reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Natalko kurka wodna szkoda że tak daleko mieszkacie bo ja chętnie bym zrobiła drugą łazienkę...ale na razie odwlekam

No a z tymi zadłóżeniami i takimi zarobkami to jest właśnie cały dramat.... ja właśnie mam do wyboru albo mieszkać z rodzicami w domu...średniej wielkości i nie mieć żadnych długów albo się zadłóżyć do bólu i w trójkę klepać biede na swoim... a kuriozalnie dodam że dom w którym mieszkamy należy do mnie... tyle że razem z lokatorami... :mad: co by się nie zrobiło to chyba będzie źle...tak że jedynie Nowa Zelandia mnie ratuje...

reklama
Natalko - ile ??? ??? ??? o matko !!!!!

Asiu
- ale my mamy po ok 550 zl przez 30 lat, co daje prawie 200.000 a kredytu bralismy polowe z tego :p to sie nazywa lichwa :D :D :D

no Natalia to samo mialam pisac co Sorbek  ::) ::)

moje dziecko wlasnie usiadlo  ::) ::) ::) ::) ::) zaraz sie przewrocilo ale sam sobie poradzil z pozycji do raczkowania  ;D ;D ;D w szoku jestem bo myslalam ze lepiej i zgrabniej mu wychodzi z pozyjcji lezacej

ale mam radoche  
4_1_215.gif

Sorbuś mieszkanko bedzie kosztować 200 tys. a reszta to odsetki... fajnie nie? Planujemy oczywiście spłacić wcześniej, żeby jak najmniej stracić. Dla pocieszenia dodam, że wisimy mojej mamie 21 tys. i od września bedziemy musieli dokładać jej 300 zeta miesięcznie do emerytury.  ::) A Tomek planuje jeszcze kupić nowy samochód i ziemię za miastem, a w przyszłości domek. He he he, on jest jakiś z innej bajki.  :laugh:

Hejka!

Meldujemy się w ten upalny dzień! ;D

Natalko - teściowa Twoja jest bezbłedna...Teksty niesamowite! A aja, aja to chodzi o takie pogłaskanie czegoś lub kogoś chyba! ;) :laugh: :laugh: :laugh: Co do całowania to ja też nie mam odwagi, aby zwrócić komuś uwagę! To jest okropne i też mi to bardzo nieodpowiada...A powiedz mi jeszcze proszę czy Tomek za kafelkowanie bierze kaskę od metra czy za całość np za łazienkę?

Sorbuś - powiem Ci, że w porównaniu do nas to macie bardzo komfortową sytuację! W ciągu roku mamy następujące zarobki: po 200 zł stypendium naukowego i 100 zł miesięcznie dofinansowania do mieszkania...Marzą nam się pieniążki w wysokości 2000 zł miesięcznie... :-[

reklama
Do góry