reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Haj :laugh: My też już na nogach. Dziś idziemy na spacerek z moją koleżanką i musiałyśmy wcześniej wstać.

Co do błędów ortograficznych to się w ogóle nimi nie przejmuję na internecie. Wiadomo, że się człowiek śpieszy a w pośpiechu różne rzeczy się mogą zdarzyć. ;)

Czy Wasze dzieciaczki oglądają już tv? Ingusia bardzo mało, ale UWIELBIA!!!!! Petrzy jak zahipnotyzowana z otwartą buźką i tylko wydaje odgłosy zachwytu. :laugh: Jej nr 1 jest Ulica Sezamkowa.

reklama
OK. - kolejne życzenia dla dzieciaków roczniaków :-)
bo tak to każdego dnia któryś z dzieciaków "świętuje" - życzenia codziennie należałoby składać.
WeroNiśka tez ogląda tv, mamy super fotki jak siedzi u tatusia swego na kolanach i oglądają mecz ;-) na karnaiku zakryła oczka rączkami.

Kamili życze super urlopu, ech ten Sopot............ już 3 lata wybieramy sie do Trójmiasta i znów nas tam nie zobaczą....

O teściowych i teściach to może jednak na wątku zamknietym połączonym - popieram Natalię

No i Didi - super, że już niebawem do męża lecisz :)

LAski..!!..koniec tematu tesciowych..moja wlasnie do mnie dzwonila...wrrr..no ale wykrecilam sie przyjazdem do nie teraz bo po co mam tam jechac jak ja mam pakowanie w domu i zalatwianie spraw a pozniej jeszcze czegos zapomne no i co wtedy??...przeciez ja do niej i tak juz jade we wtorek bo tata Piotra zawozi nas na lotnisko...no i takim mojim wykretem tesciowa przyjedzie dzisiaj do mnie ..i powiedziala ze ona zajmowac bedzie sie ALutkiem ( ktorym nie trzeeba sie zajmowac bo on sam zajmuje sie soba i zabawa )..no ale luz aja bede mogla sprzatac..:D

Natalia ja mam Zone alarm i jestem zadowolona bardzo - jest darmowa wersja albo ulepszona trialowa ale ja przesuwam datę na np 2012 instaluję i wracam do 2006 i tak mam trial na 6 lat :laugh: :laugh: :laugh:

Błedy robimy bo spieszymy sie bardzo pisząc; ja normalnie w ogóle nie robie błędów a jak czasem przeczytam com tu napisała to mnie strach oblatuje :p :-[ :-[ :-[

Wiecie co Maja w krzesełku przesuwa sie tak do przodu strasznie gdyby nie ten środek to już by wylądowała kilka razy na podłodze jak macie te drewniane bez szelek to uwazajcie !!!!!!!!!!!!

meldujemy sie z ranca z 8-mio miesieczna dziewuszka ktora nie chce siedziec ::) ::) ::) w koncu dzis do lekarza.
Natalko Ola tez uwielbia ogladac telewizorek ale pilot i tel komorkowy jest najlepszy na swiecie lepszy od mamy i taty ;D
zmykam ;D

Wiolus pamietaj że życzeń nie skłądamy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ale za 4 miechy juz złożymy ;D ;D ;D

Wioluś bez wątpienia piloty i tel. komórkowe to najlepsze zabawki.  :laugh: Nasz pilot już ledwo zipie, jest sklejony taśmą klejącą, żeby się nie rozpadł do reszty.

Sorbuś a jak zdobyć ten program? Można sobie go skądś ściągnąć?

Ziemzia co za leń!  >:D

reklama
Wiecie co jak o teściowych mowa to moja ma zatarg ze swoja córką - czyli tą moją zmierzłą szwagierką. Wczoraj kąpali pierwszy raz tego małego to była jazda nie tak chyc - daj ja go wezmę normalnie nie dziwie się żę się wkurwia - teściowa uboolewa ale przecież sowje dziecko każdy chce sam pierwszy raz wykąpać - uff dobrze że my mieszkamy sami :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry