla maly szok. My na razie mamy w sypialni tylko materac - łożko czeka na nas w cz-wie i jakos nam sie nie spieszy zeby go rozlozyc.
I faktycznie dzis zrobilam dobry krok z tym ze nie wzielam jej do siebie- nie ma co ryzykowac. Jak ją ostatnio zobaczylam po przebuszeniu ze zeszla z materaca i sama usiadla to od razu pomyslalam ze musze szybko kupic blokadki na schody lub zamykac pokoj... a do spania ukladac ja tylko w lozeczku

ketsa - fajnie ze masz wlasny domek - to moje odlegle marzenie - domek parterowy z ogrodkiem i duza przestrzenia dookola. Tylko szkoda ze z lokatorami.... Ale zawsze to Twoja wlasnosc.
Moj Adam ostatnio cos wspominal o przeprowadzce do...AUSTRALII, a wczesniej myslal o wyjezdzie do RPA  :D - ale to tylko takie luzne rozmowy pod wplywem znajomych ktorzy tam mieszkaja. A na powaznie to chcemy za jakis czas wyjechac na 2 lata na placowke dyplomatyczna do Włoch - dlatego tez Adam sie zdecydowal na ten wyjazd do Bośni.

Natalka- gratulacje dla meza, uwielbiam dokladnych fachowcow- ciezko niestety o takich!

reklama
Do góry