reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Asiu - ja najbardziej jestem zachwycona cieniami w pudrze :) sa super :) siostra zachwala tez blyszczyki :) no i linery - jak pisalam mam rozne kolorki :)

reklama
Wanda była na 100 % ja tez pamiętam bo miałam nawet pytać czy już pojechaliście w te góry a tu któś napisał żę ci komp padł

Rzeczywiscie, jest napisane ze mi komp padl, a juz myslalam ze eski szy sobie w kosmos :D :D :D
nie wiem jak moglam tego nie zauwazyc, a przeciez grudzien nadrobilam, po lebkach, ale nadrobilam, a tu jak byk napisane :D :D :D o w morde, teraz to musze jedynie przeprosic :)
no to przepraszam :)

Hej!
Witaj Wandzik po latach!

Nathali - podziwiam Cię za wyrozumiałość... wcale sie nie dziwię ze dziadkowie uwielbiają wnusię - jest słodziutka. Ja tez zawsze biore na to poprawkę i bardziej mnie wkurza odwrotna sytuacja gdy np ktos nie ma czasu dla mojej córci. :laugh:

A Ja to jestem troche walnięta - polozylam sie do lozka o 3! I barzdo sie zdenerwowalam gdy Gabrynia obudzila sie o 6 ale sie zawzielam i postanowilam od dzis jej nie zabierac do swojego lozka - zazwyczaj ją biore do siebie po przebuszeniu i przy cycusiu zasypiamy. Tlumaczylam sobie ze to dla jej dobra a nie z niewyspania. A ona zasnęla dopiero o 7 jaj jej dalam cycka.
Ale i tak sie wyspalam obudzilam sie przed 10 a Gabrynia bawila sie rzecznie w lozeczku.

A kto pisał bo zapomniałam :-[ :-[ :-[

Natalko
a powiem ci że ostatnio mu podnieśli o Ok 200 zł to pomyśl co wczesniej było :-[ :-[ :-[ Czasem dostanie więcej bo zależy od godzin ale tak średnio - jednak jak na Olkusz to powiem ci żę i tak nie jest źle to jedna z lepszych ::) ::) ::) takżę nie bardzo jest na co zmieniać. Tylko żebym ja znalazła to by było OK noi pocieszam sie że teściowa nam nie przestanie dawać dopóki nie znajdę pracy. I zawsze jak z Włoch przyjedzie to wyrzuci troche grosza i na czarną godzinę mamy uskładane 5000 także narazie jestem spokojna ale na drugie mnie nie stać niestety albo stety zależy jak na to patrzeć - może na stare lata ;) :laugh: :laugh: :laugh: sobie druga dzidzię zrobimy za jakieś 10 lat

Maja to mały dopoleniec ale na wysypiani9e nie mogę narzekać jak się obudzi wczesniej niź o 8 np ok 7 to zasypia po jedzeniu i spi do 9-10 :laugh: :laugh: :laugh: a zazwyczaj wstaje ok 8

reklama
Do góry